0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla kardeş senin bileceğin iş. Avensisin Accorddan donanım yönünden fazla olan modelleri 2.0 olanları. Onlarda da lpg sıkıntısı var. 1.6 olanlaın en dolusunda bile hız sabitleyici yok diye biliyorum.
Abi 1 kaç parça boyası olabilir, değişeni ve hasar kaydı olmayacak, km side 150000'den az olacak. )) Bu şartlarda bilmiyorum hiç piyasa araştırması yapmadım ama 35-40 bin tl arası zor gibi.
2015 hybrid yaris almayı düşünüyoruz eşime. 57000 tl ye bulduk araçta boya yok. Kendim gördüm çok temiz görünüyordu. Sizce nasıl alınır mı? Fiyatlar çok uçuk, temiz araba bulmak zor acele etmeyelim diyoruz ama bir yandanda git gide artıyor piyasa.
hüseyin kardeşim, piyasada temiz ve uygun araç bulmak çok zor. Allah yardımcın olsun. istersen şu arabaya bir bak, temiz gibi duruyor. yalnız fiyatı biraz indirmen lazım. ama boyasız araba satan zor iner gibi geliyor. hakkında hayırlısıs olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-orjinalll-otomatik-440614349/detay Mesaj Birleştirildi: Temmuz 20, 2017, 10:32:57 bir de şu araç fena değil gibi duruyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibinden-satilik-460476170/detay
Şu arabalara biçilen meblağa gerçekten çok kızıyorum. Bu belirtilen fiyat üzerinden aldığını farzet birde lpg taktıracaksın olacak arabanın fiyarı sana 44-45 binlira. Bu fiyatı 2004-2005 model böyle bir arabaya verene kadar biraz daha zorla 60 binliraya sıfır astra al misler gibi kafanda rahat eder. Ama ben yinede accorddan bir paylaşımda bulunayım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-0-5055390664-kazasiz-hasar-kayitsiz-tertemiz-makam-araci-accord-460647153/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gercek-3-sahibinden-hatasiz-kazasiz-full-bakimli-454115344/detayMesaj Birleştirildi: Temmuz 20, 2017, 14:26:07https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-gunay-motors-honda-accord-337852714/detay
hüseyin bey, accord elbette çok iyi bir araba buna kimsenin itirazı yok. ama 2.0 motor olmasından mütevellit vergisi ve yakıtı milleti bu araçlardan uzaklaştırıyor. keşke 1.6 otomatikleri olsa da biz de accorda binsek bir de verdiğin linklerdeki accordların km'si baya yüksek 200 bine dayanmış. haliyle millet c sınıfına yöneliyor. benim linkte verdiğim corollaların km'si düşük ve 2. elleri çok hızlı. üstelik en dolu modelleri. ha diyeceksin fiyatları uçuk doğru ama maalesef 2. elde temiz araba olmadığı gibi temiz olanların da sahipleri maaşallah aracı uçuruyor. opel'e gelince doğru o paraya en boş sıfır opel alırsın ama 2005 corolla'daki donanım, güvenlik ve sürüş zevkini bulamazsın.
