0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili forumdaşlarım, ev-iş değişikliği sebebiyle artık hergün çok trafiğe girmeden git-gel 40km yol yapacağım.. araç için bütçem max 55.000 TL civarı ancak 40.000 TL'lik bir araba bulsam tabi ki süper olur.. Öncelikle sorum dizel mi yoksa lpg'li bir araç mı alayım.. sizce benim için hangisi daha ekonomik olur..?İkinci olarak da araç tavsiyesi ne önerirsiniz.. Tek kriterim otomatik vites olması..
Fehmi abi 40-45 bine lpgli alacaksan mazda 3 öneririm. Onun dışında Astra bulabilirsin. Benim mazda dizeliyle aynı yakıyor.
Mutlu hiç birşeyi beğenmiyorsun diyeceksin ama mazdayı da opeli de niyeyse düşünmüyorum.. 2013 sonrası yeni kasa dizel clio düşünüyorum, 55.000 TL civarına bulunuyor sanırım.. Bir de auris düşünüyorum 2011 sonrası yine.. renault için olumlu şeyler duyuyorum dizel-otomatik varyasyonu hakkında ama toyotadan da eski alışkanlık olduğundan vazgeçemiyorum..
Clio için bence tekrar Düşünmelisiniz denemeden sakın almayın pişman olmayın.
Arkadaşlar Audi A3 1.6 Tdi Sedan için yorumlarınız?GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz klasik olacak ama (aldığını önermek) ben 2006 Tucson aldım. Mecburiyetten Hyundai aldım ama beklentilerimin çok çok üstünde çıktı. Şöyle diyebilirim yakıtı hariç (4x4, 1700 kg, 4 ileri otomatik şanzıman'dan dolayı) mükemmel bir araba. 2009 ve sonralarına bir bak istersen. Onlar 5 yada 6 ileri.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2013-model-kazasiz-dizel-otomatik-corolla-active-m-m-306262927/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=falseArkadaşlar ilandaki arac için kapora verdim yarin ekspere sokacam. Olumsuz bi sey olmazsa aldim sayılır.Pendik kartal yada bostanci taraflarinda bilgidiniz saglam işinin ehli ekspertiz yapan yerler varmi?
Hayırlı olsun Eyüp, ben bir defa Kartal oto sanayi de corolla alırken tavsiye uzerine ekspertiz yaptırmıştım, Bosch Mert otoydu sanırım, çok profesyonellerdi bir araştır istersen.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyüp yanlis degilsem bu ergün kardesimiz forumun eski üyelerinden suan aktif degil toyota calisani.hakan abi ve alper bey daha iyi bilirler.eğer oysa sorunsuz alabilirsin.ne dediyse odurLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooooo bizim Ergün'ün arabası bu. Eyüp gözün kapalı alabilirsin kardeşim. Ekspertize bile gerek yok diyebilirim
Hayırlı olsun Eyüp Bey... Allah kaza bela vermesin. Passat başka bir bahara kaldı desenize...