0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu video çekildiği sırada araba benzinde çalışıyor değil mi?
Toyota servisleri motor beyin arızasını tespit edebilir mi?
Edebilir abi ama ben beyinde bir şey olduğunu zannetmiyorum. TOYOTA'ların o tarz problemleri yok.Forumda bu aralar "Map sensörü" efsanesi var, ben de "Subap ayarı" diyorum.
sorun halen devam ediyor,resetlemeden sonra ilk çalıştırmada 1600 lerde olan rolanti 1200 lerde oldu,bu sevindirici benim için.
Mehmet bey Anıl'la arkadaşız. Mutlaka buluşun. Ben 2 ay memlekette kaldığım süre yetmiyor görüşmeye. Bu kelebek temizliğini herkes yazardı da ben sallamazdım. Aslında 10binde yaptırdığım için önemini bilmiyordum. Başımdan geçeni anlatıyım. Dün teog için sabah efsanenin marşına bastım. Araba çalıştı 200 metre gittim, önüme araba çıktı frene bastım stop etti. Marşa bastım almıyor. Gaza pompa yaparak çalıştırmaya çalıştım. 50 metre sonra birde stop etti. Benzine aldım yine hiçbir farkı yok. Arabanın antifirize baktım eksik hemen ekleme yaptım. Yine almıyor zar zor eve döndüm. Yeni arabayı çıkarttım. Onu kullandık. Öğlen stop eden arabayı çalıştırdım araba canavar gibi stop etme filan yok. Gittim Oktay abinin yanına boğaz, kelebek temizlenecek dedi. Yok dedim bu kadar yapmaz. Hocam hergün 1 kelebek temizliyorum. Sadece sabah yapar araba hava almaz dedi. Tiner aldık kompresörle temizledi. Bu sabah bastım marşa tertemiz gittim geldim. Hiçbir sorun olmadı. Olay boğaz kelebek temizliği çıktı. İnamadım tabi.
Hocam soğutma suyu sıcaklığı müşiri falan arızalı olabilir mi? Beyne veri gönderen bir şey varsa oralarda artık
yok abi etrafta toz vs yoksa bir şey olmaz. bujileri de dene bi.
Bujiler bugün geldi Mutlu,yarın sabah hava filtreiz bi çalıştırıyım gün içersinde vaktim olursa bujileride deneyecem
Bujileri değiştik değişen bir şey yok.
Rölanti valfi değişmeden çözülmeyecek gibi abi 2 3 link atmıştım sana.
Mehmet abi ben aracıma subap ayarı yapacağımı söylemiştim ama onun öncesinde 35 tl ye würt enjektör temizleyici aldım 100 km kadar yaptım tabi iki gün kadar yine aynı sorun devam etti dün sabah işten çıktım aracı almaya eve geldim aracım stop etmedi havada buz gibiydi yani rolanti düşüktü baya ama stop etmedi uğraştım da stop etmesi için ve vazgeçtim subap ayarı yaptırmaktan bi gaz ayarı yapılırsa sorun çözülür galiba gelişmeleri tekrar yazarım burdan yazdım ki diğer arkadaşlarda bilgi edinsin abi