0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Mutlu Tekir (30216) selamlar ;2012 -2016 ve 2016 -son kasa hyundai elentralar için düşünceleriniz neler? otomatik - benzinli en full 2012-2013 leri 57-60 bin bandında;dizel otomatik 2015 ler 70 bin bandında...kronik sıkıntı var mı? bildiğim kadarı ile tam otomatikleri sağlam -sıkıntısız ama biraz yakıtları fazlaymış..corollamla ben hali hazırda ş.içi de 12 litre benzin tükettiğimden ;8 litre dizel tüketmesi muhtemelen bana çok tutumlu gelecektir )
Yazları köye gittiğim için 2009 corolla'nın altı yerlere sürtüyor.Corolla D4D ayarında bagazı büyük altı yerden yüksek SUV olabilir 2. el dizel ne araç önerirsiniz.Mesaj Birleştirildi: Ekim 05, 2017, 11:06:32
Teşekkür ederim. Kapalı garaj kullandığım için LPG'li araç alamıyorum. Sıkıntı burada dizel olması tercih nedenim.
Kapalı garaja LPG'li aracı almıyorlar. Mitsubishi ASK dizeli ikinci el bakacağım manuel vites önerirmisiniz.?
Arkadaşlar merhaba... Bir arkadaşım linkini verdiğim araçla ilgileniyor. Aracın durumu bilgi dahilinde. Artı olarak boyalı denilen yerler degişmiş bunu da biliyoruz. Şasede motorda işlem yok. Sizce piyasası 50-55 olan bu araç bu haliyle kaça alınabilir? 42 falan pahalı mı? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-auris-1.6-firsat-araci-487186066/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
araç ekspertize girdimi? satıcı boyalı siz değişmiş diyorsunuz,içeride radyatör ve bağlantılı saç kısımlarda işlem görmüş değişmiştir,araç yolda giderken sağa sola çekme yapıyor mu?kafa sallama yapıyor mu?bunlara baktırın,sorun yoksa 40.000 tl verin,verirlerse alın,kısaca satacağınız zaman edeceğiniz zararı şimdiden karşılayın.
Valla eğer adam boyalı deyip değişmiş çıkıyorsa, böyle yalancı bir satıcıdan hiçbir şey alınmaz. Kim bilir daha nelerde yalan söyleyecektir. Biraz daha yılı düşük olsun ama güvenilir satıcı olsun derim.
Arkadaşlar ticaretle uğraşıyoruz ama örneğin bir doblo bizim ticaretimiz için FAZLA gelir. Biz evlerde tanıtım yapıyoruz taşıdığımız ürün tahminen 40 kilo felandır bundan 2 tane koysak 1 tane insanın ağırlığı eder benim bunu yazmamdaki sebep 1.33 den korkmamdır. 1.6 almaya kalktığımız zamanda ödeyeceğimiz tutar biraz artıyor. Bu sebeple 1.33 düşündük. Performanstan kastımız yokuşta kalmasın. Bizde dizel isterdik ama elimizdeki bütçe ile beğendiğimiz bir dizel araç yok.Siz auris 1.33 ile lpg de ne kadar yakıyorsunuz ?