0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar merhaba. bu gun ılandakı aracı aldım. her 2 tarafada hayırlısı olsun ınsallah.
Corolla'nın kaporasını aldım. Gidici gibi. Bana kısa süreliğine idarelik bir araba lazım. Bu palio, grande punto, clio olabilir. Önerileriniz ve bildiğiniz bir araç var mı ?
eyüp hayırlı olsun. ilan pasif olduğu için ne aldığını göremedim.
Önder bey merhaba.Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama Hyundai Sonata düşünmez misiniz? Bir müşterimin yan komşusunda vardı Sonata. Satıp 3,8 benzinli sıfır Hyundai Genesis almış. Sonata'yı öve öve bitiremiyor. 2.0 CRDİ'lerin en verimlisi 140 hp olanı var. Yaptığım araştırmada boya-hata oranı en az araçlardan biri ve dolu dolu. Tabii Mtv'sini de unutmamak gerek https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ogretmenden-tertemiz-otomatik-311103116/detay
Önder bey eğer niyetiniz hem sorunsuzluk hem konfor hem güç hem gösteriş hemde geniş iç hacim ise 2004-2005 ACCORD tavsiyem olur. 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Benim aracım 251bin km de. Aracımı her görüşümde hayranlık duyuyorum.
Sağlık olsun Önder bey
Yeni kasa dizel Corolla Active aldı.Fiyatını ben biliyorum ama Eyüp isterse kendi yazsın buraya...Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2016, 01:52:18Ben olsam Grande Punto alırdım. 1,3 Dynamic donanımlı falan. Limit ne kadar Aydın bey?
Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2016, 02:19:07siz de değerli görüşlerinizi aktardığınız için sağolun. Düşünüp inceledikçe çok fazla araç seçeneği çıkabiliyor ama ben bu iki araca yoğunlaştım. Yorumlarınız ve görüşlerinizle birlikte karar vermeye çalışacağım.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bayan-kuaforunden-sahibinden-satilik-auriss-314537618/detayArkadaşım bu arabayla ilgileniyor. Sizlerin de araç ve fiyat hakkında ki görüşlerinizi almak istiyorum.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir arkadaşımdan diğer arkadaşıma el değiştirmiş oldu araba. Her iki tarafa da hayırlı olsun inşaallah.Eyüp sana da hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin İnşaallah.
eyüp bey hayirli olsun.LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyüp hayırlı olsun, tanıdıkdan denk gelmesi de çok çok iyi olmuş GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun Eyüp Bey. Sormamızda bir mahsuru yoksa ne kadara anlaştınız?
Önder bey tabi ki alacağınız araçtan beklentileriniz daha farklıdır. Ben D segment araç almaya karar verdiğimde öncelikli kriterim, otomatik vites olmasıydı. Bunu karşılayanlarda mazda6, avensis 2.0 ve accordu. Avensisin 2.0 motoru lpgye uyumsuz olduğu için istemeyerek vazgeçtim. Mazda6 da piyasada çok nadir bulunan bir araçtı denk gelmedi. Biraz zorunlu bir nedenle Accord aldım. Ama çok memnunum. Aracım kendisine eş değer 2.0 araçlar içinde hem en performanslısı hemde en yakışıklışı Belirttiğiniz iki seçenek arasında avensis daha uygun gibi görünüyor. Eğer performans beklentiniz yoksa corolla ile eş değer bir performans sergileyeceğini düşünüyorum. Biraz incelemelerde bulunun denk getirebilirseniz 1.8 avensis beklentilerinizi karşılayacaktır. Bir ara @Ahmet Güve (8047) abimiz aracını satıyordu ama şuan durum nedir bilmiyorum.Mesaj Birleştirildi: Haziran 28, 2016, 10:09:25Fiyat çok uygun geldi bana. 2005-2006 model 150bini geçmiş corollalara bile bu fiyatı istiyorlar. Eğer sıkıntısız ise bence alınabilir.
Selman bey, bende tam aksine otomatik araçlara karşı ilgisizim Performans peşinde değilim çok ama baba mesleği şoförlük olduğundan dizelin sesi soluğu gaza yüklenince toplamasından dolayı passat tdi hevesim var. Ancak memur olduğum için yakıt, masraf, keyif, performans gibi unsurların mantıklı bir oranlamasını yapmak zorundayım. 1.8 avensis düşünmemiştim çok da bilgim yok ama araştırırım. Bunlarda lpg uyumsuzluğu olmuyor mu?
Hayırlı olsun güle güle kullanın Eyüp bey
Dün itibarıyla aracımı teslim ettim. Broadway^im harici kaldım yaya [emoji2] Şimdi makyajsız kasa 2016 Mmt advance bayii en son 81 dedi.Makyajlı Advance için ise 84 fiyatı verdiler. Açıkçası bana corolla için 84 lira vermek çok geldi.Sizce ne alayım arkadaşlar? Önerileriniz nedir? Geçici süreliğine; klimalı olmak şartıyla punto,clio,palio,Corsa vs gibi bir araç da alabilirim. Önerileriniz nedir. Teşekkürler GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi geçici olacaksa eğer dizel punto güzel tercih. Satılığa çıkardığında da temizse eğer hemen satılıyor.
ama düzgün araç çok az piyasada maalesef.