Gönderen Konu: T27 - 2009/2014- Avensise forum olarak uyguladığımız aksesuar ve modifikasyonlar  (Okunma sayısı 153315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Üstten kaçınci soket talat

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu hatırlamıyorum abi 2 ya da 3 olabilir
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi

Bu olabilirmi üstten ikinci

Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Bu olabilirmi üstten ikinci

Olmayabilir abi emin değilim bizde böyle değil
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Sizde sadece mor ve kırmızı kablomu var sokette.Etrafinı çok işaretlerken çok cizmişsin belli olmuyor

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Sizde sadece mor ve kırmızı kablomu var sokette.Etrafinı çok işaretlerken çok cizmişsin belli olmuyor

Evet abi 2 kablo vardı sokette

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Cavit abi emin değilsen elleme abi, mor kablo bir sürü var oralarda. Yanlış kablo olmasın   :DUR:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Tezgahı topladım zaten. Soketleri tek tek söküp baktım bulamadım yada göremedim.Yarın gündüz gözü ile bir daha bakarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Tezgahı topladım zaten. Soketleri tek tek söküp baktım bulamadım yada göremedim.Yarın gündüz gözü ile bir daha bakarım.Bizde iki kablolu soket yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '13
  • 58 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
ibretle izliyorum sizi valla :) resimleride kaydediyorum ama benim yapacağım iş değil :) ayna altlarına yaptırdığım ışığında biri söndü moralim sıfır resmen

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Sizin sistem değişik gibi abi, ben mor kabloyu arka kamera çekerken bagaj kapağı kaplamasını çıkartıp kapaktaki kilit açma ve kilit yerlerinin fotoları çekmiştim. Orada mor kablo gidiyordu o bagaj açma düğmesine oradan emin olmuştum. Ayrıca toyota modellerde renkleri değiştiriyor bazı kablolarda bu yüzden emin olmadan deneme yapma bence.

Bu arada cam açma kapatma olayında bir gelişme var. Bu tüm kapılara çekilen yeni hattın sebebi indirme ve kaldırma tetikleri içinmiş. Ben enerji veriliyor sanmıştım. Her kapıda doğrudan aküden giden enerji mevcut zaten. Bizim şoför kapısındaki merkezi kumanda dan LİN hattı ile komutlar gidiyor diğer kapılara, corolla larda boyle bir hat yok herhalde direk kablolar ile gidiyor. Bu yüzden ilave kablo çekiliyor. Bu LİN HATTI araç body ecudan besleniyor. Arabada kontak açılmayınca LİN hattı ya aktif olmuyor yada başka bir durum var. Eğer LİN hattı her daim aktif ise bu merkezi kumanda açılıp içine tetikler lehimlenirse ilave kabloları tüm kapılara çekmeye gerek kalmayabilir.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 17, 2016, 21:18:28
ibretle izliyorum sizi valla :) resimleride kaydediyorum ama benim yapacağım iş değil :) ayna altlarına yaptırdığım ışığında biri söndü moralim sıfır resmen

Geçmiş olsun, nasıl oldu kırılan ayna düzelmişmiydi bari?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Yok abi duzelmedi tirnak siparisi verdik servise ama haber yok hala asagi yukari yapiyo sağ sol yapmiyo problem yaratmiyo o ama isigin sonmesi resmen bitirdi beni :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Çin malı fazla dayanmaz demiştim ya da demeliysem çaktırma [emoji28]
Bence ayna altına Peugeot vs araçların orjinal lambalarından alıp uydurmak kesin çözüm. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Çin malı fazla dayanmaz demiştim ya da demeliysem çaktırma [emoji28]
Bence ayna altına Peugeot vs araçların orjinal lambalarından alıp uydurmak kesin çözüm. [emoji4]
Aynen öyle Talat yenisi alip taksam nolcak aynisinda 1 ay sonra oda sonecek..ünlü bi atasözü var derler modifiye pismanliktir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Aynen öyle Talat yenisi alip taksam nolcak aynisinda 1 ay sonra oda sonecek..ünlü bi atasözü var derler modifiye pismanliktir :)
Yok söz öyle değil
Alma çinden led ampul söndürürsün.
Silme geçerken aynayı kapat sürttürürsün [emoji28]
Madem orayı deldin sana bir akıl.
Sonuç ta ampulun merceği var. Sök onu içine 1 ya da 2 adet 5630 led lehim yaptır.
Güzelce direnç de eklettir fazla yük binmesin ledlere.
Ömürlük kullanırsın.
Çinde 5630 led 100 tanesi 2 dolar civarı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Alın size atasözü, iş işten geçtikten sonra akıl veren çok olur  :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Alın size atasözü, iş işten geçtikten sonra akıl veren çok olur  :rofl: :rofl:
Napak fal bakak gaipten haber alak cennet yüzü görmeyek mi[emoji23] [emoji23]

