0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aman hocam tavsiyelere dikkat et: toyota'dan inip opel'e binmek attan inip eşeğe binmek gibi bir şey sizin için corolla veya avensis en uygunu
Valla ben aradaki farkı göremedim hocam.2008 model corollamdan indikten sonra 2004 model astra'ya bindim.Corollanın iç hacmi harici hiç bir şeyini aramadım hatta corollanın hiç bir özelliğinin olmadığını ve bu yüzden elektronik arıza yapamadığını gördüm.
S. A iyi akşamlar herkese. Şimdi şöyle bi araç var tavan ve bagaj kapağı serviste değişmiş 35 bin km piyasa değeri 55-60bin TL civarında. Hasar kaydı 30 bin TL. Sorum serviste Tavanı değişen araç alinirmi
selamın aleyküm arkadaşlar Chevrolet Cruze 1.6 LS plus almayı düşünüyorum. 100000 km Lpg li iki kapıda boya var. araç nasıldır. sıkıntı yaratır mı fiyat olarak ne aralarda geçiyor. Bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Selman abi eyvallahta Accord hiç düşünmedim valla Emsallerine göre toyotalar daha dolu hondalara nazaran. Mesela aynı model bi Accord ile bi Avensis arasında baya fark var. Hondalar performans arabaları, toyota şuan bana en ideal gelen model, hem madden hem manen Biraz daha 2010 model altı takılacağım mecburen, ama üst limite çıkıldığında Accord düşünülebilir.