0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...bu en vahim olanı Allah kimseye yaşatmasınhttp://www.sikayetim.com/moduleinfo.php?pid=84812&page_num=1&search=volkswagen&extnum=#show...
Bi Toyota çalışanı olsam da nihayetinde ben de bi tüketiciyim. İşin aslına bakarsanız ben olaya objektiflikten çok sizden yana bakıyorum. Aynı duruma düştüğümü düşünüyorum da; hiç de hoş değil. Yani İNŞALLAH davayı kazanır yeni aracınızı alır ve güle güle kullanırsınız. Ama ben genel tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Evet çok istisnai bi durum. Umarım lehinize sonuçlanır.
merhaba kutay bey..dava acmakla cok iyi yapmıssınız..ben stajer avukatım suanda ve size sadece sukadarını söylüyorum satın alınan bir malda 1 yıl içerisinde aynı sebepten 2 farklı sebeplerden 4 kez tamir görmesi durumunda ayıpsız misliyle yani arabanın yenisiyle yada bedel iadesi isteme gibi hakkınız var.Tüketici mahkemeleri bu konuda cok hassas ve genel itibariyle tüketici lehine kararlar cıkıyor.Üstelik bu davada tüketici sıfatınız oldugundan harca tabi degil..bence dava acmalısınz..zaten dava için ihtar cekerek gereken ilk adımı atmıssınız..saygılar
Kutay Bey öncelikle geçmiş olsun diyorum ve sıfır kilometre bir araç alıp defalarca aynı arızayı çıkartması ve onarılmasının nekadar can sıkıcı bir durum olduğunu azçok farklı bi marka araçta yaşadığım için sizi anlayabiliyorum.Bulunduğum şehirdeki toyota servisine dün gece uğradım ve servisteki ustalarla ve servis danışmanlarıyla yeni kasa corollanın sorunlarıyla ilgili kısa bir sohbet yaptım. Servise gelen müşterilerin çoğunun frenlerden gelen sesle ilgili olduğunu bunun haricinde bir sorunla karşılaşmadıklarını belirttiler. Benim aracımdada ne ön konsolda nede yakıt deposunda bir sesle karşılaşmadım. Tamamen şans işi diyorum birazda... Umarım araçla ilgili mağduriyetiniz giderilir ve sorunsuz bir araca kavuşursunuz. Saygılar...
bir gelişme var mı?
bu dava sonucunda havanı da alabilirsin kutay bey, toyota yıllardır sağlamlığıyla, sorunsuzluğuyla ün yapmış, kullanıcı hatası sonucu olmadığı ne malum
bazen inanmak bir süreç alır , bazen sonunda yalnızca kendine güvenini kazanırsın.Çoğu da vazgeçirmek için sebeptir hayatın...ama insan inandıkça yaşar...hakkını aramak inanmadan olmaz,inanın.... , yılmalar başgösterirse burada içinizi dökün,muhabbet ederiz...destekliyorum...kolay gelsin...
Havamızı almak değilde beklediğimiz sonucu alamamak diyelim kemal bey...ayrıca toyota ilk aracımız değildir başka marka araçlarımızda oldu sizin tabiriniz kullanıcı hatasını o araçlarda niçin yaşamadım ?...sorunu bulamıyınca kullanıcıya hatayı yüklemek kolay evet...yapıcı olmaya çalışmak daha mantıklı bence,,benım sorunum ender gözüken sorunlardan olabilir bunun yanında toyotanın %100 hatasız araba üreteceğinin bi garantiside yok değil mi ? fabrika çıkış hatası denilen bir tabir var bende bunun kurbanı olduğumu düşünüyorum yorumunuza teşekkürler...saygılar