0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan süpersin teşekkürler gerçektende öyle Yaşar hocam bu havyadan bende var dama anten onarımına/bakım çıktığımda yanımdan ayırmıyorum.Bu dönem sınav bugündü umarım girmişsindir.Selamlar.Not: bu hafta LED LDR leri çalıştırcacağız inş.
Not: bu hafta LED LDR leri çalıştırcacağız inş.
Ümit bey gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.Ben sabredemedim ve T20 cree led siparişini verdim hazırda dursunlar.Sizden gelecek bilği doğrultusunda dirençleride almayı düşünüyorum.Ramazan geliyor vakit geçirecek uğraşlar lazım. https://tr.aliexpress.com/item/2x-High-Power-30W-50W-80W-CREE-Chip-T20-7443-7440-W21W-LED-Bulbs-Car-Reverse/32759236130.html?spm=2114.13010608.0.0.FW3Ang
Cavit abi 7443 mü aldınız?
Evet kaan 7443.Çift kademeli yanması için 7443 olması lazım diye biliyorum.7440 tek kademe yanıyor. 2x High Power 80W CREE Chip T20 7443 W21/5W Auto LED Bulbs Car Reverse Lights Signal Backup DRL Lights
Son durum ne oldu abi? Merak ediyorum bu drl konusunun sonucunu
Merhabalar,Bugün yalaz otodan gelen ön arka LED sinyal lambalarımın montajını yaptım sonuç mükemmel bilhassa philips PY21 leri şiddetle tavsiye ederim.(Bu arada bir elektronikçi olarak LED'e verip verebileceğim en büyük para budur,genede büyük konuşmayalım )) )Yardımları için Kaan be Bekir beylere sonsuz teşekkürler.Not: Kaan kokoreççiler çarşısı mükemmel Bozüyük'e gidecek arkadaşlara tavsiye olunur.Selamlar