Gönderen Konu: Toyota Touch 2 AV Android Box Projesi  (Okunma sayısı 21182 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 11000
  • Model Yılı: '14
  • 45 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Toyota Touch 2 AV Android Box Projesi
« : Mayıs 30, 2015, 20:11:20 »
Tüm Toyota Touch 2 +with Go kullanan arkadaşlar

Buradaki tüm yayınlanan içerikler toyotaclubtr.com sitesine özel olarak tüm kullanıcılara bilgilendirme amaçlı tarafımdan yayınlanmıştır.

Tocuh 2 ekran için bu linkten kablo gerekli
http://car-solutions.com/en/av-cable-for-toyota-touch-2-entune-monitors.php

Android box cihazı gerekli
***AV çıkış portu olmalı mutlaka Cihaz güç beslemesine dikkat etmelisiniz 5V max. 2A tavsiye ederim. Araç kitleri en fazla o kadar çıkış verebiliyor çünkü***
Bendeki cihaz MX 3 Android Box
http://www.amazon.co.uk/Stoga-Kbox-MX3-Android-Quad-Black/dp/B00O0LEQIW

Kumanda ve klavye için
Air maus daha rahat kullanım için
http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=evdarkdkackam02tv&categoryId=60004529&sku=EVDARKDKACKAM02TV&wt_gl=cpc.elk.evelektronigi.pla&gclid=CPO1oO-

z5sUCFaXHtAodfywAzQ

Ekranı sökmek için:
Tornavida saplı 10 anahtar başlıklı takıma anahtarına ihtiyaç vardır.
http://www.izeltas.com.tr/urunler.aspx?id=271

****Linkler referans amacı ile konulmuştur.

Montaj konusunda daha önceden arkadaşlar sökülmesi konusunda gerekli videoları çektikleri için ben çekmedim arkadaşlar. Çünkü hem çekip hemde sökme işlemini yapamadım

tek olarak. Yine de yazı ile tarif edebilirim.

Ön Panel Sökme İşlemi:

Sağ yolcu kapısının açılıp ön konsolun yan tarafından klima kanalının yan tarafından dikkatlice zorlamadan çekince ilk başta yavaş yavaş çıkıyor sonra üst ve alt

kısımlarında çekince tık tık geliyor arkadaşlar. Geçmeli bir yapıda hazırlanmış zaten herhangi bir metal aparat kullanmaya gerek asla yok ön gögüs için. Dörlü flaşör, Airbağ

ve güvenlik ışığı gibi 3 adet soketi kablo bulunmakta onları da paneli çıktan sonra tırnaklarından bastırarak soketlerinden çıkartıyorsunuz.

Ekran Sökme İşlemi:

Gelelim ekran kısmınına bu işlem için yanınızda yumuşak bir bez bulundurmanızı tavisye ederim çizilmelere karşı tedbir amaçlı. Ekranın sağ ve sol yanların 2  şer adet

alt üstlü olarak 4 adet 10 anahtar başlıklı civata bulunmakta arkadaşlar. Bunları sırasıyla çıkartıktan sonra panelin yanlarından çekince tık diye geliyor. Lütfen dikkatli

çekin arkadaşlar fazla çekerseniz arkasında bulunan tesisata zarar vermeniz olası çünkü. Resimlerde göreceğiniz gibi direksiyon tarafındaki en üst söket bizim bağlantı

yapacağımız soket. Dikkatlice tırnak mandalına bastırarak çıkartıyoruz ve yeni aldığımız kabloyu montajlıyoruz. Kalan diğer ucu boş kalan ilk söktüğümüz sökete takıyoruz.Sonra

Video kablosunu AV kablosunu tesisatını torpidoya kadar döşeyip bu soketli kabloya bağlıyoruz. Sonunda final. Dikkatlice tüm montaj işlemlerinin tersini yapıyoruz. Ön konsolu

topluyoruz. Tebrikler artık kullanıma hazırdır. Gerisini resimler ve video ile anlatacağım.

