0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke o kadar çok param olsa .... hani uzatmak istersen varsa öyle bir ihtimal diye dedim ki, ama sen taktiği anlamadın son seneye kadar takılmadan gelirsen son sene zaten hocalar arkadaşlar ittire kaktıra bitiyor okul
Arkadaş bende bir şey var .2010 da corolla aldım toyota yağ yakma olayı çıktı .2014 te connect aldım daha yeni fordun connectlere polen filtresini takmadığını öğrendim .2015 te a3 aldım vosvos ta emisyon skandalı çıktı .
wv zedelere tazminat ödenmesi gündemdeymiş. elinde wv hatalı yazılımlı aracı olanlar bir süre aracı elinde tutmalı en azından enayi yerine konmalarının acısını belki alacakları tazminat hafifletir. olmaza bile dava yoluyla haklarını alabilirler.lütfen hangi marka olursa olsun yerli üretim araçları tercih edelim. paramız bizde kalsın..
Bu da gol değil. [emoji4]
Konu Türkiye'yi ilgilendirmiyor aslında. Vergilendirmeyi emisyon üzerinden yapan ülkeler için bu durum bir 'vergi kaçakçılığıdır' . Yani Örneğin pisliği bir filtrede depolayıp, bir anda siyah duman salan bir motorun Emisyon değeri benzinli bir araçtan nasıl düşük oluyor? Bunlar detaylı sorgulanması gereken şeyler. Devamı da gelir diye düşünüyorum ve artık elektrikli, hybrid motorlar vergi anlamında teşvik edilerek bu pislikten kurtuluruz.
O değil de Almanlar ceza alırsa biz de almış sayılırsak çok zoruma gider benim.