0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş bende bir şey var .2010 da corolla aldım toyota yağ yakma olayı çıktı .2014 te connect aldım daha yeni fordun connectlere polen filtresini takmadığını öğrendim .2015 te a3 aldım vosvos ta emisyon skandalı çıktı .
Blue add birçok markada yakın zamanda başlayacak emin olun. Toyotadada çalışmalar bitti gibi.Silecek suyu deposu gibi deposu olacak, bu sıvı belli oranda karışacak ve birkaç depo yakıt ta bitmeyecek. Bittiginde ise gösterge panelinde lambası yanacak.Emisyonlara katkısı çok fazla. Bir rivayete göre malzemenin içerigi ürik asit tarzında imiş. Bunu duyan akıllılar o deponun içerisine işemeye başlarlar isede şaşırmayın.
Ciddi ciddi karnıma ağrılar girdi gülmekten,Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı kovalarmış.
Arkadaş bende bir şey var .2010 da corolla aldım toyota yağ yakma olayı çıktı .2014 te connect aldım daha yeni fordun connectlere polen filtresini takmadığını öğrendim .2015 te a3 aldım vosvos ta emisyon skandal'ı çıktı .
Artık benim [attach=1]
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz binersin insallah. Kaca aldin? Ruhsuz bir araba secmissin
Sana araba satmasalar yeridir yani.
Artık benim
Abi bilseler böyle sorunlu olduğumu adamlar kapılarına zincir vururdu . Kardeşim tekrardan hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullan .
ilke abi hayırlı olsun ama e120 nin ruhu bi başka be
Aynen kardeşim hiç sorma
Emisyon sorunu beklediğimiz gibi Audi'de de baş gösterdi. 1.6 ve 2.0 tdi'lerde. A1,A3,A4,A6,Q3,Q5 yani tr modelleri Geçmiş olsun geçirenler sağolsun. Yakında Skoda'nın da sesini duyarız. Ah o yeti'ler superb'ler octavia'lar. Bizimki az yakıyo diye hava atan alamancılar.Ne olur 4.0 W8 olduğunu söyle
1.6 Abi 102 beygircik