***Bu işlemlerin hepsinin yapılması aracınıza risk ve zarar verme tehlikesi içermektedir veya aracınızın garanti dışı kalmasına neden olabiliecek arıazalara neden

olabilirsinz. Tecrübeli ve deneyimli arkadaşların bilinçli şekilde yapılması tavsiye edilir. Tüm sorumluluk yapan kişiye ait olup bir başkasına yükümlü ve sorumlu

tutulamaz.***

(Çorlu ve etrafındaki arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Dğer bölgelerdeki arkadaşlar forum aracılığı ile yardımcı olmaya çalışacağım takıldığınız yerde)

***Not: montaj günü yaptığım tüm sürüşler de hiç bir uyarı ekranı gelmemiştir. Ancak Ertesi gün kullanımım da seyir halinde ekrana şu uyarı gelmekte ancak ses aktarımı halen
devam etmektedir. Aracın hızı 0 km/h olduğu an tekrar video modu görüntü otomatik açmaktadır. (Toyota' nın kaza riski engelleme özelliği nedeni yüzünden bu şekilde olduğunu düşünüyorum.)
"Araç seyir halindeyken işlev kullanılamaz! Araç durduğunda işlev otomatik olarak yeniden kullanılır duruma gelecektir." notu gelmektedir.

(((((Videolar yükleniyor linkler konulacaktır tamamlanınca.)))
Desteklerinden dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler.  Başarılar diliyorum hepinize şimdiden arkadaşlar... :tamam: :tamam: :tamam:
 :saygi: :saygi: :saygi:
Video Linkleri:
Kısa inceleme
https://www.youtube.com/watch?v=g90zqB3gR_c
Av Mod ve Menü:
https://www.youtube.com/watch?v=cr0gkqCtQgQ
Detaylı inceleme:
https://www.youtube.com/watch?v=f-z4sCR7P1c
2014 1.4 D4D Corolla Premium Mmt Vites
+Touch Go (navi)
+Protech
+Koltuk ve iç döşeme koruma

Toyota Club Türkiye

Toyota Touch 2 AV Android Box Projesi
« : Mayıs 30, 2015, 20:11:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch 2 AV Android Box Projesi
« Yanıtla #1 : Mayıs 30, 2015, 20:35:56 »
Eline saglık güle güle kullan.

Hareket halinde çalışmamasıda ayrı güzelmiş.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 30, 2015, 20:41:23 »
Ahmet hocam hem desteğiniz için hemde ilginiz için teşekkür ederim. :saygi: :saygi: :saygi:
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 30, 2015, 20:57:55 »
siz android box aldınız, sabit haldeyken çalışıyor

hareket halinde çalışma , çalıştırma ihtimali var mı?

android box bluetooth varsa bu şekilde OBD2 kablosuz bağlantıyla bilgiler ekranda okunabilir ama hareket halinde aktif olması lazım

birde android cihaza navigasyon yükleseniz yine ekranda göremezsiniz
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2015, 21:08:27 »
siz android box aldınız, sabit haldeyken çalışıyor

hareket halinde çalışma , çalıştırma ihtimali var mı?

android box bluetooth varsa bu şekilde OBD2 kablosuz bağlantıyla bilgiler ekranda okunabilir ama hareket halinde aktif olması lazım

birde android cihaza navigasyon yükleseniz yine ekranda göremezsiniz

Kaan Bey, Android box sürekli çalışıyor ve devrede ses olarak halen aktif kalıyor (müzik ve film sesleri araç hoparlöründen devam ediyor) sadece görüntüyü kaza riski nedeniyle kesiyor ve ekrana uyarı notu düşüyor. Cihazın hem bluetooth özelliği hem de wi-fi özelliği var. Bu sayede hem android telefonlar hemde iphone, ipadler ile mirror link yapılabiliyor. Ayrıca aracın cihazın mirror link 1.0 desteği de olduğu için Av modu dışında da ekrana görüntü aktarabiliyor. (Şu an bunu denemedim hasta olduğum için en kısa süre de test edeceğim). Cihazın içersinde google maps yüklü ve istenirse android olduğu için diğer uygulamaları yüklemekte mümkün ancak benim aldığım box cihazında Gps modülü yok çünkü ben araca orjinal with go navi modülünü taktırdım. Benim için navi gerekli değil pek. Olmayan arkadaşlar Gps modüllü alabilirler.
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 82000
  • 63 kere teşekkür etti
  • 26 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2015, 01:34:23 »
Ahmet hocam hem desteğiniz için hemde ilginiz için teşekkür ederim. :saygi: :saygi: :saygi:

