0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar vitaramın tavanındaki radyo antenin dibindeki ufak güneş yanığını kazıyıp boyattırmayı düşünüyordum fakat malum ülkemizde tavanı boyalı aracın ikinci elde gördüğü muameleden dolayı tavanı siyaha kaplatayım ki güneş yanığının daha fazla yayılmasını engelleyim diyorum. Bu kaplama işi için ne önerirsiniz? Bir de Ankara'da adam akıllı uygun fiyatlı neresi kaplar?
Yusuf bey araç 6 ileri ise bu modellerin bazılarında yağ eksiltme sorunu olabiliyor . Eğer almaya niyetli iseniz iyi kontrol ettirmenizde fayda var .
Bende 2011 var 55 binde manuel gel 51.000 vereyim sadece arka tampon degişti suçlu karşı taraf oldugundan hasar gözükmüyor
Sevgili forum üyeleri aşağıdaki araç hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. Almaya niyetliyim ama kafamda şanzıman ve motor ile ilgili soru işaretleri var. Bazı D-4D modellerinde sıkıntı çıkıyor diye duymuştum. bu işin doğrusu nedir? alıp elimizde motor ve şanzıman kalmasın sonra. Ekspertiz yaptıracağım ama dikkat etmem gereken başka birşey var mı? bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim. araba 2. sahibinden, 55000 km de arabada biri 800 küsür diğeri 600 lira civarı iki adet hasar kaydı mevcut. ön arka tamponlar boyalı ön iki çamurluk ve ve sol arka çamurluk boyalı, değişeni yok.52.500 fiyat belirlenmiş. fiyat olarak sizce ne eder.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-55-binde-dizel-otomatik-boyasiz-full-plusfull-292697763/detay/
Yusuf kardeşim hayırlısı olsun gönlüne göre arac bulursun inşallah fiyat cok pahalı 2010 için benden söylemesi eşin ile bineceksen auris tavsiye ederim alacağın toyotanın yag eksiltme modellerinden se muhakkak işlem görmüştü servis de onu ögren görmüşler sıkıntı yok
ilanda sadece tamponlarda boya var yazıyor. Sizin dediğiniz gibi ön ön çamurluklar ve ön tamponda boya var ise ister istemez aklımıza önden kazalı mı diye geliyor. Bence fiyat pahalı, makyajlı kasa da değil.