0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyatı fazla biraz ama alınabilecek bi araç. Km çok düşük tertemiz araç galiba Bence şimdiden hayırlı olsun ama üstadlar daha iyi açıklar aracı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-2011-avensis-1.8-elegant-extra-otamatik-32.000-km-323373373/detaybu araçlar nasıl? sanırım yine avensis alacağım. Civic i kullandım pek memnun kalmadım. Asfalt arabası en ufak bi kasiste sallıyor kabini. Eşim de kullanacak yakıtı çekişi konforu nedir? Acil yardım lazım ki bir an önce almam lazım @Ufuk Sönmez (16363) @Mutlu Tekir (30216) @Murat Köse (28015) şimdilik forumda çevrim içi gördüklerim
Araba guzel duruyor. Bu arabanin hakki zaten en kotu 1.8. Motor hakkinda yeterli bilginiz varsa ve vergisi makulse bence alinir.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğim gibi D sınıfı dururken hiç macera aramayın. Fiyat fazla da olsa km. si düşük ve temiz olması yüksek fiyatını tolere edebilir. Gidişi de daha iyi diyorlar, otomatik zaten multidrive s başlı başına konfor. Alabilrseniz ve sıkıntısı yoksa bu, alamazsanız da ve C segment olacaksa mazda 3, astra, octavia, jetta bakabilirsiniz.
@MEHMET AKIN (32918) 1.8 motorlar hakkında hiç bilgim yok vergisi yaştan dolayı 2017 de düşeceğini söyledi öğretmen arkadaş test etme şansım olsa yakınlrda test edeceğim ama araç bana 900 km uzaktaMesaj Birleştirildi: Ekim 14, 2016, 07:52:21 @Mutlu Tekir (30216) kardeşim fiyatı 1500 lira daha kırdım emsalleri daha pahalı ama hiç 1.8 kullanmadım nasıldır bilmiyorum. Yakıtı konforu performansı vitesi ve geçişleri
Arkadaşlar selamın aleyküm, 2015 model 0 km olarak aldığım 1.33 life aracımı sattım şimdi yeni araç konusunda kararsız kaldım, sizinde önerilerinizi almak isterim. Öncelikle almak istedigim araç SUV kategorisinde olsun istiyorum, limitim en fazla 65.00 tl.Inun şusu bunun şunu derken iki araç kaldı düşüncemde,2008 - 2010 model bandında RAV 4, tabi km si düşük düzgün bir araba bu para limitlerinde biraz zor, birde aracın fiyatı çok değişiyor ayni model araçlar arasında 10000 tl ye yakın fark oluyor, bu araca lpg ile binebilirim ancak.Diğer aklıma gelen seçenek peugeout 2008, tabi bu RAV 4 ün rakibi olamaz, ama bana yakın görünen tarafı, 1.6 dizel olması ve yakitinin çok iyi olması, bundada otomatik şanzumana bir arkadaşım bulaşma sıkıntılı biraz dedi, manuel almayı düşünüyorum, model olarak 2015 modele kadar bu limit dahilinde alabiliyorum. Sizlerinde değerlendirmenizi beklerimLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar selamın aleyküm, 2015 model 0 km olarak aldığım 1.33 life aracımı sattım şimdi yeni araç konusunda kararsız kaldım, sizinde önerilerinizi almak isterim. Öncelikle almak istedigim araç SUV kategorisinde olsun istiyorum, limitim en fazla 65.00 tl.Inun şusu bunun şunu derken iki araç kaldı düşüncemde,2008 - 2010 model bandında RAV 4, tabi km si düşük düzgün bir araba bu para limitlerinde biraz zor, birde aracın fiyatı çok değişiyor ayni model araçlar arasında 10000 tl ye yakın fark oluyor, bu araca lpg ile binebilirim ancak.Diğer aklıma gelen seçenek peugeout 2008, tabi bu RAV 4 ün rakibi olamaz, ama bana yakın görünen tarafı, 1.6 dizel olması ve yakitinin çok iyi olması, bundada otomatik şanzumana bir arkadaşım bulaşma sıkıntılı biraz dedi, manuel almayı düşünüyorum, model olarak 2015 modele kadar bu limit dahilinde alabiliyorum. Sizlerinde değerlendirmenizi beklerim
Suv tipi demisiniz lakin 2015 1.6 dizel otomatik Octavia alinir o paraya. Suv olarak aklima gelen Nissan yada Skoda Yeti bakabilirsiniz.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halit bey merhaba. Peugeot 2008 almıştım kuzenime. Araç hakkında konuda açmıştım. Dilerseniz aşağıda ki linki tıklayıp izlenimlerimi okuyabilir siniz http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=68468.0Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2016, 10:43:46Bu arada yandığı için yenilenen motorum Büyükçekmece-Beylikdüzü rampasını çıkarken tekrar conta yaktı. Arabadan soğur gibi olduğum için yedek parçası ve işçiliği ucuz araba arayışına girmiştim.Yaptıkları işe lanet okuyup çok daha iyi bir usta bularak motoru A'dan Z'ye (triger, kasnaklar, V kayışı vb.) herşeyi yenilenecek. E bu kadar masrafa girmişken kalkıpta arabayı satmak yanlış olur diye düşünüyorum.Değiştirirsem eğer alacağım aracı da belirledim. 1,9 motor 102 beygirli Volkswagen Carevelle veya otomobil ruhsatlı 8+1 Transporter alacağım inşaallah