0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar civic 1.8 hatchbackler çok hoşuma gidiyor. Fakat kullananların yorumlarına baktığımda i-shift şanzıman rezalet sattım kurtuldum diyen de var, kullananlar nasıl kullanılacağını bilmiyor çok rahat ve ekonomik diyen de var. Bir de direksiyonla ilgili bazı şikayetler var ses yapıyor ve serviste değişimi 4000 ₺ yı buluyor diyen de var. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.
Sağolun arkadaşlar. Alınır mı peki type lar beni aşar Kaan. Aile arabası olacak. İç mekan genişliği, malzeme kalitesi ve bagaj hacmi sınıfının en iyilerinden diyorlar. Tek sıkıntı olarak i-shift vitesini okudum forumlarda. Bir de 1.8 tam otomatik versiyonu var fakat piyasada çok az. Bakalım zaten benim aracı satmadan bakamıyorum ilanlara ama ön bilgi topluyorum şuan.
Özellikle arka koltu hb emsallerine göre geniş İç dizayn bence çok iyi, malzeme orta bana göre, daha kaliteli bir-iki model mevcut bu segmentte.Tam otomatik konforlu, dayanıklı ama biraz ağır, motor ise 1.6 da çabuk devirleniyor, enerjik.Yol tutuşu iyi, şehir içinde kıvrak.Ön görüşü çok rahat, genelde bayan sürücülerin istediği tarzda.
Hakan abi tam otomatik piyasada çok az. I-shift'i denedin mi? Sorun çıkartma konusunda nasıldır? Genelde yorumlarda gazı ani köklemeden direksiyondaki f1 kulaklarından değiştirirseniz ve vites değiştirirken ayağınızı gazdan çekerseniz uzun sure balata değiştirmezsiniz ve sorunsuz kullanırsınız diyorlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-347237746/detay/ bu araçlar nasıldır? kullanan var mı acaba?
Ben geldim 1- 2008-10 arası Passat Variant DSG2- 2008-12 arası Astra SD 1.3 Easytronic3- 2011-13 arası Doblo 1.6 Panorama Speedgear (otomobil ruhsatlı)Yukarıdaki araçları öncelik sırasıyla yazdım. Fiyat aralıkları 33-40 arası değişmekte.Astra dahil ekonomik dizel, sedan ve stationwagon olarak 25-30 civarı ne alabilirim acaba?Yedek parçası çok pahalı (bknz. Hyundai Tucson) olmayan ve ustası bol ne önerirsiniz dostlarım?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-347237746/detay/ bu araçlar nasıldır? kullanan var mı acaba? @Mutlu Tekir (30216)