0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim için çok kafamı meşgul edecek birşey değil ama modifikasyon anlamında çok titizim estetik bozduğunu düşündüğüm herşeyi söker atarım ama bu arabadaki tüm eklemeler çok can alıcı. bagaj üstü spoiler herkes bayılıyor ama ben aynı fikirde değilim gel gör ki sökemem bagaj kapağını boyatmadan mümkün görünmüyor. Egzos eklemesi var ona da millet çok iyi oturmuş diyor ama ben yatay çift çıkış ekleyerek amg eksozu görüntüsü vermeyi planladım gel gör ki onu da kaynakla yapmış bizim albay Asker adam uğraşmaz dedik ama adam uğraşmış Normalde binmeyecek olsam önemli değilde 2-3 seneden evvel allahtan bir keder gelmezse satılacak araç değil çok memnunum. Bakımdan bakıma gidiyorum sevdiğim içinde bu detaylarını çözmeye çalışıyorum..
Mübarek sprey (WD40) ve ip ile sökülür spoiler, egzoscu da halleder iki dakikada o bahsettiğiniz ucu. Bu videodan faydalanabilirsiniz, başka bir sprey daha kullanıyor ama WD40 söker diye düşünüyorum yapışkanları, sıkıp beklerseniz. http://youtu.be/XFLfk1VGi-8
silikonla uygulamışlar ama ? Yine de olur mu?
Yaşınız 27 ve bu tabloyu beğenmediğinizi söylüyorsunuz. şaşırdım açıkçası. Bence müthiş görünüyor
Anlayamadım dediğinizi. Araç benim aracın aynısı kendi aracım değil. Egzoz'u böyle yaptırmak istiyorum dedim sadece.
Evet bu konuların tamamını inceledim. lakin benim yaptığım gibi 2011 e touch and go + yükleyen yok.vida delikleri arka plastik parçayı tutan orjinal de olan vida ve delikler ekstra delme biçme olmadı. diğer tarafa dengeli tutsun su girmesin diye pul attım güzelce oturdu.forumlarda yazan y kablolar işin magazini. 500 liraya teyp alıp e bay den 70 80 dolara kablo almak mantık çerçevesinde olmadığı için. Universal konnektörler ve standart 28 pin Konektörü kendime göre düzenleyerek 5 6 dolara mal ettim. Daha onlarca soket yapabilecek parça da elimde kaldı.