0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ek bir soru daha: D4d motor (auris veya corolla) hangi seriler yağ yakıyor? Almaya niyetlendiğimiz aracın kronik yağ sorunu olan d4d lerden olup olmadığını nasıl anlarız?
1.0 ecoboost focus nasıldır arkadaşlar? Yakıt tüketimi dayanıklılık vs. Bir de motor için kullanılan yağ çok pahalıydı diye hatırlıyorum. Servisler sırf yağı 250-300 arası fiyat çekiyorlardı diye biliyorum. Yanılmıyorsam yağ 0-20 veya 5-20 idi.
Mutlu 45 civarı bakıyorum. Astra turbo aklımda ama şansımıza bakalım
Otomatik manuel? O fiyata ancak Astra J kasa 1.4 T (2011 sonrası) ile Mazda 3 BL (2009 sonrası) kasa (benimkinde) otomatik bulunabilir.Toyota corolla 2005 model otomatiklere 40 bin tl fiyat istiyorlar utanmadan.
Mutlu vitaram otomatikti ve çok memnundum. Astra da otomatik olsa güzel olur aslında ama "must" değil benim için. Şimdi astraların otomatiği tam otomatik mi? İkincisi 1.6 turbo motor da 1.4 turbo gibi lpg de sıkıntısız mı? (alaşımlı sübap sorunu dışında)
Mutlu bu arada Mazda 3 e de deli gibi bakıyorum ama alayı kazalı veya tavanına saksı düşmesinden dolayı tavan boyalı
Eyvallah kardeşim 1.6 t den uzak duracağız o zaman
1.6T 180 hp ve normal sıralı sistem oluyor. Sıralı sistem uygulanamayan direkt injeksiyonlu makyajlı kasayla beraber gelen 1.6 SIDI motor. O da 170 hp. 1.6T 180 hp 2009-2010 modellerde var yanılmıyorsam. Aynı motor aynı yıllarda Astra'da da kullanıldı hatta. 170lik olan SIDI motor yakıtta 180lik 1.6T'ya göre baya cimri. 180lik içiyor resmen. Ama dediğim gibi 170liğe de sıralı sistem olmuyor.Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mutlu aynı kasa Mazda 3 dizel touring nasıldır? Sanırım fordun dizel motorunu kullanıyor.
İyidir de onun fiyatlar genelde 47-48 den başlıyor. Kronik sorun olarak baskı balata bitmesi var bir tek ama servis garanti kapsamında değiştiriyor eğer erken bitmişse tabi 100 bin km.yi geçtiyse işlem yapılmaz.