Asıl bizler teşekkür ederiz. Arkadaşların istifadesine sunduğun değerli  araştırmaların için teşekkürler kardeş.Bu arada geçmiş olsun.
Navigasyonun hareket halinde görüntüyü kesmesi s3 ile mirror yaptıgımda benimde başıma gelmişti.Ancak s3 telefonumu rootlayıp formda bahsettiğim konu başlığı altındaki dosyayı atarak çözmüştüm. sizlerde o dosyayı cihazı rootlayarak deneyebilirsiniz. Tabi son uygulmalarında istediğin başarıyı yakalayamazsanız.
Tekrar hayırlı olsun ve sizlerde geçmiş olsun Allah şifalar versin kardeş

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 31, 2015, 01:54:51
Av modundayken teybin dokunmatik ekranı dokunmatik olarak çalışıyormu? (Normalde olmaması lazım)
Mirror olayı kablolumu kablosuz mu gerçekleşiyor?

Yeni Toyota Corolla 2013 Premium Benzin + LPG  Manuel.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2015, 03:10:09 »

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 31, 2015, 01:54:51
Av modundayken teybin dokunmatik ekranı dokunmatik olarak çalışıyormu? (Normalde olmaması lazım)
Mirror olayı kablolumu kablosuz mu gerçekleşiyor?
[/quote]

Av modunda teybin dokunmatigi android ekrana göre çalışmıyor malesef. Mirror kablosuz çalışıyor ve kasılma yaşanmıyor net çalışıyor. Aracın hareket ettiğini hız bilgisini gonderen kablo E160 nolu soketin içindeki bir kaç sinyal kablosu ile okuyor onu çıkartınca ekran hızı 0 olarak algılaması gerekiyor. Bir ara deneyeceğim gelisme olunca buradan paylaşacağım mutlaka.

Bu arada iyi dileklerin için sağ ol Ahmet Sönmez  hocam 7 gün raporu yedik kısmette böylesi varmış  :(
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 60 kere teşekkür etti
  • 139 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2015, 11:23:22 »
Otomobil hareket halindeyken videonun ekranda gösterilmesi sürüş güvenliği açısından sakıncalıdır. Bir an bile sürücünün gözü ekrana takılsa sürüş güvenliği açığı oluşur. Ön ve arka yolcu koltuğunda oturan insanların dikkati ekrana kayacağı için anlık tehlikeli bir durumda sürücüye ikazda bulunamazlar. Park halinde videonun gösterilmesi doğru olandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 17000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2015, 00:28:48 »
Elinize saglik basarili ve guzel bir calisma olmus.

1-2 sene once tartisildi car-solutions in guzel urunleri var. 2013 auris de biliyorsunuz dus touch ekran var. cozunurluk 480*234 diye biliyorum farkli da olabilir baya dusuk. Ama orjinalligi bozmamak lazim. Bluetooth ve aracin abzi fonksiyonalrina menuden erisim olayi iptali hos olmaz. Bu sebeple ikilemde kaliyorum.

Piyasada servislerde bile artik necvox urunleri satiliyor. Araca uyumlu kesme bicme yok. Ama ben halen orjinalde diretiyorum Bu yuzden sitede touch ekrana ozel andromeda box dan almaya niyetliyim. Sizin yaptiginiz islemin aynisi aslinda bilmiyorum size toplam maaliyet ne oldu . Sistemi incelemissinizdir nav tusuna basinca android sistem aciliyor. oradan ekran uzerinden kontrol yapabiliyorsunuz. Bir nevi ekraniniz androidli bir tablete donusuyor. Tek sikinti android de bluetooth ve tv yok bir de bizim ekranlarin cozunurlugu rezalet.

