Gönderen Konu: T27 - 2009/2014- Avensise forum olarak uyguladığımız aksesuar ve modifikasyonlar  (Okunma sayısı 153266 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Abi görende 47 mm tank topu kaldırıyoruz sanır hiç kimseye bir şey olmaz merak etmeyin [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Talat hocam süpersin çok güldüm Allah'ta seni güldürsün
selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Talat hocam süpersin çok güldüm Allah'ta seni güldürsün
selamlar
Askerde tankçıydım [emoji23]  askerden geldim Japon tankı aldım [emoji23]
Cümlemizi güldürsün Allah abi [emoji6]
Aminn
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi

ben buton alıp yaptım lada vega butonu olmuyor onun sisteminde devamlı elektrik olması gerekiyormuş

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2016, 21:26:21
kontak kapalıyken açılabiliyor
kontak açıkken açılabiliyor
yolda giderken 30km çıkınca  sistem kapıları kilitliyor bagaj içerden açılmıyor
yolda giderken kapıları manuel açıp tekrar deniyorsun içerden bagaj açılmıyor
kısaca araç durmadan bagaj açılmıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Güle güle kullan Gökhan abi  :saygi: maşallah battal boy düğme koymuşsun  :asikadam: senin araba otomatik vites olduğundan belki durup kalktığını anlıyordur bizde muhtemelen sadece kilitli iken açılmaz,hareket edip etmediğimizi anlamaz manuel vites olduğundan. :tamam:

Lada düğmesi neden olmadı ilginç sadece devre tamamlaması yeterli idi halbuki  :wacko:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

ben buton alıp yaptım lada vega butonu olmuyor onun sisteminde devamlı elektrik olması gerekiyormuş

Mesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2016, 00:26:21
kontak kapalıyken açılabiliyor
kontak açıkken açılabiliyor
yolda giderken 30km çıkınca  sistem kapıları kilitliyor bagaj içerden açılmıyor
yolda giderken kapıları manuel açıp tekrar deniyorsun içerden bagaj açılmıyor
kısaca araç durmadan bagaj açılmıyor
Hocam zaten buton kaba durmuş. Ledli güzel düğmeler var Çinde 3 4 dolar onlardan alınabilir. Ama biraz beklemek lazım.
Denemeler için teşekkürler. Demek ki araç durunca önce kapı kilitleri açacağız sonra butona basacağız
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Hocam zaten buton kaba durmuş. Ledli güzel düğmeler var Çinde 3 4 dolar onlardan alınabilir. Ama biraz beklemek lazım.
Denemeler için teşekkürler. Demek ki araç durunca önce kapı kilitleri açacağız sonra butona basacağız

Talat arabayı aktif kullanan belli oluyor hemen bak yapmış Gökhan abi, :foto: bu arada çinle ticarette iyidir abimiz, nasipse daha orjinalini bulur takar adamı kızdırma şimdi  :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Talat arabayı aktif kullanan belli oluyor hemen bak yapmış Gökhan abi, :foto: bu arada çinle ticarette iyidir abimiz, nasipse daha orjinalini bulur takar adamı kızdırma şimdi  :asikadam:
Bilmiyorum artık takınca görürüz [emoji23] forumda en güzel benim tuşum olcak turuncu ışıklı falan tr de tek olmazsa o tuş aracı satarım [emoji28]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
butonu 10 tl aldım değişebilir önemli olan sistemi aktif etmekti daha güzel düğme tabiiki bulunur hatta elektronik swicht anahtarları var 0.9 mm ucunda yada bizim depo kapagı açma yada vsc iptal butonu gibide olur ilerde değiştirilim ben onu
lada sistemi ters imiş o anahtarı buldum aldım üç çıkışı vardı denedim onun sisteminde devamlı elektrik olması gerekiyormuş o elektrik kesipkaputu açıyor bizimki elektrik verip kaput açıyor mantık farklı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bilmiyorum artık takınca görürüz [emoji23] forumda en güzel benim tuşum olcak turuncu ışıklı falan tr de tek olmazsa o tuş aracı satarım [emoji28]

:rofl: :rofl: tr de tek bolunun göz bebeği  :D senin düğme güzel değil ki ben satıcıya dedim sana mavi yollayacak  :islik: valla ışıklı düğme çok şart değil hiç düğmelerin ışığına bakmam ben elimle bulurum

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2016, 21:57:56
butonu 10 tl aldım değişebilir önemli olan sistemi aktif etmekti daha güzel düğme tabiiki bulunur hatta elektronik swicht anahtarları var 0.9 mm ucunda yada bizim depo kapagı açma yada vsc iptal butonu gibide olur ilerde değiştirilim ben onu
lada sistemi ters imiş o anahtarı buldum aldım üç çıkışı vardı denedim onun sisteminde devamlı elektrik olması gerekiyormuş o elektrik kesipkaputu açıyor bizimki elektrik verip kaput açıyor mantık farklı

Bizimkin de hiç elektrik yok abi, direk şase. Devreyi tamamlasa yeterdi ama demek ki o 3 ayak hiç birbirine geçişli değil
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
:rofl: :rofl: tr de tek bolunun göz bebeği  :D senin düğme güzel değil ki ben satıcıya dedim sana mavi yollayacak  :islik: valla ışıklı düğme çok şart değil hiç düğmelerin ışığına bakmam ben elimle bulurum
Haha  bu yüzden Toyota almışsın iste.
Işığının olmamasını bile şu an deli gibi savunabliirsin [emoji23] [emoji23]
Yalın üretim iliklerine işlemiş senin. [emoji14]
Bu arada bu düğmeye cat5 kablo ile yapsak sorun olmaz değil mi abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Haha  bu yüzden Toyota almışsın iste.
Işığının olmamasını bile şu an deli gibi savunabliirsin [emoji23] [emoji23]
Yalın üretim iliklerine işlemiş senin. [emoji14]
Bu arada bu düğmeye cat5 kablo ile yapsak sorun olmaz değil mi abi

