son zamanlarda araç değiştirme niyetim var. Daha önceki aracım 2008 avensis şimdiki aracımda 2006 avensis olması sebebiyle memnun olmama rağmen sıkıldım. eşiminde rahat kullanmasını istediğimden otomatik vites araba almayı düşünüyorum. Yalnız aracım lpg li olmasına rağmen eşim pek sıcak bakmıyor lpg olayına şimdiki niyetim dizel araç almak.Bu aralar octavıa ve superb bakıyorum bu araçların dizellerini kullanan yada başka bir araç tavsiye edecek olan siz değerli forumdaşlardan yardım bekliyorum.Önereceğiniz başka marka yada model mevcut mu? Max Bütçe 75-80 arası
son zamanlarda araç değiştirme niyetim var. Daha önceki aracım 2008 avensis şimdiki aracımda 2006 avensis olması sebebiyle memnun olmama rağmen sıkıldım. eşiminde rahat kullanmasını istediğimden otomatik vites araba almayı düşünüyorum. Yalnız aracım lpg li olmasına rağmen eşim pek sıcak bakmıyor lpg olayına şimdiki niyetim dizel araç almak.Bu aralar octavıa ve superb bakıyorum bu araçların dizellerini kullanan yada başka bir araç tavsiye edecek olan siz değerli forumdaşlardan yardım bekliyorum.Önereceğiniz başka marka yada model mevcut mu? Max Bütçe 75-80 arası
Superb dizel manuel eniştemde var. 1.6 motor biraz zayıf kalmış bu kasaya. Olması gerekenden fazla yakıyor. Aracın içi ise muazzam, çok geniş ve ferah. Malzeme kalitesi de çok çok iyi. Fakat eşiniz bu aracı park etmekte zorlanabilir çünkü battal bir araç.
Hyndai yada kia yada bakın derim önyargılarınızı kırabilirseniz bu markaların son 5 yılda avrupalı rakipleri kalite olarak yakaladığını görebilirsiniz 1.6 turbo dizel 136 hp ve dsg gibi arıza yapmayan çift kavrama dsg kadar iyi şansımanı var yeni elantrayı bence test sürüşünde kullanın derim (kendimi satış temsilcisi gibi hissettim
))
Hatta 94 model Hyundai Excell 1.5 GLS'yi 9, 2006 model Kia Rio 1.5 crdi advance'i 4 sene kullandim. İkisinden de muazzam keyif aldım. İmkan olsa 80.000e Tuscon veya Spo bakarim
HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2010 modelden eski hyndai kialar falan para etmezlerd son 5 6 yılda bence avrupalıları yakaladılar f/p olarak geçtiler bile ama kafalardaki marka algısını değiştirmek zor
2010 modelden eski hyndai kialar falan para etmezlerd son 5 6 yılda bence avrupalıları yakaladılar f/p olarak geçtiler bile ama kafalardaki marka algısını değiştirmek zor
Uğuur hocam dediğiniz gibi eskiye nazaran çok ilerlediler ama 3 olan fiyatları da 5 e çıktı. O nedenle insanlar 5 vereceğime 6 avrupalıya veririm diyor.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese selamlar
2006 Hyundai Tuscon 2.0 CRDI alma olasılığım var.
Galerici kredi çıkarttırabileceğini üstüne bastıra bastıra iddia etti
Araba deri koltuklu sunroof'lu otomatik vites vs.
Hayırlısıyla bakalım ne olacak?
Herkese selamlar
Hadi hayırlısı abi, nerden nereye
Hadi hayırlısı abi, nerden nereye
Valla Tuscon dediğime bakma. Dacia Duster aldım diye konu açarsam hiiiiç şaşırma
Valla Tuscon dediğime bakma. Dacia Duster aldım diye konu açarsam hiiiiç şaşırma 
Bu saatten sonra sıfır araba aldım desen yine şaşırmam abi
Herkese selamlar
Tucson güzel araç. Vitaramı almadan önce baktıklarımdan bir tanesiydi. Duşuk km denkgelmediği için nasip olmamıştı. Hayırlısı olsun.