Adım Selman Mustafa bey accord almadan önce aynı sizin düşüncenize sahiptim. Ama accordu aldıktan sonra ne km takıntım kaldı ne boya takıntım kaldı nede zor satılır takıntısı. Vergi dediğiniz olay senede 2 sefer veriyorsunuz vee 2005-2006 model 2.0 hacimli bir accordun 6 aylık mtvsi 388 lira. 2017 model 1.6 hacimli bir aracın vergisi ise 517 lira. Ki şunu da iddia ediyorum accord veya bir başka D segment araç(2003 model üstü) şuan piyasada dolaşan 1.6 hacimli sıfır km C segment araçlardan(corolla, astra, civic, octavia, jetta vs.) çok çok üstün ve konforlu ve bir o kadar güvenliklidir. Şimdi ben tutup 2004 model aracımın vergisini 2005 corollayla bir tutmam pek doğru olmaz. Yakıt olarak corollalar lpgde ne kadar yakıyor bilmiyorum ama kendi aracımdan örnek verecek olursam; şehir içinde kullanıma bağlı olarak 25-30 krş, şehirler arası yolda ise yine kullanıma bağlı olarak minimum 18 krş. maksimum 25 krşu geçmez. Belki corollaya göre bir kaç krş fazladır ama verdiği keyf ve hazza emin olun ki değiyor.D segment araçların kmleri biraz yüksek olur amenna ancak bakımları vs. yapıldıktan sonra sizin 80bindeki beğendiğiniz corollalara toz yutturur. Benim aracım şuan 270bin km olmak üzere ve içine oturanlar ne 2004 model olduğuna nede kmnin 270bin olduğuna inanamıyor. Çünkü C ve D segmentlerde kullanılan malzeme kalitesi çok farklı. Bakın kesinlikle corollayı kötülemiyorum çünkü E11 kasa ve E12 kasasının bizzat sahibi oldum toplamda 70bin km yol yaptım ve hali hazırda babamın sıfır aldığı 2005 model corollası hala duruyor ve km 85binde. Geçtiğimiz aylarda memlekete gittiğimde babamın aracını kullanmam icap etti ve kendi aracımdan sonra oyuncak arabaya binmiş gibi bir hissiyat oldu bende. Oysaki yıllarca kullandığım arabaydı ama D segmentin konforuna alıştıktan sonra C segment çok yavan geliyor.Son olarak sıfır opel ile 2005 model(isterse fulün fulü olsun) corolla kıyaslamanız yüzümde tebessüme vesile oldu Kusura bakmayın biraz fazla uzattım sürçi lisan ettiysem afola
affedersiniz selman bey, isimler karıştı. hocam ben avensis ve accordun kalitesini inkar etmiyorum. bilakis corolla'dan ve diğer c sınıfı araçlardan kat kat üstünler. ama acı bir ülke gerçeği 2.0 motor accord ve avensisler malum sebeplerden dolayı türkiye'de tutulmuyor. bu gerçek o araçların kalitesine elbette gölge düşürmez. ama maalesef gerçek şu ki c sınıfı araçlar türkiye'de en çok alımı satımı yapılan araçlardır. ben araç aldığım zaman satacağım zamanı da düşünüp ona göre alırım. nitekim ilanlarda da görüldüğü üzere c sınıfı corolla ve civicler accord ve avensisten daha pahalı ve hemen satılıyor. ha ben alıp uzun yıllar bineceğim, zararına satılsa da beni etkilemez diyorsanız o ayrı. bu arada opel misaline şöyle örnek vereyim: en boş opel'in 2 hava yastığı varsa 2005 en dolu corolla sol'ün' 8 hava yastığı var. bu sadece hava yastığı örneği. umarım anlatabilmişimdir.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 20, 2017, 15:39:41toyota ve honda'nın en büyük hatası 1.6 tam otomatik avensis ve accord getirmeyişidir zaten.
spirit donanım değildir sanırım. cool donanım ise bir çok özellikten yoksun. fiyat iyi gibi pazarlıkla daha da inerse.
peki hocam seni senin silahınla vurayım madem yeni her zaman yeni. sence 2007 honda accord mu 2017 corolla mı daha iyi? cevabın accord olursa ben haklıyım, corolla olursa sen haklı çıkıyorsun.
Evet cool donanım. Fiyat iyi gibi ama satarken zorlaniriz ve servise mahkum kalırız vb. korkulardan vazgeçtim gibi tam karar veremedim.
Hoşçakal yaris merhaba mazda 3 başlıklı konumu baştan sona okumanızı tavsiye ederim. Juke ile karşılaştırılmaması gerekir. Juke b sınıfı, mazda 3 c. Juke genelde görünüşüyle bayanları cezbeder.