0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabalar....110.000-tl ye kadar dizel otomatik araç almak istiyorum....Favoriler arasında Wolkswagen passat 1.6 tdi comfortline DSG şanzıman ve Nissan Quasqai 1.6 dci EDC 130 beygir SKYPACK var.. Ama kararsızım....DSG deki şanzıman ısınma sorunundn kaynaklı mekatronik arızaları olsun beni ürkütüyor...EDC ile ilgil çok bir şikayet görmedim.... Bu fiyat aralıklarında benzinlide almak istemiyorum.....Sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim..Bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz araç nedir acaba? Şimdiden teşekkür ederim hepinize...
Skoda Octavia 1.6 TDİ DSG 4x4 Güzel bir tercih olur
Türkiye'de satışı var mı? fiyat listesinde görünmüyor Kaan.
volvo v 40 baktım ama bana hitap etmiyor...Bir de ikinci eli güçlü bir araç olsun istiyorum Demirhan bey....
Dsg yi 100 binden önce satarsanız ve dikkatli olursanız sıkıntı olacağını sanmam. Bence passat bakın ikinci eli de çok hızlı. Veya fiyatlarını bilmiyorum fakat a4 de bakılabilir
sanki peugeot 3008'i (1.6 dizel eat6) işaret etmişsiniz gibi:fiyatı 109.900 sizin 110.000 bütçenize birebirikinci elde ne kadar güçlü olur orası muamma
Bu durumda bakacağınız iki araba var. Önce Passat sonrasında SüperB. DSG eskisi gibi sorunlu değil. Geçen haftalarda bende Leon 1.2 DSG bakmıştım alacaktım. Ama kısmet olmadı.
Yeni Renault MEGAN Sedan 1,5 dci EDC ICON'a ne dersiniz bunuda ilave ettim seçenekler arasına...OYAK kampanyasıyla falan bize daha uyguna gelebiliyo....Ful olarak bütün opsiyonları alırsak 116.000 tl yi buluyo....Opsiyonlar olmadan bize fiyatı 98.000 tl den 90.000 tl ye kadar geri geliyo...Birde bunu OYAK kampanyalı alabilirsek daha da uygun olabilir diye düşünüyorum.Fakat RENAULT'a bu kadar para vermek boşuna gibi de aklımdan geçmiyo değil....Kafam çok karışık yani anlayacağınız...