0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi görende 47 mm tank topu kaldırıyoruz sanır hiç kimseye bir şey olmaz merak etmeyin [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Talat hocam süpersin çok güldüm Allah'ta seni güldürsünselamlar
ben buton alıp yaptım lada vega butonu olmuyor onun sisteminde devamlı elektrik olması gerekiyormuşMesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2016, 00:26:21kontak kapalıyken açılabiliyorkontak açıkken açılabiliyoryolda giderken 30km çıkınca sistem kapıları kilitliyor bagaj içerden açılmıyoryolda giderken kapıları manuel açıp tekrar deniyorsun içerden bagaj açılmıyorkısaca araç durmadan bagaj açılmıyor
Hocam zaten buton kaba durmuş. Ledli güzel düğmeler var Çinde 3 4 dolar onlardan alınabilir. Ama biraz beklemek lazım. Denemeler için teşekkürler. Demek ki araç durunca önce kapı kilitleri açacağız sonra butona basacağız
Talat arabayı aktif kullanan belli oluyor hemen bak yapmış Gökhan abi, bu arada çinle ticarette iyidir abimiz, nasipse daha orjinalini bulur takar adamı kızdırma şimdi
Bilmiyorum artık takınca görürüz [emoji23] forumda en güzel benim tuşum olcak turuncu ışıklı falan tr de tek olmazsa o tuş aracı satarım [emoji28]
butonu 10 tl aldım değişebilir önemli olan sistemi aktif etmekti daha güzel düğme tabiiki bulunur hatta elektronik swicht anahtarları var 0.9 mm ucunda yada bizim depo kapagı açma yada vsc iptal butonu gibide olur ilerde değiştirilim ben onulada sistemi ters imiş o anahtarı buldum aldım üç çıkışı vardı denedim onun sisteminde devamlı elektrik olması gerekiyormuş o elektrik kesipkaputu açıyor bizimki elektrik verip kaput açıyor mantık farklı
tr de tek bolunun göz bebeği senin düğme güzel değil ki ben satıcıya dedim sana mavi yollayacak valla ışıklı düğme çok şart değil hiç düğmelerin ışığına bakmam ben elimle bulurum
Haha bu yüzden Toyota almışsın iste. Işığının olmamasını bile şu an deli gibi savunabliirsin [emoji23] [emoji23] Yalın üretim iliklerine işlemiş senin. [emoji14]Bu arada bu düğmeye cat5 kablo ile yapsak sorun olmaz değil mi abi
Evet değişiklikleri bile ben YALIN ÜRETİM felsefesine göre yaparım toyota ruhuna ters düşüp arabayı küstürmemek lazım Cat5 hepsi olur elektrik geçen bir kablo değil sonuçta,maksat şase yaptırmak
[emoji23] [emoji23] [emoji23] Hani ince gelir mi diye dedim kıl gibi kablo da.tamam düğme gelince yaparım. Bir de bu düğme ışığına da Çat5 kablo çeksem ince gelmez değil mi
yahu satıcıya anlatamıyorsunki 10tl.lik ürün olduğu için çok ugraşmak istemiyor yada dandik ürünler gösteriyor 3 -4 dügmeden sonra sıkılıyor sende lanet olsun diyorsun ver bunu diyorsun konunun özü bu zaten o boş kapaga bu yüzden taktım ilerde değiştirmek için yurt dışına baktım genelde komple setler var wv grubununhttp://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-NEW-car-Gps-Recorder-Parking-sensor-Fog-light-drl-switch-button-for-TOYOTA-highlander/32246107745.html?spm=2114.01010208.3.46.yvswDH&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10037_10017_507_10032_401_10040,searchweb201603_6&btsid=40ae72c1-95d0-4f6e-b701-0a23ef073d01buradan botun seç
Bu nasıl Toyota LED Push Switch with Connector Wire Kit- Laser REAR LIGHTS FINGER Symbol for Toyota http://s.aliexpress.com/MRRrmQni (from AliExpress Android)Talat tam yalın üretim düğmesi kaçmaz Toyota larda hiç trunk release düğmesi yok zaten Mesaj Birleştirildi: Haziran 16, 2016, 22:26:48Bu satılan butonların hiç birisi bas bırak momentary değil herhalde. Benzin kapağı düğmesi gibi düğme lazım bize
Benim elimdede bas bırak şeklinde bir buton var (çıtçıtlı) üzerinede bagaj açma buton resmi koyarsam olacak gibi ne dersiniz.En azından talat çinden alıp dener olursa bizde alırız .O zamana kadarda idare eder
Miss gibi buton abi, ben zamanında hız sınırlayıcı için kendi yaptığım düğmeyi kullanıyorum hala daha. Tepesine birde şekil çizdirmiştim. Buna da böyle bir atraksiyon yapabilirim.