0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pusat, hatayi kabul etmek kisiyi/markayi kucultmez, buyutur bence. Bir DVD player aldigimizda bile eger cihaz 3 defadan fazla ayni arizayi veriyorsa maldan faydalanamamanin sureklilik kazanmasi nedeniye ya parayi iade ediyorlar ya da yenisiyle degistiriyorlar. Turk tuketici kanunlari uyarinca. Ki bu 3 kurusluk bir DVD player da degil, servet... Insallah Kutay Bey'in sorununu bir an once cozerler.
Ayrıca hep söylenir işte falan marka ayıplı olduğundan işte şu kadar aracını değiştirdi gibi. Bu markayı zedeler. Mesela bilenler bilir, bi ara opel astra'lar durduk yerde yanıyodu. Yakıt deposundaki pompanın elektrik kaçağından dolayı aracın yanmasıyla meşhurdu bi ara. Sus payı olarak Opel müşterilerine bedelsiz yeni araç verdi. Fakat ne oldu marka zedelendi. İnsanlar Opel almaktan vazgeçti. Şimdi Toyota'da neden aynı duruma düşmek istesin ki? Yani eğer malı ayıplıysa bile neden ayıplı diye damgalayıp yenisini versin ki..! Sonra Toyota için de söylenmeyecek mi işte ayıplı olduğundan şu kadar aracını yenisiyle değiştirdi gibi. Toyota almak isteyen birisi bu haberi gördükten sonra Toyota'ya biner mi? İşin özü Kutay bey keşke mümkün olsa istediğiniz şey ama görüyosunuz ki çok zor...
Ayrıca Japonya'ya başvur Türkiye'dekiler ilgilenmez diyen arkadaşlara da hayret ediyorum.
Bu söylerkenki amaç, Japonların Türklere göre daha ilgili olmalarının muhtemel olmasıdır.
size kesinlikle katılıyorum, ben 2007 temmuzda nokia n70 marka/model telefon almıştım, ve 3-4 kez aynı hatadan servise götürdüm (kvk) sonra itiraz ettiğimde(5.gidişim) aynı telefonun sıfırını bedelsiz verdiler, bu benim nokia markasına ve kvk oluşumuna güvenimi arttırdı yine tercih ettiğim telefon nokia oldu yine kvkdan aldım..arabayı düşündüğümde, toyota bu sorunu kabul etmez değiştirmez, opel ise kabullenip değişiren marka ise, kesinlikle opeli tercih ederim çünkü bir sorun yaşadığımda sorunu çözüp beni mutlu edecek olduğunu bilirim, toyota ise hatasını kabul etmeyip ayıplı mal satara müşteriyi madur eden bir firma olarak görünür gözüme..soruyorum pusat bey hangi aracı tercih ederdiniz? çıkan sorunu çözen markayı mı, sizi madur edeni mi?
pusat bey selam lar madem toyota da calısıyor burada yazdıgımız sorunları yetkılılerle paylasıyormusunuz ornek corallanın deposundan gelen sorun cozuldumu bılgınız varmı cevaplarsanız sevınırım bırde bu sorunlar karsısında ne onerırsınız ne yapalım yekılılerın ınsafınamı bırakalım