Düşene tekme vurmuyoruz işte yardım ediyoruz [emoji4] [emoji4] [emoji4]

Bu arada hız limiter için tuş olayına ben de varım [emoji4] hazır sökmüşken tatilde hız limiter tuşuna da düğme takalım yav

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 42000
  • Model Yılı: '20
  • 284 kere teşekkür etti
  • 309 kere teşekkür edildi
Bu yayın hazırı varmış ama üzerine kalın bir hortum kesip geçirmek lazım, çizer açıklamadaki resimlerdeki gibi takılırsa bagajın içini.

Car Trunk Automatic Upgrade For Remote Control Lifting Device Spring for Toyota Camry Corolla RAV4 Yaris Highlander/Land Cruiser
 http://s.aliexpress.com/r2EFz2eq
(from AliExpress Android)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Yok söz öyle değil
Alma çinden led ampul söndürürsün.
Silme geçerken aynayı kapat sürttürürsün [emoji28]
Madem orayı deldin sana bir akıl.
Sonuç ta ampulun merceği var. Sök onu içine 1 ya da 2 adet 5630 led lehim yaptır.
Güzelce direnç de eklettir fazla yük binmesin ledlere.
Ömürlük kullanırsın.
Çinde 5630 led 100 tanesi 2 dolar civarı.
Bakicam artik oluruna.babamiza da 2008 rav4u satip 2005 model saab 9-5 aero 2.3 aldik 260hp onun uzerine oynuyoruz bu ara sifir motor getirdik rusyadan montaji bitti.ufal tefek aksesuar yapicaz yarin insallah teyp ses sistemi falan beylikduzune gecicez.tutturmus babam bide 315hp yapiyolarmis beyni degistirip diye onunda siparisini verdi biraz masraf ettik ama araba zimba olacak.diyorum sana olmaz degiselim arabalari diye ama yok ben binicem cikinca fotograf cekmek isteyeceksiniz vermiycem diyo hayirlisi bakalim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
Bakicam artik oluruna.babamiza da 2008 rav4u satip 2005 model saab 9-5 aero 2.3 aldik 260hp onun uzerine oynuyoruz bu ara sifir motor getirdik rusyadan montaji bitti.ufal tefek aksesuar yapicaz yarin insallah teyp ses sistemi falan beylikduzune gecicez.tutturmus babam bide 315hp yapiyolarmis beyni degistirip diye onunda siparisini verdi biraz masraf ettik ama araba zimba olacak.diyorum sana olmaz degiselim arabalari diye ama yok ben binicem cikinca fotograf cekmek isteyeceksiniz vermiycem diyo hayirlisi bakalim :)
Uuuuu beybii derim öyle babaya [emoji23] [emoji23]. Maşallah maşallah hayır anlamadığım baba 260hp ye yetmez oğlum derken oğulun 132 hp araç alması ilginç [emoji14]
En yakın zamanda cupra 1.4 150 stock  ecu fast  190hp yapıp babanla kapışma videosu bekliyoruz [emoji6] [emoji6]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
Uuuuu beybii derim öyle babaya [emoji23] [emoji23]. Maşallah maşallah hayır anlamadığım baba 260hp ye yetmez oğlum derken oğulun 132 hp araç alması ilginç [emoji14]
En yakın zamanda cupra 1.4 150 stock  ecu fast  190hp yapıp babanla kapışma videosu bekliyoruz [emoji6] [emoji6]
:) aynem Talat genc olan ben miyim o mu belli değil aramizda 17 yas var ben 30 babam 47 yasinda aramizda cok iyi ilk aldigimda 30 uste ver diyodum simdi o uste para versende değişmem diyo. Nasip olursa ilerde mazda rx8de gozum var hayirlisi bakalim oglumuzuda kucagimiza aldik cok sukur hayat ne gosterir bilinmez belkide araba sevdamiz sona erer :)