0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili ve sayın forumdaşlarım; bir konuda tavsiyeleriniz, uyarılarınız ve tecrübelerinizi almak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. 2005 Corolla Sol Sedan aracım var. 4 yıldır bende. Yaşından dolayı boyasındaki makul yıpranmalar ve bazı küçük kronik eksiklikler dışında hiç bir sorunu yok. Km si de iyi durumda (110.000). Ben hem biraz değişiklik arayışındayım hem de içi ve bagajı biraz daha geniş bir araç istiyorum. Kafamda iki seçenek var: biri 2005/2006 civarı Avensis 1,6 . Diğer seçenek ise 2004/2005 arası Passat 1.9 TDI. Çekincelerim ise; Avensis için o motor o kasaya yeter mi? Konfor ve iç hacim/bagaj hacmi bakımından araç değiştirmeme değer mi? Passat alırsam; Yakıt ve şehir içindeki ağırlık Corolla dan sonra tat verir mi? Alacağım araç km 150000 / 200000 km lerde olacağı için Toyota nın masrafsızlığına alışan biri olarak beni bezdirir mi? Tecrübesi olanlardan yardım beklerim.
aydin abi kaş la göz arasinda nasil sattin.Eyup bey ergun beyin sözüne güvenebilirsiniz.ama siz iciniz rahat etsin diye kaports aksamina baktirin.300 tl de cok para.Antepte 75 tl ye yapıyorlarLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önder bey eğer niyetiniz hem sorunsuzluk hem konfor hem güç hem gösteriş hemde geniş iç hacim ise 2004-2005 ACCORD tavsiyem olur. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Benim aracım 251bin km de. Aracımı her görüşümde hayranlık duyuyorum.
hızımıza uygun şeritten gittiğimiz müddetçe sorun yok. yoldaki her aracı geçmek zorunda değiliz.
Accordçu yine geldi!!!
Ben hala 2,400 Cc çift egsozlu füme dış renk bej döşemeli Accord aşığıyım. Ama kısmet olmadı bir türlü. Tucson çift egzozlu şimdilik böyle avutuyorum kendimi
Sevgili toyota severler. Otomobil tavsiyesi istiyorum. Benim arabam 41-43.000 arası ediyor. Onu satıp , Honda CR-V 1.6 istiyorum. Ancak bahsettiğim araba 146.000 TL. Alamıyorum...
arkadaslar merhaba. bu gun ılandakı aracı aldım. her 2 tarafada hayırlısı olsun ınsallah.