sizin fikriniz nedir sizin sistem de uygulanabilir ama biraz fark olacak ayriyetten bir box kullancagim arti eksisi nasil olur sizce ?
'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2015, 03:05:42 »

Ali bey ilginiz için teşekkür ederim 360 lira gibi bir maliyeti oldu bana ancak toyotanın güvenlik politakası nedeniyle araç seyir halinde iken görüntüyü kesmesi nedeniyle pek işlevsel olmuyor malesef ki uygun bir zamanda hız sinyalini veren kablou çıkartıp tekrar deneyeceğim. Bu arada dediğiniz "andromeda box" paketleri benimde çok ilgimi çekmişti. Orjinal navigasyon paketi gibi sisteme bağlanıp çalışıyor ancak Türkiye' de yok yada ben bulamadım yurtdışından almak gerekli ancak onunda maliyeti ve gümrük sorunu derken riskli bir duruma neden oluyor ayrıca garanti sorunu da ayrı bir dert. Bana kalırsa toyota bizim ülkemize takmış olduğu touch ekran hiç bir işe yaramaz. Araştırmalarım sonucu bizim gibi ülkelere "panasonic" marka touch ekran ABD ve bir kaç ülkeye "fujitsu" marka ekran takıyor. "fujitsu" marka ekran "entune" adı altında bir yazılım sistemi çalıştırıyor ve bu yazılım ile cep telefonu ile araç hakkında hertürlü bilgiyi görebiliyorsunuz. Ayrıca internet ve video gibi tüm uygulamalara da izin veriyor bu ekran. Ne yazık ki bizim ülkemiz için 2. dünya ülkesi muamelesi görüyor. Bu yüzden fazla söze gerek yok.

Orjinallikten yanayım ben ancak forumda arkadaşların paylaşmış olduğu çok güzel ekranlar var yada "andromeda box" paketi gibi alternatifler iyice düşünmeniz de fayda var. (belki hız sinyalinin verisinin iptal ettiğimde ekran sorunsuz çalışır ise benim gibi bir yönetimi de deneyebilirsiniz.) Fikirleriniz konusunda yardımcı olabiliceğim bir konu olursa elimden geleni yapmaya çalışırım Ali bey.
( Geç yanıt yazdığım için de ayrıca kusuruma bakmayın işlerim yoğun bu aralar. )
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2015, 13:41:46 »
Hocam ellerine sağlık güzel konu, güzel anlatım.
Kaan'ın dediğini yurtdışında yapanlar var, yakıt ekonomisini ekrandan takip ediyorlar torque aracılğıyla sürüş esnasında ekran kapanmıyor da. Bunu devre dışı bırakacak bir yol var demek ki.

Sürüş güvenliği kısmına katılmıyorum, yaris aracımızda konsol ortada, hız, yakıt tüketimi, devir herşey ön konsolun ortasındaydı ve ortaya bakmakla sürüş güvenliği kaybolmuyordu. Tabi bir süre alışmak gerekli. Bu ekrana da göz ucuyla bakmak mümkün olabilir diye düşünüyorum. Güvenli değilse eğer sürüş esnasında navigasyona bakmak da tehlikelidir.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Temmuz 09, 2015, 02:07:20 »
Mutlu hocam ilginiz ve yorumlarınız için teşekkürler.

Sürüş güvenliği konusunda dediklerinize bende katılıyorum ama sonuç ortada araç hızlanmaya başlayınca yukarıdaki resimlerde görüldüğü gibi görüntüyü kesiyor. Almış olduğum kabloda bir kablonun konnektörlü olduğu ancak neden böyle olduğunu bilmiyordum sitesini incelerken daha yeni fark ettiğim kablonun "Speed wire" hız sinyali olduğunu farkettim. Muhtemelen bu yüzden yapılmıştır. Mikro anahtar ile gerekli durumlarda açıp kapatacak şekilde bağlantıyı tekrar düzenleyeceğim bakalım inşallah işe yarar.. Bir gelişme olursa zaten buradan herkes ile paylaşırım.
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '15
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ocak 03, 2016, 05:24:33 »
bu işlem çok hoşuma gitti acaba bende mi yaptırsam siparişte nasıl bir adım izleyebilir
 başka uyum sorunu oldu mu?
  bu işlemlerin videoları açılmıyor

