0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
auris mi Corolla mı derken bugün arkadaşımıza 308 dizel otomatik araç aldık:)
Bu hikaye bana da tanıdık geldi. Ben de peugeot 206 aracımı sattıktan sonra aylarca honda city arayıp, bir günde auris aldım.. Ama iyi ki de city bulamamışım o zamanlar..
Çok alakasız bir alışveriş olmuş ama hayırlı olsun Zeki bey
308 dizel otomatik cam tavan style ato kampanyasından aldı arkadaş.En çok ben sevindim:)
Kaça aldı hocamMesaj Birleştirildi: Kasım 08, 2016, 14:31:06Ayrıca şimdi peugeotun sitesini incelerken fark ettim kopyalıyorum o kısmı."Avrupa’da yılın otomobili seçilen Peugeot 308, 1.2L 130hp PureTech motoru ile İspanya’da yapılan testte 100km’de 2.5L tüketerek bir depo ile 1.810km yol gitmeyi başarmıştır.Türkiye’de Edirne’den Ardahan’a kadar gerçek yol koşullarında yapılan testte ise Peugeot 308 1.2L 130hp 100km’de 3.2L yakıt tüketerek 1.718km yol gitmeyi başarmış ve kırılması zor bir rekora imza atmıştır."Bu benzinli bir araç için gerçekten mümkün müdür?
selman bey acaba test ederken kac km hizla ilerledi arac? yakit deposu kac lt? bence turkiye yollarinda bu kadar menzil gidecegini sanmiyorum. ama benzinli olmasi nedeniyle bir depo ile 1000 km bile gitse iyidir hatta super
Arkadaşlar blue donanımın comforttan fazlası veya comfort extradan eksiği nedir?
Blue'da Comforta ek olarak 6lı cd mp3 çalar ve güzel jantları var. Comfort extrada digital klima var. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolasın Faruk kardeşim. Yani kısaca comfort-blue arasında pek fark yok. Bluelar da ilanlarda nadir çıkıyor zaten.
Arkadaşlar 2002 1.6 xt otomatik vites dolu versiyon, 307 almayı düşünüyorum, araba arkadaşımn fiyat olarak 18 tl ye bırakıyor bana, araç komple boyalı bana fiyat uygun geldi, ne dersiniz eşime alacam hiç pejo almadm bugüne kadar sorunlu bir model diye biliyorum GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de sorunlu bir model diye biliyorum. Bir de 2002 modeller sanırım ilk parti 307'lerden oluyor. LPG var mı araçta?Sent from my iPhone using Tapatalk
Araçta Lpg sıfır takmışlar fiyatı çok uygun geldi bana zatem 2004 palioyu 3 ay önce 19.750 ye aldım GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi