0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.8 avensis için anlaşamadık arkadaş ile dediği gibi çıkmadı araç. 52 53 e civic mi almak mantıklı yoksa böyle birşey mi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-sifir-ayarinda-sigara-icilmemis-346816441/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
Impressive için o fiyatlar çok pahalı en fazla 49-50 verilir mazda 3 impressive.eBu kadar düşük km. takıntınız yoksa avensis bakmaya devam edin derim, 60-70 bin km. civarında temiz illaki bulursunuz. Hem 60bin km. ağır bakımını yaptırmak zorunda kalmazsınız. Bildiğim kadarıyla 60bin.de şanzıman yağı da değişiyor multidrive s in.
araçda ne gibi sıkıntı vardı mustafa bey, istanbul üsküdar da ki 1.8 avensis için dediniz öyle değil mi
@fatih ayran (9260) bey araç sadece tamponlarda sürtme var diye konuştuk defalarca sormama rağmen kendi meslektaşım öğretmen arkadaş öyle söyledi bugun ayrıntılı foto istedim arabanın sürtülmedik yeri kalmamış ön çamurluk girintili marşpiyel boydan boya takmış birde derin baya boyasız gitmez en komiği de burda marşpiyel ile tampon aynı diyorlar demez mi el insaf dedim bıraktım aracı
Marşpiyeller expertizde hasar olarak sayılmıyor ki. Mini onarımla bile düzeltip boyuyorlar
. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-2012-otomatik-avensis-347729381/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-son-indirim-kazasiz-boyasiz-ful-servis-bakimli-291912170/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false siz olsanız hangisi mantıklı birisi 62 den inmiyor diğeri 58 e razı gibi
@MEHMET AKIN (32918) 1.8 motorlar hakkında hiç bilgim yok vergisi yaştan dolayı 2017 de düşeceğini söyledi öğretmen arkadaş test etme şansım olsa yakınlrda test edeceğim ama araç bana 900 km uzaktaMesaj Birleştirildi: Ekim 14, 2016, 07:52:21 @Mutlu Tekir (30216) kardeşim fiyatı 1500 lira daha kırdım emsalleri daha pahalı ama hiç 1.8 kullanmadım nasıldır bilmiyorum. Yakıtı konforu performansı vitesi ve geçişleri
Selamın aleyküm arkadaşlar, Daha önce araç tavsiyesi istemiştim, 2015 1.33 corollami dün sabah sattım, öğleneden sonra 2011 verso elegance aldım, 86000 km, sadece arka tampon değişmiş, lpg siz, siyah renk, kullanınca iyiki de almışım dedim, sizinlede paylaşmak adına yazıyorumLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim Mehmet hocam, daha önce forumda da yazmıştım, aracim inci beyazdı ve 1 kış geçirdikten sonra geçen sene ilkbaharda boya üzerinde noktasal pas benzeri lekelenmeler olsu yoğun bir şekilde, garanti uzmanı geldi demir tozu olarak degerlendirdi ve bir solusyon uyguladılar, o an için kayboldu, sonrasında sonaz da boya koruma yaptırdım, 6 ay sonra yani bu aon 1 ay içerisinde bagaj kapağında bu lekeler tekrar çıkmaya başladı, kafamı devamlı meşgul ediyordu bu durum, durumu bilen ve buna takilmayan bir arkadaşıma verdim aracı 30000 km, hatasız 50000 tl ye anlaştık, aracı gösterdiğim kişiler temiz olduğunu söylediler inşAllah kronik bir sorunla karşılaşmamLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dün yeni aracımı Allah nasip etti iki hafta kadar bir arayış sonrası bulabildim. 2016 mart çıkışlı araç. henüz 7 aylık. tanıdığım bir abimden aldım. 1.4 litre benzinli 90 hp at6 tam otomatik vites hatasız boyasız opel yeni corsa e. tereddütlerim arasında yakıt noktasında çok fazla yakar şeklinde düşünüyordum. dün aracı aldıktan sonra tüm yol bilgisayarı verilerini sıfırladım. 100 km ye yakın yol gittiğimde ortalama yakıt tüketimi 5.8 gösteriyordu. eğer böyle ise sanırım lpg düşünmeden kullanabilirim. araç b sınıfı diğer araçlarım hep c sınıfı idi. haliyle fark var tabi ki. ama sevdim aracı. kullandıkça detayları yazmaya devam edeceğim.
Opel corsa easytronic robotize. Otomatiklestirilmis normal sanzuman. Tam otomatik dediklerimizden değil. Güle güle kullanan.