0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 model corollalar'da esp standart mıydı? Merak ettiğim diğer bir hususta 2010 ile makyajlı 2011 corolla arasında çok büyük farklar var mıdır? Genişlik, şasi vs. yoktur diye tahmin ediyorum ancak tam olarak da bilemiyorum.
Esp'nin standart olduğunu zannetmiyorum. Makyaj geçiren hiç bir araçta(en azından benim gözlemlediğim bütün araçlar öyle) iç hacim ve şasesinde bir değişiklik olmaz. Donanım farklılığını bilmem ama makyajlı olanlar daha şık duruyor. Benim en çok dikkatimi çeken makyaj olayı; Ön panjur, direksiyon ve stop lambaları.
Standart değil, üst donanımlarda sanki ekpaketle mi alınıyordu öyle hatırlıyorum. Alın Mazda 3, 2004 den beri standart esp.
Yav bu ESP'yi herkes söylüyor ama çok mu gerekli bir özellik. Çoğu kullanıcı için neden bu kadar çok önem arz ettiğini çözemedim(sanırım bende hiç olmadığı için ). Bu zamana kadar çok araba kullandım ama hiç birinde ESP yoktu ve hiç demedim "ESP olsaydı bu virajı şöyle geçerdim" diye
Mutlu bizim araçta sol tarafta dsc off mu yoks vsc off mu öyle bir tuş var. Bu esp kapatma duğmesi mi? Bir de esp ne zaman ve neden kapatılır?
DSC düğmesi Demirhan abi. Dynamic Stability Control. Her firma ayrı isim takıyor ya. Electronic Stability Control, Electronic Stability Program, Vehicle Stability Control, Dynamic Stability Control hepsi aynı lacivert olayı. Karda araç patinaj çekip de yerinde kalıyor, dsc tuşuna basıp kapatarak dene. Patinajla çıkabilir. Bizdeki dsc tuşu hem esp yi hem de patinaj önlemeyi kapatıyor. Yalnız tekrardan geri devreye al ki sıkıntı olmasın, mazda diğer firmalar gibi esp kapatılsa da devreye giren bir sistem yapmamış. Kullanıcıları özgür bırakmak adına kapatıldığında hiç müdahele etmiyor.
Eyvallah kardeşim. Saplanınca kapatıcaz o zaman sadece anlaşıldı merkez
Ayrıca macera aradığın zaman yine kapatabilirsin. Mesela karlı geniş bir zeminde arabanı tanımak adına test etmek istersen Esp'yi kapatırsın böylece arabanın limitlerini öğrenmiş olursun. Yapmanıda öneririm
Aracın limitini türevini almak istemiyorum abi beni daima yolda tutsun yeter
Bizim mazda 3 ün esp ye güvenme abi. Sportiflik ruhunu verdiği için önce biraz kaymasına izin veriyor sonra eliyle geri koymuş gibi düzeltiyor. Uzun yolda dalgınlıkta sıkıntı çıkarabilir, ilk aşama için kontra vermek gerekiyor. Karlı buzlu yolda bi deneyebilirsin bunu.
Valla aklıma geldi Mutlu. Hiç esp li araç sahibi olmamıştım. Kışın yerler biraz karlı olsun boş bir yolda deneme amaçlı birşeyler yapıcam. Bu arada mutlu senin araca aldığın xenonların linkini atar mısın? Bl kasaya da uyar mı? Kesme biçme vs yapmaya gerek var mı?
Demirhan, ben küçük yaşlardayken kar yağdı mı arabayı alır karda limitleri zorlardım. Renault 12 TS, Murat 131, 93 Corolla gibi arabalarımızı çok denedim. İsuzu Novo'yu da Aksaray-Ankara karayolunda sağanak yağmurda (silecek yetişmeyen yağışta) yolcu yokken boş şekilde panik fren yaptım. Arabanın limitlerini test et. Panik frende araba nasıl davranış sergiliyor. Sağa sola mı kaçıyor, izini mi kaybediyor? Bunları biliyor musun Demirhan? 99 km hızla giderken önüme çok kısa mesafede köpek çıktı. 17 yolcu olduğunda toplam ağırlığı 4 ton olan Crafter'ı nasıl durduracağımı bildiğim için sert bir panik fren, ESP, yük denge kontrol sistemi, viraj savrulma denge kontrol sistemlerinin arkamda olduğunu bildiğim için hiç korkmadım ve bu olayı sıkıntısız bir şekilde atlattım
Arkadaşlar amcam için 35000 ₺ civarı ortalama bir araç arıyoruz. Araç genelde uzun yol yapacak, şehirlerarası yolculukta kullanılacak. Amcamın pek öyle marka, model, özellik bilgisi ve takıntısı yok. Ancak 60 yaşındaki birinin rahat kullanabileceği bir araç olması tercihimiz. Önerilerinizi bekliyorum.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi