Gönderen Konu: T27 - 2009/2014- Avensise forum olarak uyguladığımız aksesuar ve modifikasyonlar  (Okunma sayısı 153350 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '13
  • 58 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar direksiyondan ses gelmeye başladı surtme sesi gibi.garantim devam ediyor ama servise goturmeden once toyota servisten cikma bi abimiz var ona göstericem ne cikacak bilemiyorum sonuca gore servise götürücem bakalim.Bu arada uzunlar icin led siparis vermistim geldi cok memnunum simsek gibi sey yapiyo :) uygun zamanda video resim eklerim insallah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar direksiyondan ses gelmeye başladı surtme sesi gibi.garantim devam ediyor ama servise goturmeden once toyota servisten cikma bi abimiz var ona göstericem ne cikacak bilemiyorum sonuca gore servise götürücem bakalim.Bu arada uzunlar icin led siparis vermistim geldi cok memnunum simsek gibi sey yapiyo :) uygun zamanda video resim eklerim insallah
Uzun far LED leri nerden temin ettiniz marka,model,link verme video paylaşma imkanınız varmı?
Birde önemli konu uzun LED ler takılırken far arkasında kesme biçme işlemi yapıldımı?
İyi günlerde kullanın
selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Uzun far LED leri nerden temin ettiniz marka,model,link verme video paylaşma imkanınız varmı?
Birde önemli konu uzun LED ler takılırken far arkasında kesme biçme işlemi yapıldımı?
İyi günlerde kullanın
selamlar
Bende merak ediyorum ledleri arkası fanlı olanlardan mı aldınız video olursa özellikle gece boş bir yolda çok iyi olur
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Arkası fanlı olandan değil  :tamam:

Güle güle kazasız belasız kullan Umut,  yorumlarını ve videoyu bekliyoruz  :tamam:

Sürtme sesi metal bir ses mi? Nereden geliyor ses belli mi?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
http://s.aliexpress.com/Y32QF7Bv
Utku beyin paylaştığı bu urunden almistim.gercekten cok memnunum fanli değil delme bicme yaptirmadim normalde arkasindaki bakir örgü dista kalmasi gerekiyormus sogutma amacliymis ama toz su vs girer diye islem yapmadik örgüyü kapak icine koyduk sığdı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Arkası fanlı olandan değil  :tamam:

Güle güle kazasız belasız kullan Umut,  yorumlarını ve videoyu bekliyoruz  :tamam:

Sürtme sesi metal bir ses mi? Nereden geliyor ses belli mi?
Tesekkurler Murat abi.Direksiyondaki ses ayni yerde yapiyo sesi tam tur yapiyorum ayni acidayken sanki toz varda sürüyor gibi ses yapiyo cok ince bir ses ama duydum bikere baktiricam aksam insallah is cikisinda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
http://s.aliexpress.com/Y32QF7Bv
Utku beyin paylaştığı bu urunden almistim.gercekten cok memnunum fanli değil delme bicme yaptirmadim normalde arkasindaki bakir örgü dista kalmasi gerekiyormus sogutma amacliymis ama toz su vs girer diye islem yapmadik örgüyü kapak icine koyduk sığdı
Umut hocam resimlerden anlayamadım. Üzerinde 1 adet led mi var? Ayrıca arka soğutucu yeri taktıktan sonra arası bir miktar açık dursa  saha hızlı soğutur. Tel gibi birşey ile aralarını bir miktar açık bırakıp taksan iyi olur.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Umut resimlerden anlayamadım. Üzerinde 1 adet led mi var? Ayrıca arka soğutucu yeri taktıktan sonra arası bir miktar açık dursa  saha hızlı soğutur. Tel gibi birşey ile aralarını bir miktar açık bırakıp taksan iyi olur.
Evet resimde gozukmuyor ama 2led var bende supheliydim ama guzel cikti.Talat baya bi ayirip koyduk orguleri ama kesin birbirine temas halindedir.yorumlarinida inceledim millet kisalara takmis memnunuz diyor demekki problem cikartmayacak insallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Ayrica benim farlar siyah folyo kapli ona ragmen memnunum ışığından  tatmin etti beni yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Evet resimde gozukmuyor ama 2led var bende supheliydim ama guzel cikti.Talat baya bi ayirip koyduk orguleri ama kesin birbirine temas halindedir.yorumlarinida inceledim millet kisalara takmis memnunuz diyor demekki problem cikartmayacak insallah

Birbirine temas etmesi sıkıntı değil,  tel örgüleri mümkün olduğunca açman lazım yüzey alanını genişletmek için.  Gerçi hava ile soğuma şansı olmadığından pekte uğraşmanada gerek yok şu aşamada  ::)
Ben bu ürünü baya incelemiştim,  demekki ki komple arka kısmı giriyor.  Bu komple girenler için telleri kaplayan conta kullanılıyor eğer kapak delinecek olursa  :tamam: hatta anlatım videosu da vardı ne nasıl yapılır diye.

