0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seç beğen abi http://www.shutterstock.com/pic-12018118/stock-vector-car-trunk-release-button-symbol-black-version.html
Süpermiş teşekkürler. Yanlız bunları nasıl indiricez ücret istiyor
Ekran görüntüsü al abi
Evet öyle yaptım gerçi reklamlı oldu ama olsun işimizi görür.
Abi sırada ne var? Koltuk ısıtma falan olur mu?@Murat Köse (28015)
Sıcak memlekette yaşıyorum ve soğuğu seviyorum İhtiyaç hissetmedim hiç, ama Mehmet Günay arkadaşımız yaptırmış herhalde arabasına. Aslında benim en büyük rahatsızlığım bu üst modellerde olan 2 li şoför işi için otomatik ayar işi. Ama onuda benim arabaya yapmak zor. Hanım her kullandıktan sonra koltuk ayna vb şeylerin ayarının yapılması sinirimi bozuyor
Arkadaşlar bu aliexpreste satılan tuşlarda Toyotanın bagaj açma resmi olan tuşu yok.Orjinal butonlar çok pahalı.Türkiyede bu tip buton satan bi yerler yokmu acaba?
Bir tane satıcıya özel sipariş versek yaparlar mı acaba saçma sapan orta parmak yapan adamlar neden böyle birşey yapmamışlar tuhaf. Adamlara logo tasarlayıp yollayalım momentary olacak diyelim bakalım ne diyecekler
konuyu değiştirmiş olmak istemem ama , o zaman sınırlayıcı tuşuda istenebilir sanki?
Hani cam kaldırma indirme modülü ile uğraşacaktık bundan sonra [emoji54] O özellik en güzel Volvo ve premium modellerde var. Hanıma anahtarı veriyorsun o araca binince anahtar eşinin ayarlarını tanıyor koltuk direksiyon ve aynaları onun istediği konuma otomatik getiriyor.Sen binince senin kayıtlı ayarlarını yüklüyor. Gerçi bozulur onlar gereksiz şeyler[emoji14] Birde ben buton aldıktan sonra neden buton yaptırıyorsunuz bende yoksa kimsede olmamalı [emoji23]
Bu özellik bizim bünyeye ağır gelir Talat, biz yalın üretim felsefesi üzerine masterımızı yapıyoruz bunlar bize dokunur Sen gerekli dokümanları tedarik ettinde ben cam kaldırmaya bakmadım mı yahu tabii sen tatile girdin elin boş, yap bakalım bi güzellikte peşinden gelelim öyle tr de tek bırakmayız seni [emoji14]Sende ilk defa herkesten önce hamle yapıp buton sipariş etmeyeydin hayret nasıl oldu da 100 kere sormadan hemen sipariş ettin ilginç Bizim buton işleri olursa senle gökhan abi tr de tek olursunuz o butonlarla
Ben bu mor kabloyu bulamadım makyajlı kasalarda farklımı cabaSM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi