0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman SW yada Liftback tipi bir araç sizin için daha ideal değil mi? @BİLAL CESUR (35659) bey Subaru Forester almıştı, siz de düşünebilirsiniz.
Ufuk bey; Mustafa bey gibi araç tavsiyesi isteyenlere siz, ben ve @Mutlu Tekir (30216) sırasıyla mazda, subaru ve accord öneriyoruz. Şimdiye kadar 1 accord birde forester alan üyeler oldu. Sıra mazda da gibi
Ben Rav4 diyorum .Görsellik ,dizayn ve tabiki performans açısından .
Performans olarak kesinlikle CRV daha iyi,Şanzımanı 5 vites
Rav4 otomatik 4 vites mi?Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet
Awd çalışma prensibi ve kararlığı önemli ise RAV 4 SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisi de alınabilecek en mantikli suv bence. Mazda CX 5 de eklenebilir. 4 vitesli ise tork konvertörlü şanzıman dir. Konfor ve sağlamlık olarak en iyisi tam otomatik 4 vites. Sadece biraz fazla yakar. Ama masraf çıkarmaz. Diğer sanzimanlar yakıttan sağladığı tasarrufu fazlasıyla bakımlarda yer. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CMBS donanımında adaptif cruise control de var.
Öneriyoruz da herkesin önceliği ve zevki farklı Selman abi. Hepsi güzel araç, + - leri var hepsinin. Zaten C,D segment deyince adam gibi kaç model marka var ki hep belli başlı araçlar. 55binim olsa şu anda 2009 üstü multidrive s li avensis alırdım. ama Mustafa bey değişiklik istiyor sanırım. Cesareti varsa Alman denemesini, yoksa da diğer Japonlar başka seçenek yok ki.
@Mutlu Tekir (30216) bey 1.8 avensis de bakıyorum temizini bulamıyorum