Montajını kendin mi yaptın Umut,  ben bu ampül kısımlarını hiç beğenmedim elim giripte içerde zor işlem yaparım  :argh:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Birbirine temas etmesi sıkıntı değil,  tel örgüleri mümkün olduğunca açman lazım yüzey alanını genişletmek için.  Gerçi hava ile soğuma şansı olmadığından pekte uğraşmanada gerek yok şu aşamada  ::)
Ben bu ürünü baya incelemiştim,  demekki ki komple arka kısmı giriyor.  Bu komple girenler için telleri kaplayan conta kullanılıyor eğer kapak delinecek olursa  :tamam: hatta anlatım videosu da vardı ne nasıl yapılır diye.

Montajını kendin mi yaptın Umut,  ben bu ampül kısımlarını hiç beğenmedim elim giripte içerde zor işlem yaparım  :argh:
Conta vs. vardi pakette ama kivirip koyduk içine abi :) toz girer su alir gibi konusunca tamam dedim ustaya
 kendim yapamadim akü tarafi çok dardi bir iki elimi soktum baktim olacak gibi degil elektrikciye gidip degistirdik akuyu gevsetip hafif kaydirdi sola degistirdi sonra.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Conta vs. vardi pakette ama kivirip koyduk içine abi :) toz girer su alir gibi konusunca tamam dedim ustaya
 kendim yapamadim akü tarafi çok dardi bir iki elimi soktum baktim olacak gibi degil elektrikciye gidip degistirdik akuyu gevsetip hafif kaydirdi sola degistirdi sonra.

İyi yapmışsın abim,  zaten uzunları gece kısa süreli kullanıyoruz gündüz vakti gibi çokta sıcak olmuyor hava  :tamam:
Akü kaydırarak yinede iyi sokmuş ben komple aküyü çıkarttım bi ampülü değiştirmek için baya zor bir alan. Diğer taraf çıkartılacak birşey de yok.  Gözüm korktu bu ampül değişme işinden.
Kısalara takılırsa eğer bence telleri dışarı çıkarmak lazım uzunlarda çok sıkıntılı olmaz dediğim gibi. Güle güle kullan  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Direksiyondaki ses kablolardan yada soket varmış soket degisirse ses gider problem yok dedi usta.30bin bakimi da geliyor zaten gitmeden once soketi siparis edip gidicem insallah baska bisey cikmaz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Direksiyondaki ses kablolardan yada soket varmış soket degisirse ses gider problem yok dedi usta.30bin bakimi da geliyor zaten gitmeden once soketi siparis edip gidicem insallah baska bisey cikmaz..
İnsallah çıkmaz da ben olayı anlamadım,  garantiden değişecek mi? Sen tanıdık usta diyordun yetkili servise göstermeyecekmisin?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
İnsallah çıkmaz da ben olayı anlamadım,  garantiden değişecek mi? Sen tanıdık usta diyordun yetkili servise göstermeyecekmisin?
Toyotadan cikma bi abim var babam daha once Toyota Plaza Maxi nin muduruydu orasi kapandiktan sonra kendine dukkan acti abimiz sagolsun nezaman yolum düşse elinden geleni yapar ona guvendigim için ilk ona gosterdim garantiye girer problem cikartmazlar dedi 600 700km sonra bakima giderken cozucez insallah serviste

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Araçta 2011 den beri aynı akü vardı . fabrikasyon varta. Aldığımdan beri bitene kadar gitsin dedim.
Bu kış artık yolda kalmayayım diye değişim yaptım eski varta verdim yeni blue deep midir nedir yine varta, onu aldım 180tl.

Yahu 2 3 senedir meğer benim araç ölü gibi marş basıyormuş. Ona rağmen Bolu kışında tık demeden çalışırdı aracım.
Yeni aküyü takınca marş dinamosunun çıldırdığını  fark ettim. Galiba akünün suyunu sıkmışım[emoji23]

Akü değişince bir şey farkettim. Akü söküp takarken takviye yapalım hafıza silinmesin dedi.. Uğraşma bir şey olmaz dedim adama o da uğraşmadı tabi.
Aracın çalıştırdım rolanti bozulmadı. Önceden 4 5 saat beklemeden rolantide stop edecek gibi olurdu.
Demekki aküdenmiş

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Yapma bunu yapma bunu [emoji51] [emoji51] [emoji51]
Yankılı yankılı gezeriz iste Talat :) adamlar Nuri Alço melodisi yapmislar yaa amma güldüm baska bi ilanda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Yankılı yankılı gezeriz iste Talat :) adamlar Nuri Alço melodisi yapmislar yaa amma güldüm baska bi ilanda :)
Haha sesi var mı ilk kez duydum bu yankılı olayını