0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Km çok iyiymiş abi. Kazasız belasız tatlı günlerde kullanman dileğiyle. Sakıncası yoksa kaça aldığınıda öğrenebilir miyiz abi
selam arkadaşlar sizden bir ricam olacak benim 98 model avensis aracım sağ aks sorunu var bir türlü yenisini bulamıyorum sizden ricam daha önce bu sorunu yasamış arkadaşlar varsa ve nasıl çözüm buldularsa paylasırlarsa cok memnun olrum ilginize şimdiden tesekkürler
Teşekkür ederim Selman.Şimdi Dörtnal Toyota'dayım. Arabanın 150 bin bakımını yaptırıyorum. İşçiliği zor bir arabaymış
sevdiğim bir abim 2005 model 18 bin küsür km de corolla sol hatasız otomatik bir araç var diye mesaj attı. aslında araç aramıyorum ancak böyle konularda haberleşiriz araçlar hakkında konuşuruz. fiyat sordum. hiç sorma diye cevap verdi. aracı sordum hiç görme diye bir başka cevap daha geldi. güldük. araç bir arkadaşının eşinin aracıymış. satılığa çıkarmışlar henüz ilanda yok dedi. fiyat ise 42 bin gibi düşünmüşler. ben fazla buldum aslında. ne olursa olsun değmez diye. düşünceleriniz nelerdir bu konuda.
merhaba . polo 6R 2010 polom var çok temiz,40 bin tl ye satmayı planlıyorum...satabilirsem toyota corolla veya avensis almak istiyorum ama bilgim yok iki modelin de hangi modelleri donanımları tutuluyor?.. acaba o civarlarda en mantıklı kaç model hangi kasa almalıyım...tavsiyeleriniz?ilerde satarken de kaybettirmeyecek bir model istiyorum ve kronik sorunları hakkında da biraz bahseder misiniz?
Benim baktığım 2011-2012 comfort modeli o yüzden bayilerde bulunmuyor.
Merhabalar;Üç hafta önce çok temiz ve orijinal boyalı olan "2009 model 1.4 d4d elegant paketli Corolla" mı hem bana bagaj yetmediği için hem de piyasaya göre yüksek fiyat vermeleri nedeniyle sattım. 2 gün önce de ilk sahibinden çok temiz ve orijinal boyalı "2008 model 1.6 D Volvo V50 Dynamic R-Design" aldım. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama V50 ye hayran kaldım. Sizin düşünceleriniz nelerdir ? Teşekkürler...
Valla hocam mükemmel bir iş yapmışsın. Tabiri yerindeyse eşekten inip ata binmişsin Tek sıkıntısı var Volvodan anlayan usta sayısı azdır, piyasada çok tutulan bir araç değildir. Ama sahibi tutulur kalır sanırım. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Km ve fiyat bilgisi de verirseniz bize de yol göstermiş olursunuz.Ayrıca araç hakkında tecrübelerinizi paylaşmanız çok iyi olur
Çok teşekkür ediyorum. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Zaten Mazda6 dan inip Corolla ya binmiştim daha önce Şimdilik İzmir de yaşıyorum. Burada Volvo baya bi tutuluyor. Çevremde Volvo çok görüyorum ama V50 pek yok. Station bir arabaya bu kadar ısınacağım ve seveceğim; çevremdekilerin de bu kadar beğeneceği aklımdan geçmezdi. Gerçi sportwagon diye geçiyormuş. Parça fiyatlarını henüz bilmiyorum ama Özel servis sayısı fena değil burada.Km 100.000 de. Fiyat bilgisini burdan paylaşmak uygun mudur bilemedim.Kullandıkça tecrübelerimi paylaşırım tabii ama şimdiden söyleyeyim kullanımı çok zevkli. Tekrar söyleyeyim; Mazda6 dan sonra bir arabayı bu kadar sevebileceğimi düşünememiştim...