0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
32 Avensis için az değil mi?
Kaan bizim tangır tungur yollar için lastikçiler hep 32 basıyor. Olması gereken önler 35 arkalar 34
@Utku Toptani (17239) Sadece bir önerim olabilirdi,birazcık daha içeri gömseydiniz sanki sıfıra sıfır olurdu gibime geldi o kadar.
Utku bey elinize emeğinize sağlık başarılı bir uygulama olmuş,iyi günlerde kullanın.Murat hocam 32 basınçla araç yol tutuşunda zayıflama olmuyormu bilhassa virajlarda ve biraz sıkı girilince viraja???35 basınca bilhassa bozuk yollarda tangırtılı oluyor ama ol tutuşu çok tatmin edici
Ben bizim arabaya 34-35 basıyorum yüklüyse 36 basıyorum abi. 32 ile yanaklardan yer araba bu sefer abi
Yanaklardan neden yesin ki? Tam basıyor araba zaten tabana. Bak ısındıkça 32 35 oluyormuş
Bu yüzden yiyor yanaklardan abi. 32 düşük 35-36 normal basınç.
Yeni bir Avensis ve forum üyesi olaraktan affınıza sığınarak bi kaç sorum olacak Arka plakalık ışığı için tavsiye edebileceğiniz marka beyaz led ampul nedir ? Birde gündüz led farlarinin yanındaki sarı park lambasını değiştirmek istiyorum daha önce deneyeniniz oldu mu beyaz led ve hangi marka yoksa o park lambasını çıkartsam mı ? Son olarak farlar için uzun ve kısa her ikiside ampul değişimi iyi midir direk xenon mu yaptırmalıyım ?
japon malı ve Bursa'dan almıştık.