0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet bey boğaz kelebeğinde rolanti valfi var.boğaz kelebeğine bitişik alt tarafında,onu söküp temizledinizmi,içi zamanla kurum bağlıyor.birde bu valfe papatya gibi görüntüsü olan iki adet vida ile bağlı bir sensör var içinde okuyucu gibi bişey var.ben sırf merakımdan söküp bakmıştım.tabi papatya vidaların kafasını sökerken bozduğum için aynı ölçüde alyan başlı vida taktım.bu vidaları gevşetip sensörü sağa sola oynatarak otomatik cikle devrine müdahale edebilirsiniz.sola hafif çevirirseniz sabah soğukta cikle 1200 lere kadar düşüyor sağa çevirirseniz 1800-2000 lere çıkıyor.benim araba corolla 2003 model.ben yazları sola kışları sağa çevirerek otomatik cikle devrine müdahale ediyorum.sizin sıkıntınız bence bu valf yada sensörden.
Mehmet Hocam konuyu okudum ama tam anlayamadığım bir durum var.Şimdi siz aracı sabah ilk çalıştırdığınızda haliyle benzinle çalışıyor.Bu olay benzinle çalışırken meydana geliyor.Bu durumda sorun lpg kaynaklı değil.Bende de atiker sistem var.araç benzinle çalışıp motor ısınmaya başlayınca lpg ye geçiyor.
Peki içerideki benzin lpg düğmesinden kapatınca lpg devreden çıkmıyormu.
Motor çalışırken lpg butonuna basarsanız benzine geçer, haliyle borulardaki lpg de biter. Fakat lpg de iken motoru durdurursanız gaz kesici valf devreye girer fakat lpg borularda kalır. Eğer regülatörün diyaframı eskimişse, gaz sızdırır enjektörlere burdan da silindir içini doldurur gaz, ilk marşta çalışmaz.Yalnız Mehmet abinin durumu farklı, tanktan kapattığında benzinde sürdüğünde problem yok, ama ne zaman lpg kullanmaya başlıyor 2-3. günde bu sorun baş gösteriyor.
Çalışırken benzinde çalıltırsanız da lpg sistemin kullanip çalışıyor. Lpg beyninde motora vakum yapıyor bildiğim kadarıyla. Ancak lpg biter tankı kapatırsanız lpg devreden çıkar. Yada vakum hortumu var lpg beyninden sökerseniz. Benzinde çalışır. Mehmet hocamTankı kapattığınızda sorunlar devam ediyor muydu?
Benzinde çalıştığında problem yoksa lpg beyni bozuk. Geçen hafta benimde başıma geldi. Lpg beyni teşhisi konulup vakum hortumu çıkarılmış. Almadan önce teşhisi konulduğu için hortumu taktım geri. Araba ne lpg de ne benzinde ilk marşta çalışmaz oldu. Hortumu çıkarttım benzinde saat gibi çalışıyor. Lpg beynini değiştirdim. Arabada çalışma sorunu ortadan kalktı.
Madem beyin bozuk motor ısınınca neden sorun çıkmıyo benzinde yapıyo ama araç sıralı sistem ilk çalışmada gazda çalışsa gazda da yapar sorun sadece motor ısısı45 dereceye gelene kadar motor gaz yemiyo veya ayarlayamıyo sorun bu yani
Oksijen sensörünün bu sorundaki etkinliği nedir acaba?
makinaya bağlattığında motor sıcaktı ama Burak,öyle değil mi,soğuk motor makinaya bağlansa nasıl olur acaba,bu parça beni huylandırdı;çünkü stop edecek iken gaz verincede düzenli değil motor,yakıt+hava emrini veren parçalardan biri diye biliyorum ben oksijen sensörünü
makinaya bağlandığında motor soğuktu abi akşamdan arabayı bırakmıştım ilk önce makinaya bağlandı sonrasında çalıştı motor hatta motor kaputunu açık extradan pervane ile soğutup tekrar tekrar denendi
Stop etmeye yakın veya ilk çalıştırıp stop edene kadar ekzozu gözlemledin mi hiç?
Bugün kısa süreliğine farkettim sanki o anda eksazdan duman çıkmıyo gibiydi Burak,yarın daha dikkatli bakıp videoya çekicem,herşey normale döndükten sonra aşırı bi duman oldu bugün.
Sorunun bulunamamasının nedeni bana göre fazla arıza yapmayan araçlar olduklarından ustalar anlamıyor,reno vb olsa idi bu vakta kadar kaç kez yapılmıştı.Şamlıoğluna gidicem Burak,bakalım onlar ne diyecek.