0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bana niye uyarı gelmedi o şekilde uğraşıp duruyorum kaç saattir. xiaomi tv box 3 yazınca çıkıyor n11.com' da varmış pahalı geldi ama 300 TL yazıyor.
Kaan kardeşim 2 saat kalmış hadi bakalım stok bitmeden bizim ekranlarda gözükecek mi acaba dersin.
Herkese selamlar, sizlere acil tarafından bir sorum olucaktı. Ben toyota touch 2 ekranımı bir arkadaşıma sattım. Kendisinde 1.33 life modeli var aurisin son kasasının ve arkadaşım şuan benden bir ricada bulundu. Forumdaki arkadaşlar kesin biliyordur diyerek sesleniyorum.Arkadaşım şuan universal geri görüş kamerası taktırmakta.. kameraya elektrik geliyormuş hiçbir sıkıntı yok ama tek sorun geri görüş kamerasını geri vitese taktığımızda ekranın aktif olmasını sağlayacak olan arkasındaki pinlerden hangisi onu bulamamışlar. Daha önce paylaşıldımı bilmiyorum ama bilen biri cevabını esirgemezse çok sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar,Android box projemde yapmış olduğum son güncellemeleri sizinle de paylaşmak istedim. Android box cihazını orta konsoldaki bardaklığın altına gizlendi. Ek olarak orjinal yuvasına uygun açma kapama tuşu ile android boxun usb ve aux söketlerini kullanabilmek için aracın orjinal usbnin olduğu boş yuvalara olacak şekilde ekipmanlar alınıp bağlantıları yapıldı. Ekranı seyir halinde kullanabilmemiz için 2x12V röle kartı ile 12V-5V 3A düşürücü kart alınıp android box besleme bağlantıları yapıldı. Artık seyir halinde ekrana uyarı gelmiyor. Mutlu son İstediğiniz zaman android box kapatıp orjinal navigasyona geri dönebiliyorsunuz. (Tuş sayesinde.) Video çekmiştim ama yükleyemedim. Uygun zaman yükleyip linki paylaşacağım arkadaşlar. (Video boyutu çok büyük olduğu için uygun zaman bulamadım.)Herkese mutlu ve güzel günler dilerim..
Allahın izniyle bende montajı tamamladım. Montaj öncesi ve sonrası yardımını esirgemeyen @Cihan Gömeç (34020) ve Ali İlhan abilerime teşekkür ediyorum Sonuç burada, ben beğendim şahsen //www.youtube.com/watch?v=OEFDLSGyB1M
Tebrikler Kaan kardeşim hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık. Sanırım Türkiye de orjinal ekranla video izlemeyi ve uyarı ekranını kapatmayı başarabilen bir kaç kişiden biri de sen oldun kardeşim. Ruslardan önce sistemi biz çözdük.
Ruslar navitouch nt3025 adında bir modül üretmişler. Bu modül touch 2 ile birebir uyumlu ve go modülün takıldığı pinlere takılıyor kabloları. Navigasyon yanında video oynatma desteği de var, USB'ye takılan flash bellekteki dosyaları oynatabiliyor.http://navi-touch.com/NT3025.html
Benzer ürünleri ben kablo almadan önce bulmuştum ama biz aracı alırken navigasyonu donanım paketi olarak almıştık zamanında. Premium Multidrive S Nav olarak aldık.Ama hocam keşke siz Go plus yerine böyle bir ürün alsaydınız.