2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ocak 03, 2016, 20:45:31 »
Merhaba Uğur bey uyum sorununu hız sinyali kablosunu çıkartarak çözdüm. Ancak bu da navigasyon da bazen sapıtmaya neden oluyor. Bu yüzden bu işlemi navigasyon eklentisi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim. Youtubedeki videoları ben kaldırdım başka sitelerde (yabancı) yayınlandığını gördüm. Aklınıza takılan sorular varsa lütfen çekinmeden sorabilirsiniz.
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • 26 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 05, 2016, 03:06:27 »
benim araçta navi yok zaten android box u kullanarak yapmayı düşünüyorum ne kadar maliyet tutar kendim tekirdağlıyım araçta tekirdağda olucak yarıyıl tatilinde
2015 COROLLA ADVENCE
2005 YARİS SOL A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 30342
  • 3 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 06, 2016, 11:04:12 »
Yayından kaldırdığınız videolar varsa özelden atabilir misiniz bu konu hakkında epey bir araştırma yapmama karşın burada paylaşılanları ve yapılanları görünce çok beğendim premium aracım var navigasyon ekletmedim ama film klip ve telefonun navigasyonunu ekranda kullanabilirsem benim için harika olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Ocak 06, 2016, 13:33:25 »
**Uğur bey maliyet konusunda net bir bilgi veremem çünkü almak istediğiniz multimedya cihazınıza bağlı bir durum ister android tabanlı olsun istersen windows tabanlı bir cihaz olsun kalitesine göre fiyat fark ediyor. Ben çorludayım teknik olarak yardım olabileceğim konu olursa yardım etmeye çalışırım.

**Besim bey videoları en kısa sürede tekrar yükleyip linki paylaşırım buradan. Navigasyon olmadığı için sizlerde hiç bir sorun çıkmayacaktır. Ben kendi aracımda tüm testleri yaptım yol bilgisayarı dahil bilgiler ekrana gelmekte ve hiç bir sorun çıkartmamaktadır. Sadece navigasyon da gps ile ecu hız bilgisi uyuşmadığı için haritada konum bilgisi sapıtıyor tek sıkıntısı bu. Uygulama yapmaya karar verip takıldığınız bir nokta olursa yardımcı olmaya çalışırım.
İlginiz için teşekkür ederim.
+Touch Go (navi)
+Protech

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 30342
  • 3 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 06, 2016, 13:49:46 »
Açıklamarınızdan dolayı ben teşekkür ederim uygulamayı ne zaman yaparım bilmiyorum şuan cihaz araştırıyorum açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Günü yaşa
  • Kilometre: 4400
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 06, 2016, 15:23:04 »
Açıklamarınızdan dolayı ben teşekkür ederim uygulamayı ne zaman yaparım bilmiyorum şuan cihaz araştırıyorum açıkçası
Takipteyim, ekranı tablet gibi kullanma fikri güzel ama çözünürlük sıkıntı, araştırmalarınızda edindiğiniz bilgileri ben de öğrenmek isterim. Bir de acaba aracın kendi işletim sistemi kapanıp, cihazın kendi işletim sistemi mi çalışıyor?
Günü yaşa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ocak 06, 2016, 16:21:16 »
Takipteyim, ekranı tablet gibi kullanma fikri güzel ama çözünürlük sıkıntı, araştırmalarınızda edindiğiniz bilgileri ben de öğrenmek isterim. Bir de acaba aracın kendi işletim sistemi kapanıp, cihazın kendi işletim sistemi mi çalışıyor?
Sistem o şekilde çalışmıyor AV modu aktif oluyor ve sadece ekran olarak kullanabiliyorsunuz Touch2 panelini. Ben air maus ile kumanda ediyorum. Hatta şuan android boxu  sattım Windows mini pc taktım.
+Touch Go (navi)
+Protech