0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabaHaziran ayında 1.33 manuel life donanım corolla aldım. bir arkadaşım 1.2 sıfır tsi octavia ile takas önerdi. Tabi para üstünü vereceğim. Yaklaşık 8-9 bin civarı bir fark ödeyeceğim. sizce takasa gireyim mi? atmosferik motor beni pek tatmin etmedi 1.2 tsi yine biraz daha gidiyordur ?
Evet 2 ci elinide değerlendirmek laZım. Keşke sıfırını alsaydım direk ama test sürüşü yapacağım haftaya. sonrada arkadaşı ikna etmem gerekcek:) olmadı sıfırını alırım da kasa değişcekmi octaviada bilgisi olan varmı ?
dacia logan öneririm. benzinli dizel fark etmez. sağlam arabalar. klio dan ucuz olacaktır.
Daha çok bayan kullanacağı için, hatchback arabalar tercih edilebilir (palio,yaris vs)
Honda Jazz diyeceğim de onun da piyasası epey uçmuştur şimdi.Sent from my iPhone using Tapatalk
Jazz ın fiyatı bir hayli yüksek gelir maalesef. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tanıdığında, kendinde, bildiğiniz bir klimalı olmak şartı ile 15-20 fiyat bandında bir araç lazım, bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Fiat marea gayet donanımlı bir araç klimayı geçtim arka kol dayama bile mevcut bakmanızı öneririm
Merhaba arkadaşlar,Yaklaşık 2 yıllık bir beraberlikten sonra 2006 model Toyota Corolla HB aracımı sattım. Her ne kadar bazı talihsizlikler yaşamış olsa da aracımı severek kullandım. Beni ne yolda bıraktı, nede yakıt açısından üzdü. Sonuç olarak model yükseltme ve dizel bir araç alma hevesi ile aracım ile yolları ayırdım Şimdi yeni bir araç arayışı içindeyim ve bayramdan sonra inşallah almayı planlıyorum.Aklıma ilk gelen araç C4;Tasarım olarak çok beğeniyorum ve içi oldukça geniş ve HB olarak bagaj hacmi oldukça iyi ve kullanışlı, max 52bin tl'lik bütçem ile en ideal araç gibi görüyorum şuanda ve araştırmaya devam ediyorum.Olurda sizin aklınıza daha iyi seçenekler geliyorsa, herzaman olduğu gibi sizin tavsiyelerinize açığım.Yeni alacağım araçtan beklentilerim şöyle,-1.6 lpg'li corolladan fazla yakmamalı, yakıt ekonomisi çok önemli-Manuel şanzumana sahip olmalı,-en fazla 3-4 yaşında olmalı,-hız sabitleme olmalı veya sonradan takılabilmeli,-1.88 boyunda olduğum için geniş ve yüksek iç mekanYukarda bahsettiğim gibi aklıma ilk gelen araç C4, bazı arkadaşlarım golf mk6 dizel tavsiye ediyorlar ancak tasarım olarak mk6'nın görünüşü sevmiyorum. MK7yi beğensemde bütçem yetersiz kalıyor.Durum bu şekilde ve sizlerinde fikrini almaktan memnun olurum.teşekkürler,