Evet değişiklikleri bile ben YALIN ÜRETİM felsefesine göre yaparım  :rofl: toyota ruhuna ters düşüp arabayı küstürmemek lazım  :asikadam:

Cat5 hepsi olur elektrik geçen bir kablo değil sonuçta,maksat şase yaptırmak
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Evet değişiklikleri bile ben YALIN ÜRETİM felsefesine göre yaparım  :rofl: toyota ruhuna ters düşüp arabayı küstürmemek lazım  :asikadam:

Cat5 hepsi olur elektrik geçen bir kablo değil sonuçta,maksat şase yaptırmak
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hani ince gelir mi diye dedim kıl gibi kablo da.tamam düğme gelince yaparım. Bir de bu düğme ışığına da Çat5 kablo çeksem ince gelmez değil mi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hani ince gelir mi diye dedim kıl gibi kablo da.tamam düğme gelince yaparım. Bir de bu düğme ışığına da Çat5 kablo çeksem ince gelmez değil mi
Gelmez gelmez merak etme, halojen uzun far çalışmayacak nede olsa.  :tamam: bende şu anda bu kabloyu kullanıyorum gerçi elimde başka kablo da yok  :P
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
yahu satıcıya anlatamıyorsunki 10tl.lik ürün olduğu için çok ugraşmak istemiyor yada dandik ürünler gösteriyor 3 -4 dügmeden sonra sıkılıyor sende lanet olsun diyorsun ver bunu diyorsun konunun özü bu zaten o boş kapaga bu yüzden taktım ilerde değiştirmek için yurt dışına baktım genelde komple setler var wv grubunun
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-NEW-car-Gps-Recorder-Parking-sensor-Fog-light-drl-switch-button-for-TOYOTA-highlander/32246107745.html?spm=2114.01010208.3.46.yvswDH&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10017_507_10032_401_10040,searchweb201603_6&btsid=40ae72c1-95d0-4f6e-b701-0a23ef073d01
buradan botun seç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Bu nasıl  :asikadam:

Toyota LED Push Switch with Connector Wire Kit- Laser REAR LIGHTS FINGER Symbol for Toyota
 http://s.aliexpress.com/MRRrmQni
(from AliExpress Android)

Talat tam yalın üretim düğmesi kaçmaz  :rofl:

Toyota larda hiç trunk release düğmesi yok zaten  :argh:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2016, 22:26:48
yahu satıcıya anlatamıyorsunki 10tl.lik ürün olduğu için çok ugraşmak istemiyor yada dandik ürünler gösteriyor 3 -4 dügmeden sonra sıkılıyor sende lanet olsun diyorsun ver bunu diyorsun konunun özü bu zaten o boş kapaga bu yüzden taktım ilerde değiştirmek için yurt dışına baktım genelde komple setler var wv grubunun
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-NEW-car-Gps-Recorder-Parking-sensor-Fog-light-drl-switch-button-for-TOYOTA-highlander/32246107745.html?spm=2114.01010208.3.46.yvswDH&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10017_507_10032_401_10040,searchweb201603_6&btsid=40ae72c1-95d0-4f6e-b701-0a23ef073d01
buradan botun seç

Bu satılan butonların hiç birisi bas bırak momentary değil herhalde. Benzin kapağı düğmesi gibi düğme lazım bize
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bu nasıl  :asikadam:

Toyota LED Push Switch with Connector Wire Kit- Laser REAR LIGHTS FINGER Symbol for Toyota
 http://s.aliexpress.com/MRRrmQni
(from AliExpress Android)

Talat tam yalın üretim düğmesi kaçmaz  :rofl:

Toyota larda hiç trunk release düğmesi yok zaten  :argh:

Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2016, 22:26:48
Bu satılan butonların hiç birisi bas bırak momentary değil herhalde. Benzin kapağı düğmesi gibi düğme lazım bize
Uymaz bu ölçüler tutmuyor [emoji23]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Benim elimdede bas bırak şeklinde bir buton var (çıtçıtlı) üzerinede bagaj açma buton resmi koyarsam olacak gibi ne dersiniz.En azından talat çinden alıp dener olursa bizde alırız .O zamana kadarda idare eder  :rofl: :rofl: :saygi:
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Benim elimdede bas bırak şeklinde bir buton var (çıtçıtlı) üzerinede bagaj açma buton resmi koyarsam olacak gibi ne dersiniz.En azından talat çinden alıp dener olursa bizde alırız .O zamana kadarda idare eder  :rofl: :rofl: :saygi:
Gelince resim eklerim inşallah abi. Bayramdan sonra gelirse inşallah [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Miss gibi buton abi, ben zamanında hız sınırlayıcı için kendi yaptığım düğmeyi kullanıyorum hala daha. Tepesine birde şekil çizdirmiştim. Buna da böyle bir atraksiyon yapabilirim. :asikadam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Miss gibi buton abi, ben zamanında hız sınırlayıcı için kendi yaptığım düğmeyi kullanıyorum hala daha. Tepesine birde şekil çizdirmiştim. Buna da böyle bir atraksiyon yapabilirim. :asikadam:

Yarın bir resim basayım.Web.dede pek resim bulamadım adam akıllı.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler