0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar dayanamadım gittim taktım geldim Yarım saat lik en fazla bir saatlik bir iş Çok kolay oldu ya, ama sağdan soldan bazısı ateş mi yakmış nedir ateş kokusu plastik kokusu duydukça valla yüreklerim eridi Şu elektrik işini çok seviyorum ama bir o kadar da çok korkuyorum Neyse Fotoları koyarım nasipse birazdan.Şimdi yapmam gereken çok daha önemli bir işim var. Soldaki led olan sağdaki eskisi[attach=1]Bunlarda kısalar ve DRL lerin görünümü
Çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. Bir de ömrü uzun olursa tadından yenmez.
Kalsın bunları anlamadım bile ayakkabı boyar gibi Farları açtırmadan yapılacak birşey olsa belki düşünülebilir.
Resimler görünmüyor mu hala daha Talat Hocam?[attach=1][attach=2]Yaklaşık aynı açıdan kısa Xenonlar ile DRL ışık şiddetleri karşılaştırması için. Yanımda birileri olsa video da tek tek yakarak çekecektim ama gidip kendim açıp kendim çekmek zorunda kaldım.Mesaj Birleştirildi: Ekim 09, 2015, 19:40:383 parça video çekmiştim kısa kısa onları topladımhttp://youtu.be/OETlPTr1Fco
0:05 de yere eğilirken ıkınma sesi
Yaşlı ve şişman bir adamım ben, olacak artık o kadar [emoji14]
Arkadaşlar üründen alacak olursanız Çinli elemanla görüştüm, sizler içinde indirim ve T10 hediye 1 çift ampulde verecekler. Ama öncesinde benim tanıdık olduğunu belirtmeniz gerekiyor herhalde.Hello,Dear.Of course i can.They can order it by 29.60$,And they can give t10 lamp as a gift.Please let me know they are your friends before they order itHave a nice daysincerelyElisa
Aslında daha önce de belirttiğim gibi, sizin gündüz farı/sinyal olarak kullandığınız bölüm farlarla yanyana. Farlar açıldığında gündüz farlarının kapanmasına gerek yok, çünkü gece dikkat çekmeyecekler. Yani araç çalıştığı sürece açık kalabilir bence.
Haklısınız. Gayet hoş bir çalışma olmuş, çakma bir durum yok. Taktığınız bölüm normalde gündüz farı yeri mi, yoksa sinyal yeri mi ? Ama hangi bölüm olursa olsun oldukça orjinal bir işlem ortaya çıkmış. Güle güle kullanın.