0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar direksiyondan ses gelmeye başladı surtme sesi gibi.garantim devam ediyor ama servise goturmeden once toyota servisten cikma bi abimiz var ona göstericem ne cikacak bilemiyorum sonuca gore servise götürücem bakalim.Bu arada uzunlar icin led siparis vermistim geldi cok memnunum simsek gibi sey yapiyo uygun zamanda video resim eklerim insallah
Uzun far LED leri nerden temin ettiniz marka,model,link verme video paylaşma imkanınız varmı?Birde önemli konu uzun LED ler takılırken far arkasında kesme biçme işlemi yapıldımı?İyi günlerde kullanınselamlar
Arkası fanlı olandan değil Güle güle kazasız belasız kullan Umut, yorumlarını ve videoyu bekliyoruz Sürtme sesi metal bir ses mi? Nereden geliyor ses belli mi?
http://s.aliexpress.com/Y32QF7BvUtku beyin paylaştığı bu urunden almistim.gercekten cok memnunum fanli değil delme bicme yaptirmadim normalde arkasindaki bakir örgü dista kalmasi gerekiyormus sogutma amacliymis ama toz su vs girer diye islem yapmadik örgüyü kapak icine koyduk sığdı
Umut resimlerden anlayamadım. Üzerinde 1 adet led mi var? Ayrıca arka soğutucu yeri taktıktan sonra arası bir miktar açık dursa saha hızlı soğutur. Tel gibi birşey ile aralarını bir miktar açık bırakıp taksan iyi olur.
Evet resimde gozukmuyor ama 2led var bende supheliydim ama guzel cikti.Talat baya bi ayirip koyduk orguleri ama kesin birbirine temas halindedir.yorumlarinida inceledim millet kisalara takmis memnunuz diyor demekki problem cikartmayacak insallah
Birbirine temas etmesi sıkıntı değil, tel örgüleri mümkün olduğunca açman lazım yüzey alanını genişletmek için. Gerçi hava ile soğuma şansı olmadığından pekte uğraşmanada gerek yok şu aşamada Ben bu ürünü baya incelemiştim, demekki ki komple arka kısmı giriyor. Bu komple girenler için telleri kaplayan conta kullanılıyor eğer kapak delinecek olursa hatta anlatım videosu da vardı ne nasıl yapılır diye. Montajını kendin mi yaptın Umut, ben bu ampül kısımlarını hiç beğenmedim elim giripte içerde zor işlem yaparım
Conta vs. vardi pakette ama kivirip koyduk içine abi toz girer su alir gibi konusunca tamam dedim ustaya kendim yapamadim akü tarafi çok dardi bir iki elimi soktum baktim olacak gibi degil elektrikciye gidip degistirdik akuyu gevsetip hafif kaydirdi sola degistirdi sonra.
Direksiyondaki ses kablolardan yada soket varmış soket degisirse ses gider problem yok dedi usta.30bin bakimi da geliyor zaten gitmeden once soketi siparis edip gidicem insallah baska bisey cikmaz..
İnsallah çıkmaz da ben olayı anlamadım, garantiden değişecek mi? Sen tanıdık usta diyordun yetkili servise göstermeyecekmisin?
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-yanki-korna-8-sesli-yankili-gong-korna-330734811/detayBu ilana gözüm çarptı şeytan dürtüyo hayirlisi bakalim
Yapma bunu yapma bunu [emoji51] [emoji51] [emoji51]
Yankılı yankılı gezeriz iste Talat adamlar Nuri Alço melodisi yapmislar yaa amma güldüm baska bi ilanda