0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar amcam için 35000 ₺ civarı ortalama bir araç arıyoruz. Araç genelde uzun yol yapacak, şehirlerarası yolculukta kullanılacak. Amcamın pek öyle marka, model, özellik bilgisi ve takıntısı yok. Ancak 60 yaşındaki birinin rahat kullanabileceği bir araç olması tercihimiz. Önerilerinizi bekliyorum.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilerleyen zamanda belki yapabilirim dediğim bir araç politikası var sizlerin de fikrini almak isterim.1. opel insignia 2.0 cosmo oto. 160 bg 350 tork 0-100 9,6 sn ortalama tüketim: 6,7 lt model: 2011 ve üzeri ağırlık:1548 kg2. skoda octavia 1.6 tdı elegance dsg 105 bg 250 tork 0-100 10,9 sn ortalama tüketim: 3,9 lt model: 2014 ve üzeri ağırlık: 1263 kg3. toyota avensis 1.8 elegant oto. 147 bg 180 tork 0-100 10,4 sn ortalama tüketim: 6,7 lt model:2012 ve üzeri ağırlık: 1475 kg
Superb birleşik yazılıyor ve "supörb" diye okunuyor, skoda forumunda bilgilendirme kampanyası başlatmıştım zamanında
Şkoda.
Otomatik ve hız sabitleyici olan bir araç tercih etmesini öneririm. 35 bin tl ye, 2003-2005 model bomboş corolla alasıya kadar alabileceği bir sürü dolu araba var. Mazda 3 ilk nesil otomatik önerebilirim, en azından corollaya oranla çok çok daha doludur. Toyota alacaksa da, avensis bakabilir.
"B" nasıl ayrıcalıklı oluyor ki? İkinci kalite mallara "b grade" yani "b sınıfı" denir
Mazda 3 Dynamic'in E12 Sol'e kıyasla çok çok dolu olduğu donanım nedir abi ?
http://www.mazdagaraj.com/konular/mazda-3-bk-2003-09-dynamic-ile-comfort-farki.488/Yan hava yastıkları, TCS çekiş kontrol sistemi, DSC Dinamik Stabilite Kontrol Sistemi, Arka Koltuk Kol Dayama Yeri, Sürücü Koltuğu Bel Desteği, Harita Lambaları, Alaşım Jant, Tam Otomatik klima, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, Elektrik Kontrollü Sunroof ve Ön Sis Farları baz modeline göre olan özellikler daha bunlar. Ha bi de Toyota'nın hala sadece sürücü camında yeni yeni sunduğu tek dokunuş otomatik cam kontrolü, Mazdalarda 4 camda standart. Corolla'da daha 2012 yılına kadar ESP (diğer adı DSC) nin standart olduğunu sadece en üst donanımda ek paketle alınabildiğini sanıyorum. Sunroof hiç yok zaten.En önemli fark ise fiyat zaten. 2005 otomatik corollaların fiyatı neredeyse 40bine dayandı. Mazda 3 otomatik 2010 modeli 42-43 e rahatlıkla alınabilir. 2. nesil mazda 3 ün baz donanımı bile yeni modellerle yarışacak kadar gayet dolu, konumda detaylı anlattım.-----------------------Superb ingilizce olağanüstü, muhteşem benzeri anlama karşılık geliyor. Superb demek haksızlık olur bence de.
TRC ve VSC, arka koltuk kol dayama yeri, sürücü koltuğu bel desteği hariç bahsettiğin tüm donanımlar Sol'de mevcut abi. Sol'de de yağmur sensörü ve hız sabitleyici var. Yurt dışındaki E12'lerde TRC ve VSC de var ama burada sunulmamış, gösterge panelinde yerleri var hatta.Ayriyetten E12'lerin tümünde cam kumandaları ışıklı ve tek dokunuşla açılıp kapanıyor. Bu daha sonraki kasalarda kaldırılmış bir özellik.Bomboş denilebilecek kadar fark yok, öldürme bizim arabaları.
Ters ş ile. Yunus gunçe ç ilenin kulakları çınlasın
Aynı türkçedeki "ş" gibi okunuyor, yani aslında Şkoda olarak telaffuz ediliyor. Bu arada Çek Cumhuriyeti de artık Çekya oldu.Kısa "muhterem aks kafasi" aralıklı araçlar spin atmaya nispeten daha meyilli olur. Esp çok nadir işe yarar ama yaptığı işin etkisi çok büyüktür.
Aynı türkçedeki "ş" gibi okunuyor, yani aslında Şkoda olarak telaffuz ediliyor. Bu arada Çek Cumhuriyeti de artık Çekya oldu.