0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam otomatikler 4 vites ve satista değildiye biliyorum. Yeni kkazalarda hepsi robotize 6 vites. 4 vites belki isteğe bagli geliyordur.
4 ileri kalmadı artık. 6 ileri active select klasik otomatik şanzıman var Corsa'da, Astra'da ve İnsignia'da. Easytronic yani robotize sadece dizel Corsa'da var.Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Opel corsa easytronic robotize. Otomatiklestirilmis normal sanzuman. Tam otomatik dediklerimizden değil. Güle güle kullanan.
Birazcık canlandıralım şuraları. Mazda 3 4 ileri otomatik vites Touring donanım ile Astra J 1.4 T ya da 1.6 T Active Select 6 ileri otomatik vites araçları karşılaştırabilir misiniz?Astra J'ye geçsem hem Alman tadı denemek isteğimi ve turbo isteğimi gerçekleştireceğim, hem 4 ileriden 6 ileri vitese terfi edeceğim. Artan ses yalıtımı ve düşük devirde yüksek hız mümkün kılması da cabası olacak.Fakat ne bileyim Mazda'm da her yerde yok, özel hissettiriyor. Japon olmasından ötürü xenon ya da led ampul takıldığında arıza ışığı yakmıyor. Yakıt tüketimleri aşağı yukarı aynı ama astranın turbosuna tav oluyorum açıkçası. Hele 1.6 T otomatik sport tourer denk gelirse yeme de yanında yat olur aslında... ammaaa bütçe en fazla mazdamın üstüne 5 civarı ekleyebilirim.Hep @MEHMET AKIN (32918) abi girdi aklıma
abi bende 1.4 T astra düşünüyorum. bende daha önce astra G vardı. çok memnundum. J kasa astra kullananlar çok memnun. tek olumsuz orum yakıtı konusunda . otomatikler uzun yolda 7 litre civarıymış. 6.2 akanlarda var. bende 1.6 corolla var uzun yolda (yol bilgisayarı) 6-6,5 litre yakıyor. otomatik bir araç için de 7 litre iyi gibi. ben 2015 1.4 T sportları takip ediyorum hatasız 20.000 km civarındakileri 60-62.000 e buluna biliyor.
@Mutlu Tekir (30216) Aracından memnunsan sür arabanı Dediğin gibi her yerde olmadığı için mazda3 sana özel bir araçmış gibi olur. illaki artı yönleri vardır astranın ama kendi aracını satıp üstüne 5 binlira eklemeye değmez bence. Çünkü aracının olumsuz bir yanı yok. Ama şu son ufak tefek kazalardan dolayı aracından soğuduysan birşey diyemem. Ben ilk göz ağrımı domuza çarptıktan sonra soğuduğum için satmıştım. Bence biraz daha kullan, para biriktir daha iyisini al
Haklısın Selman abi, onun da etkisi olacak ki biraz heves ettim astraya aslında. Turbo ve Alman tadına bakmak istememin de etkisi var. Mazda'da ise 120 km hızda 3200 devir çeviriyor, astra ise 2000 devirde 107 km hızla gidiyor. Ara hızlanmalarının daha iyi olması ve yakıt tüketimin aynı olması da var. Mazda kalırsa bende, navigasyon, iç mekan yalıtımı vs uğraşacağım. Uğraştığııma değecek mi? Satarken bir hiç olacak. Pürüzlü asfaltta yol sesi fena, e 4 ileri vites olması da ara hızlanmalarda üzüyor. Tasarımlar az çok benziyor da astra ile. Mehmet abinin satmış olduğu araca bindiğimde konforlu gelmişti bana baya. Çukurları benim araca göre daha az hissettiriyordu 17" olmasına rağmen. Başka öneri de alabilrim ama 50bin tl ye kadar bir alternatif de göremiyorum. Gidip de atmosferik japon zaten almam, mazdama binmeye devam ederim. Tek düşündürücü yanı Opel'in elektronik sorun geçmişi, J kasada sıkıntı yok hiç ama sorunsuzluk nasıldır, trim sesleri bozuk yolda nasıldır, daha mı iyidir. Zaten şimdi alamam da, 5-6 ay sonrasına ancak.Yarisimi de tam 23 ay kullanmıştım, mazdaya geçeli 18 ay oldu.
Abi D segment çok büyük bence. C ideal.
Merhaba arkadaşlar, arkadaşa 40-45 bin arası 2011-2013 arası C segmenti sorunsuz otomatiği olan (CVT veya Tork konverter) araç tavsiyeniz ne olurdu,toyota dışında(Kasa hoşuna gitmiyor).