0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ eksiltme bende de olmuştu. Şimdi bekliyorum. Agresif sürmüyorum. Aracı fazla yormuyorum. 2 bin km oldu değişim... ama her araç yağ yakar. 9900 km çok iyi bence. Daha önceden 1 litre yağ eklemişsiniz gerçi...Meşhur ww dizellerinde de var.Bu arada her türlü dizele binilir. Benzinle gittiğinin 2 karını istanbulda gidiyor. Lpg ile de uğraşmıyorsun...60-65 bin arası dizel mmt temiz corolla bulamazsınız arkadaşım. 70 bine bile temiz bulamazsınız. Temizlikten kasıt sadece boya da olmamalı.Mazda 6 o fiyata temiz istesenizde bulamazsınız. Bulsanızda 2011 ve sonrası LPG sıkıntılı.
Her araçtan kastettiğim az ya da çok turbo dizel araçlar yağ yakıyor. Turbo benzinli tsi araçlar (140 ve üzeri olanlar) da yağ yakıyor. Eski nesil turbosuz araçlarda da hiç yap eksiltme görmedim. Benim gördüklerim bu yönde...
@Seçkin ÜNLÜSOY (10786) Mondeolar güzel araba. Benimde accordan sonra model yükselteceğim zaman listemde yer araçlardan biri. Düşündüğün mondeo dizel ise onların şanzımanında sıkıntı yok diye biliyorum. Meşhur jatco şanzıman var. Power shift hakkında bilgim yok. D segmentte accord biraz tuzlu geliyorsa japon kardeşi olan Mazda6'yıda incelemeni tavsiye ederim. HP olarak accorddan düşük görünsede teknik verilere göre 0-100km hızlanması accorddan daha kısa sürede. 2009 model üstü ve düşük kmli Mazda6lar 55binliradan başlıyordu son takip ettiğimde.
değerli arkadaşlar öncelikle herkese merhaba lar.2015 yaris aracımızı satıp golf 7 dsg tdi almayı düşünüyoruz ama modellere baktım diğer forumları inceledim pek bişey bulamadım.2013 comfortline ile 2016 olan yılları arasındaki modellerde bir fark varmı ?105 ve 110 luk motor arasında yakıt veya güç olarak bir fark varmı ?start-stop bazılarında var bazılarında yok mesala leonlarda standart galiba style paketinde.donanım olarak çok fark var sahibinden sitesine baktığım da arada çok fark olduğunu görüyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkür lerbu arada leon da düşünüyoruz bütçemiz 85.000 tl