0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde aklıma yattı üzerindeki leş toch2 bir işe yaramıyor. Bazen geri kamerası geç tepki veriyor 2017 model aracın.Bütçe ayarlaması yaparsam belki alabiliriim bende. Üzerinde acaba amfisi de varmı direk sub takılabilmesi için.
Takılabilir abi ama vitese bağlanması biraz zor. Media menüsünden a/v modu aılmalı her seferde.
Çok fazla bilmemekle beraber araçta şöyle bir özellik var,Araç çalışınca malum gündüz farları yanmıyor taki 1. vştes yada el freni indirilinceye kadar.Bu özelliklerden yaralanaılabilirmi bilmem araştırmak lazım konunun uzmanlarından,eğer 1. vites için bir sensör switch vs var ise belki ondan yaralanılıp araç sadece 1. viteste iken ön kamera yada ön park sensörü devreye girebilir.Dediğim gibi sadece aklıma geldi ne derece olur olmaz bilemiyorum.Kolay gelsin Talat hocam eline sağlık şimdiden.Selamlar
Kaan av modu için şu ürün olur mu sence? bu kablo +ön için kamera almayı düşünüyorum. ön kamera görevi görebilmesi içinCar 3RCA Cable Adapter For COROLLA REIZ CAMRY CROWN RAV4 PRADO DVD Navigation Headunit 28Pin Blue AV Port http://s.aliexpress.com/yYFvIze2 (from AliExpress Android)Bu kablodan ben aldım ama bu bizim 2017 ye olmıcak galiba o yüzdende hiç teybi sökmedim iyice araştırın işinize yarıyorsa konuşabiliriz. Bir çinliyle anlaşıp cihzlara iş görecek kutu yaptıramadık oysa yüzlerce kişiyiz.