0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kerim bey Allah hayırlı uğurlu etsin, ağız tadıyla çok güzel mutlu mesut günlerde binmeyi nasip etsin inşaallah.V50 almakla mükemmelin ötesinde bir tercih yapmışsınız.Volvo'da S70, C70 ve V70'in deli derecesinde hayranıyım. Geç satılması olumsuzluğu nedeniyle ve yedek parçasının pahalı olması sebebiyle bir türlü cesaret edemedim V70 almaya.Aracınızın km'si de çok düşükmüş. Tercihinizden dolayı tekrar tebrik ederim sizi Selman, Kerim bey eşekten inip ata binmemiş direkt olarak Pegasus'a geçiş yapmış
Arkadaşlar 2010 1.6 Elegant Corolla'm var. Araçtan Çok memnunum ancak dizele geçmek istediğimden 26000 km'de 2012 1.6 D İmpressive mazda 3 buldum en fazla 52000 TL vererek alabilirim. Sizce pişman olur muyum?
Garantisi bitmiş olsa bile mi değiştiriyorlar?Arkadaşta 1.6 D touring mazda 3 var. İç malzeme benim arabama göre daha kalitesiz duruyor. Ancak corolla comfort da benim araca göre daha kalitesiz iç malzemeliymiş gibi duruyor.Corolla'daki gibi İmpressive modelinin iç malzemesi touring'e göre daha kaliteli olabilir mi?
Son 1 haftadır Mazda 3 Hatchback 1.6 litre İmpressive Otomatik Benzinlilere bakıyorum.Araba zaten Full+Full.Kör nokta uyarı sistemi dahi var.Bixenon yok sadece.İmpressive donanım satıldığı yıla göre en dolu donanım zaten Mazda 3 lerde.Ancak hangi ilana baksam direksiyon kaplamaları çok kötü durumda.Çok çabuk aşınmış derileri muhtemel kronik bir sorun.
Tatminden kasıt yanlış anlaşılmasın araç devirlenince güzel gidiyorda kalkışlarda rampalarda hantal kalıyor. o biraz canımı sıktı bazen insan basıp kaçası geliyor insanlardan zira sıkıştıran maganda çok oluyor. ben bir aracı test edeyim. 1.2 tsi octavia kullananlardan yorum alabilirmiuim