Gönderen Konu: Toyotaya dava açtım !!!  (Okunma sayısı 9433 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyotaya dava açtım !!!
« Yanıtla #60 : Ocak 18, 2009, 22:37:27 »
Kutay bey sanırım siz haklısınız, toyota sizinkine benzer bir problemden dolayı bütün auris ve corollaları geri çağırmaya başlamış, ucuz bir parça değişimini garanti kapsamından düzeltiyormuş, belkide aynı sorundur

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 18, 2009, 22:37:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #61 : Ocak 30, 2009, 23:13:39 »
benı henuz çağırmadılar kemal bey gereklı basvuruları yaptık hala beklıyoruz. tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ocak 31, 2009, 00:06:11 »
bazen inanmak bir süreç alır , bazen sonunda yalnızca kendine güvenini kazanırsın.Çoğu da vazgeçirmek için sebeptir hayatın...ama insan inandıkça yaşar...hakkını aramak inanmadan olmaz,inanın.... , yılmalar başgösterirse burada içinizi dökün,muhabbet ederiz...destekliyorum...kolay gelsin...

Aynen Ertugrul Bey gibi düşünüyorum, canınız sıkılınca yazın bize, arkanızdayız.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 28, 2010, 17:16:17 »
Kutay Bey,
Üzerinden çok vakit geçti ama
Bu konuda bir gelişme yaşandı mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Nisan 28, 2010, 17:43:48 »
Direksiyondan gelen ses konusu istisna değil. Bizim kasalarda da yaygın bir sorun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 28, 2010, 21:02:30 »
Tam hatırlamıyorum ama en az 15 sene olmuştur , Bursa'da bir Reno araç sahibi üretim hatası nedeniyle  Renaulta dava açmıştı , uzun süre işin peşini bırakmadı ve sonunda kazanmıştı para iadesi almıştı yada araç yenilenmişti, konu  basında da yer almıştı.  O zamanlar tüketiciler daha zayıftı. Umarım Toyota arızalı kısmı kalıcı şekilde düzeltir ve iş o kadar uzamaz.  Renault eski çalışanlarından belki bu bilgiye ulaşılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #66 : Nisan 29, 2010, 10:48:55 »
Biz de direksiyon kaynaklı sorun/lar yaşadık halen yaşıyoruz. ( forumda sorunu dile getirmiştim )

Bizdeki sorun aracın düz bir çizgide ilerleyememesi idi.
Servis ısrarla sorun araçta değil demişti. ( Yolun eğimine göre aracın yolda gezineceğini söylemişlerdi )

Biz bu sorun için;
-genel mereze 3-4 mail attık,
- 2 ayrı yetkili servisle görüştük,
-alj group un uluslararsı sitesine mail gönderdik,
- en son türkiye deki japon büyükelçiliğine fax gönderdik ama hiçbir olumlu sonuç alamadık.

Toyota müşteri hizmetlerinin tüketici eksenli çalışmadığına bizzat tanıklık etmiş olduk.

Bu gün de toyotanın yine araç çağırdığına ilişkin haberler yayınlandı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/14561653.asp?gid=373

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=28.04.2010&Newsid=299787&Categoryid=44

http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=28.04.2010&Newsid=300438&Categoryid=44

( gaz pedalından sonra toyota, arazi aracı ve minivanlarını da çağırmıştı. Corollanın direksiyon sisteminin ABD'de Uusal Otoyol Güvenliği Teşkilatı tarafından araştırıdığını da basın aracılığyla öğrenmiştim. Sanırım henüz sonuçlanmadı.  )

Hatta şirketin üretim kaynaklı yaşadığı sorunlar ve şirketin politikalarıyla ilgili olarak forumda konu  bile açmıştım.

Umarım davanızın sonucu lehinize olur...