0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15300 tl ye aldım abi Sağolasın
Abi bilseler böyle sorunlu olduğumu adamlar kapılarına zincir vururdu . Kardeşim tekrardan hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullan .
Ne olur 4.0 W8 olduğunu söyle
ucuz degilmis milletin abarttigi kadar. E36 coupeler ne kadar? Benz'e gec bundan sonra onlarda da bir kriz cikar. Rakip firmalar seni kesfetse batirmak istedikleri markadan sana araba alirlar. Tam ogrenci isi olsun diyorsun yani
Bari 18t alaydın
Doğuş açıklama yapmış. Mevcut sorun Güvelik zaafiyetine yol açmıyor. Araç sahipleri araçlarını güvenle kullanabilirler diye.
Blue add birçok markada yakın zamanda başlayacak emin olun. Toyotadada çalışmalar bitti gibi.Silecek suyu deposu gibi deposu olacak, bu sıvı belli oranda karışacak ve birkaç depo yakıt ta bitmeyecek. Bittiginde ise gösterge panelinde lambası yanacak.Emisyonlara katkısı çok fazla. Bir rivayete göre malzemenin içerigi ürik asit tarzında imiş. Bunu duyan akıllılar o deponun içerisine işemeye başlarlar isede şaşırmayın.
Arkadaş bende bir şey var .2010 da corolla aldım toyota yağ yakma olayı çıktı .2014 te connect aldım daha yeni fordun connectlere polen filtresini takmadığını öğrendim .2015 te a3 aldım vosvos ta emisyon skandalı çıktı .
Artık benim [attach=1]
Benz'e gec bundan sonra onlarda da bir kriz cikar. Rakip firmalar seni kesfetse batirmak istedikleri markadan sana araba alirlar.
Sıra hangi markada Mahmut bey? Şimdiden hisselerini çıkaralım elden Bu arada fazla takma kafaya nede olsa biz üçüncü dünya ülkelerinden de geri görülüyoruz bir şey olmaz. Bizim paramızın da, havamızın da, suyumuzun da kimsenin gözünde 5 kuruş değeri yok...
@Mahmut M.Dalı (9008) ne demeli şimdi. Hayırlısı olsun. Seni mağdur edecek bir durum yaşayacağını sanmıyorum. Ancak, audi servisinden konu ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yaptılar mı?
Daha dün, Rusya ve birkaç Avrupa ülkesinin Türkiye'den giden biberi, kayısıyı, armutu ve kirazı zehirli madde içerdiği için geri çevirdiğinin haberi vardı. Geri gelen o meyve ve sebzeleri bizlere yedirmişler. Emisyon nedir ki!
İlke hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle, bu arada dersleri ihmal etme son sene uzat canın istediği kadar ne zaman bitirmek istersn ozaman bitir stressiz
Hahaha
Sağolasın abi Okulun senelik ücretini sen ödücen galiba
audi ye de sıçramış durumçoğu ülke satışa engel kararı alırken turkiyeden hala ses çıkmaması ne tuaf değilmiacaba bunda Doğuş Grubunun Tuvturk hisselerinin %33 üne sahip olmasıyla bir ilgisi olabilirmi ?Kaynaklar;http://www.milliyet.com.tr/dolandiricilik-sorusturmasi-acildi/ekonomi/detay/2123918/default.htmhttp://www.milliyet.com.tr/volkswagen-krizi-asya-ya-kadar/ekonomi/detay/2121690/default.htmhttp://www.birgun.net/haber-detay/volkswagen-skandalinin-turkiye-ayagi-daha-karisik-90527.html"TüvTürk’in ortaklarıTüvTürk’ün üç ortağı var. Doğuş Otomotiv, Almanya menşeli Tüv Süd ve Londra merkezli özel bir sermaye fonu Bridgepoint. Doğuş Otomotiv, TüvTürk’teki hisselerin yüzde 33’üne sahip. Firma, 2008 yılında kazandıkları ihaleyle Türkiye’deki araç muayene istasyonlarının yapım, bakım ve işletme hakkını 20 yıllığına almıştı. Türkiye İstatistik Kurumu’na göre ülkedeki motorlu araç sayısı 19 milyon civarında. TüvTürk verilerine göre egzoz emisyonu ölçümü yaptıkları araç sayısı 2 milyon 700 bin. Bu da onları egzoz ölçümü konusunda en büyük oyunculardan biri yapıyor. TüvTürk ve Doğuş Otomotiv’e de konuyla ilgili sorularımız yönelttik ama henüz yanıt alamadık."