0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
son zamanlarda araç değiştirme niyetim var. Daha önceki aracım 2008 avensis şimdiki aracımda 2006 avensis olması sebebiyle memnun olmama rağmen sıkıldım. eşiminde rahat kullanmasını istediğimden otomatik vites araba almayı düşünüyorum. Yalnız aracım lpg li olmasına rağmen eşim pek sıcak bakmıyor lpg olayına şimdiki niyetim dizel araç almak.Bu aralar octavıa ve superb bakıyorum bu araçların dizellerini kullanan yada başka bir araç tavsiye edecek olan siz değerli forumdaşlardan yardım bekliyorum.Önereceğiniz başka marka yada model mevcut mu? Max Bütçe 75-80 arası
Hyndai yada kia yada bakın derim önyargılarınızı kırabilirseniz bu markaların son 5 yılda avrupalı rakipleri kalite olarak yakaladığını görebilirsiniz 1.6 turbo dizel 136 hp ve dsg gibi arıza yapmayan çift kavrama dsg kadar iyi şansımanı var yeni elantrayı bence test sürüşünde kullanın derim (kendimi satış temsilcisi gibi hissettim ))
2010 modelden eski hyndai kialar falan para etmezlerd son 5 6 yılda bence avrupalıları yakaladılar f/p olarak geçtiler bile ama kafalardaki marka algısını değiştirmek zor
Herkese selamlar2006 Hyundai Tuscon 2.0 CRDI alma olasılığım var.Galerici kredi çıkarttırabileceğini üstüne bastıra bastıra iddia etti Araba deri koltuklu sunroof'lu otomatik vites vs.Hayırlısıyla bakalım ne olacak?
Hadi hayırlısı abi, nerden nereye
Valla Tuscon dediğime bakma. Dacia Duster aldım diye konu açarsam hiiiiç şaşırma
Bu saatten sonra sıfır araba aldım desen yine şaşırmam abi
Kalbi temiz insansın Selman
Eyvallah abi teşekkür ederim de neden öyle dedin
Kardeşim sıfır Cady almış bana ondan dedim Ama kabul etmedim. 73 bin lirayı ödeyemem Picasso'ya baktık az önce. 170 bine göre koltuklarında çok fazla deformasyon gördüm vazgeçtik. Eşim hiç beğenmedi arabayı. Şu an Küçükçekmece'deyiz. Avcılar'a Tuscon'a bir daha bakmaya gidiyoruz.
Sıfır cadyler çok güzeller, ama ben şu Vw yi bir sevemedim. İç dizaynı beni deli ediyor. Her marka aracında aynı konsept uygulanır mı ya?Abi çok güzel bir araba bulacaksın yakında buna eminim. Hakkında hayırlısı olsun.
Orijinal 150 bin km'de yakışıklı bir kara şimşek aldım