0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üstten kaçınci soket talatSM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu olabilirmi üstten ikinciSM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizde sadece mor ve kırmızı kablomu var sokette.Etrafinı çok işaretlerken çok cizmişsin belli olmuyorSM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tezgahı topladım zaten. Soketleri tek tek söküp baktım bulamadım yada göremedim.Yarın gündüz gözü ile bir daha bakarım.Bizde iki kablolu soket yok.SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibretle izliyorum sizi valla resimleride kaydediyorum ama benim yapacağım iş değil ayna altlarına yaptırdığım ışığında biri söndü moralim sıfır resmen
Çin malı fazla dayanmaz demiştim ya da demeliysem çaktırma [emoji28] Bence ayna altına Peugeot vs araçların orjinal lambalarından alıp uydurmak kesin çözüm. [emoji4]
Aynen öyle Talat yenisi alip taksam nolcak aynisinda 1 ay sonra oda sonecek..ünlü bi atasözü var derler modifiye pismanliktir
Alın size atasözü, iş işten geçtikten sonra akıl veren çok olur
Yok söz öyle değil Alma çinden led ampul söndürürsün.Silme geçerken aynayı kapat sürttürürsün [emoji28] Madem orayı deldin sana bir akıl. Sonuç ta ampulun merceği var. Sök onu içine 1 ya da 2 adet 5630 led lehim yaptır. Güzelce direnç de eklettir fazla yük binmesin ledlere. Ömürlük kullanırsın. Çinde 5630 led 100 tanesi 2 dolar civarı.
Bakicam artik oluruna.babamiza da 2008 rav4u satip 2005 model saab 9-5 aero 2.3 aldik 260hp onun uzerine oynuyoruz bu ara sifir motor getirdik rusyadan montaji bitti.ufal tefek aksesuar yapicaz yarin insallah teyp ses sistemi falan beylikduzune gecicez.tutturmus babam bide 315hp yapiyolarmis beyni degistirip diye onunda siparisini verdi biraz masraf ettik ama araba zimba olacak.diyorum sana olmaz degiselim arabalari diye ama yok ben binicem cikinca fotograf cekmek isteyeceksiniz vermiycem diyo hayirlisi bakalim
Uuuuu beybii derim öyle babaya [emoji23] [emoji23]. Maşallah maşallah hayır anlamadığım baba 260hp ye yetmez oğlum derken oğulun 132 hp araç alması ilginç [emoji14] En yakın zamanda cupra 1.4 150 stock ecu fast 190hp yapıp babanla kapışma videosu bekliyoruz [emoji6] [emoji6]