0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi benide haberdar edersen memnun olurum
Buğün bir arkadaş makyajlı kasa 2012 avensis elegant extra almış navigasyon devamlı hız sınırını aştınız diyip duruyor dedi bende herhalde multimedya değiştirilmiştir veya orjinal navi yüklü dedim ve araca binip kontrol ettim.Touch ekran orjinal (benimkiyle aynı 59006) fakat navi olarak igo yüklenmiş cihaz ilk açılışta naviğasyon ile açılıyor sag alttan map naviye bastığımda sistem desteklemiyor diyor.Böyle bir şey yapılabilirmi servis tarafından yüklenmiş olabilirmi. Fikir vermesi açısından videosunu çektim en kısa zamanda yükleyeceğim
Aykut bey merhaba,Olayı biraz daha açarmısınız lütfen.Anladığım şuki siz fardaki gündüz farı yuvası/duyunda 5/21W ampl varken ve ampulun her iki devresininde sağlam olduğundan emin iken,motoru çalıştırıp elfrenni bıralınca yada sadece aracı1. vitese takınca 21w gündüz farı ve kaş LED lerin yanması gerek.Bu lambalar ancak ve ancak aracı stop ettiğinizde sönmeli.Gündüz farları yanarken park lambalarınızı yaktığınızda ise kaş LED ve 5w park lambaları yanacak.Sizin olay ne şekilde.Öncelikle 5/21w gündüz far ampulunu kontrol etmenizi öneririm.Olayı kontrol edip yazarsanız daha detaylı yardımcı oluruz.Selamlar