Bu saatten sonra sıfır araba aldım desen yine şaşırmam abi
Kalbi temiz insansın Selman
Kalbi temiz insansın Selman 
Eyvallah abi teşekkür ederim de neden öyle dedin
Eyvallah abi teşekkür ederim de neden öyle dedin
Kardeşim sıfır Cady almış bana ondan dedim

Ama kabul etmedim. 73 bin lirayı ödeyemem

Picasso'ya baktık az önce. 170 bine göre koltuklarında çok fazla deformasyon gördüm vazgeçtik. Eşim hiç beğenmedi arabayı. Şu an Küçükçekmece'deyiz. Avcılar'a Tuscon'a bir daha bakmaya gidiyoruz.
Sizin paranızla etmeyebilir, hatta bu bahsedilen araçlara hiç binmeden yorum sahibi de olabilirsiniz. Burada herkes kendi görüşlerini yazar, o yüzden yorumunuza saygı duyarım, fakat doğru bir düşünce değil.
Babama 2012 ix35 45 binde 1.5(sag arka kapi,sag arka camurlugun yarisi) parca boyali degisen yok 50 bin liraya Cok sevdiğim bir abi de 2012 kia sportage oda 50 bin km de orjinal ikiside beyaz renk.
Toyotada 50 bin liraya 2010 2011 avensis veya 2010 2011 corolla alirsiniz.2012 avensisi veya corollayi 50 bin liraya zor alirsiniz.
Ama bu iki arac donanim ve özellik konfor olarak avensis ile corollayi 2 ye katlar.Ic trim sesi veya cizirti imis bilmem ne yok.15 bin de bakimlari.Oda toyotalara yakin bakim fiyatlari.Tek kotu yani lpg ile cok uyumlu değil.
Piyasada toyota ve vw gerektiğinden fazla degeri var.Abartılıyor.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuncay hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin inşaallah.
Kardeşim hatırlarsan bir ara sıfır Sportage almıştı. A4 1,6 102 beygirli benzinli arabayla 1060 km yol giden kardeşim yakıtından illallah edip sattı hemen...
Kardeşim sıfır Cady almış bana ondan dedim
Ama kabul etmedim. 73 bin lirayı ödeyemem 
Picasso'ya baktık az önce. 170 bine göre koltuklarında çok fazla deformasyon gördüm vazgeçtik. Eşim hiç beğenmedi arabayı. Şu an Küçükçekmece'deyiz. Avcılar'a Tuscon'a bir daha bakmaya gidiyoruz.
Sıfır cadyler çok güzeller, ama ben şu Vw yi bir sevemedim. İç dizaynı beni deli ediyor. Her marka aracında aynı konsept uygulanır mı ya?
Abi çok güzel bir araba bulacaksın yakında buna eminim. Hakkında hayırlısı olsun.
Sıfır cadyler çok güzeller, ama ben şu Vw yi bir sevemedim. İç dizaynı beni deli ediyor. Her marka aracında aynı konsept uygulanır mı ya?
Abi çok güzel bir araba bulacaksın yakında buna eminim. Hakkında hayırlısı olsun.
Orijinal 150 bin km'de yakışıklı bir kara şimşek aldım
selam arkadaşlar sizden bir ricam olacak benim 98 model avensis aracım sağ aks sorunu var bir türlü yenisini bulamıyorum sizden ricam daha önce bu sorunu yasamış arkadaşlar varsa ve nasıl çözüm buldularsa paylasırlarsa cok memnun olrum ilginize şimdiden tesekkürler
Orijinal 150 bin km'de yakışıklı bir kara şimşek aldım 
Km çok iyiymiş abi. Kazasız belasız tatlı günlerde kullanman dileğiyle. Sakıncası yoksa kaça aldığınıda öğrenebilir miyiz abi