0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şöyle malum siteye biz göz attığımda fiyat fayda oranında, km ve hasar durumu konularında Suzuki Swift öne çıkıyor. Ama "araçta tip'te olmalı" diye belirtince Swift otomatik olarak elendi.
Merhaba arkadaşlar, mevcut soruyu böldüğüm için özür dilerim.Yakın zamanda 95 corollamı sattım şimdilerde 35 bine kadar araç bakıyorum ve 2003-2005 gibi focus1 sedan makyajlı kasalar ilgimi çekiyor.Aracı bilenlerin tavsiyesine ihtiyacım var .O paralara değer mi ve otomatikleri nasıldır gibiGhia en üst donanımıymış peki comfort collection gibi donanımlar nasıldır?
biz 2005 yeni kasa benzinli düz vites 115 bg focus ghia hb kullandık.çok sevilen ve tutulan bir araçtır,şimdiki mezar focuslar gibi değildir,ghia en üst donanımdır,otomatik şanzumanı powershift tir,komşumuzda vardı sorun çıktı resmi servis bile çözemedi ve sattı,düz vites aralığı çok kısadır,elim çabuk olduğundan ben onu otomatik gibi kullanır ve hiç devir düşürmezdim,ilk sahiplerinden bulunursa alınır,dikkat edin bagajı güzel olduğu için ilaç firmalarından çıkan km düşürülmüş olanlardan olmasın.illa otomatik alacağım diyorsanız japon tercih ediniz.
Arkadaşlar eşim için araba almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kriterlerim;1-Bütçe 18-19 bin arası2-Araç kesinlikle otomatik vites olacak. 3-Kaporta boya durumu önemli değil yeterki motor, şanzıman ve şasesi düzgün olsun. 4-Birde hasar kaydı ağır kusurlu ve aracın fiyatı kadar kaza kaydı çıkmasın yeter. 5-Küçük sınıf ve küçük hacimli olması tercih sebebidir. (malum park olayı ve yakıt durumu) İlginize teşekkürler
otomatik ve güncel kasalar olmak şartıyla subaru xv, honda hrv, mazda 3, ( önceki kasada olabilir), civic, corolla, auiris ( sw da olabilir) arasından hangisini tercih edersiniz? konfor, donanım ve güvenlik öncelikler olacaktır.
mutlu bey, bilgilendirme için çok teşekkür ederim. bir önceki kasa mazda 3'ün içi, güncel mazda 3'ünde dışı çok hoş. ama ne yazık ki güncel kasa mazda 3'ün içi hele o sonradan konulmuş gibi emanet duran navigasyonunu hiç beğenmiyorum. avensis 1.8 nasıl? konfor ( yumuşak süspansiyon), donamım ve güvenlikte öne çıkan sizce hangisi. bu arada önerdiğiniz diğer araçlar için teşekkür ederim ama ben japoncuyum. japon'dan vazgeçmem
arkadaşlar iki araç arasında kaldık auris advance paket düşünüyoruz özellikleri çok olsun ve benzinli 1.6 düşünüyoruz leon da ise olursa inşallah dizel almayı düşünüyoruz fiyatlar yakın birbirine sizce iki araç arasında hangisini tercih etmemiz gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür lerleon da 2015 6. ayından sonra euro 6 motor kullanılmış forumlardan okuduğum kadarıyla bundan önceki modeller sorunlumu onu bilemiyorumnot:araç genelde şehir içinde kullanılacak.
Leon'un dizeli ile Toyota'nın benzinlisini karşılaştırmak bile abes bence. Dizel alın ekonomi yapın. Yok leon dizel manuel, auris benzinli otomatik ise, burada sizin konfor beklentiniz sonucu belirleyecektir. Leon'un iç mekanı çok seviyorum ben. Karanlık da olsa, sunroof varsa hiç de iç sıkmıyor. Trim sıkıntısı olacak olsa da, tahminim auristen az olacaktır. Yalıtım ise aralarında çok çok az bir fark vardır belki.
Arkadaşlar merhaba.Araba işlerinden çok fazla anlamam bu zamana kadar aldığım araçlar hep akrabalarımın tavsiyesi üzerineydi.Ilk olarak 97 model Brodway ile başladı maceram.1.5-2 sene kullandıktan sonra elimden çıkardım ve 6-7 ay arabasız gezdim.Daha sonra taksi çıkması 2009 model dacia logan alarak bi hata yaptım.Gerek vergilerinin çok olması gerek bakımların pahalı olması beni bıktırdı.9 ay kullandıktan sonra motoru indirmek zorunda kaldık.Yaptırdıktan 1-2 ay sonrada satmaya karar verdik.Bu salı aracı 15 bin liraya satıcam bu fiyata toyota 1993 model toyota almayı düşünüyorum.Maksimum 16.500 lira ayırabilirim.Bu fiyata 1.6 bulabilirmiyim ? Araç yaşından dolayı sıkıntı çıkarır mı ? Bulamazsam 1.3'e yönelmelimiyim ? Yoksa başka model araçlara mı bakayım ? Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.
mutlu bey benzinli araç şehir içinde kullanılacağı için yakıtı önemsemediğimiz için dedim ama auriz dizeli düşündüğümüzü ancak makyajlı otomatik dizel kasanın şu an ikinci eli piyasada satlık yok mecbur yazdım yanibirde sorum şu olacak hem golf de hem de leon da 2015 den sonra euro 6 motor muhabbeti nedir 110 beygirlik yeni dsg filan değişmiş diyorlar 2013-2014 kasaların motorlarında ve şanşumanlarında sorun mu varda 2015 te değiştirdileryavaş yavaş golf e kayıyorum zaten