Gönderen Konu: Toyota Touch 2 AV Android Box Projesi  (Okunma sayısı 21179 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene
    • TurkSpace
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 4580
  • Model Yılı: '15
  • 52 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Touch 2 AV Android Box Projesi
« Yanıtla #60 : Haziran 02, 2017, 20:07:59 »
Benimde aklıma yattı üzerindeki leş toch2 bir işe yaramıyor. Bazen geri kamerası geç tepki veriyor 2017 model aracın.Bütçe ayarlaması yaparsam belki alabiliriim bende. Üzerinde  acaba amfisi de varmı direk sub takılabilmesi için.

bu projede kullanılan ekipmanda yok fakat verdiğim linkteki ürünlerde var...
En iyi nasihat,İyi örnek olmaktır

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 02, 2017, 20:07:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Aralık 05, 2017, 13:49:52 »
beyler bu av modu etkinleştirip ön kamera taksak direkt çalıştırır mı acaba,bilginiz var mı?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Aralık 05, 2017, 16:45:01 »
Takılabilir abi ama vitese bağlanması biraz zor. Media menüsünden a/v modu aılmalı her seferde.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #63 : Aralık 05, 2017, 22:28:24 »
yanıt için teşekkürler Kaan.
benim isteğim de o. istediğim zaman açmalıyım av moduna kendim getirerek.
Peki bu kameralar elektrik nasıl alınır ki? yoksa direkt soketleri bağlayıp av moduna getirdiğimiz zaman kamera çalışır mı?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #64 : Aralık 18, 2017, 14:15:46 »
Takılabilir abi ama vitese bağlanması biraz zor. Media menüsünden a/v modu aılmalı her seferde.

Kaan av modu için şu ürün olur mu sence? bu kablo +ön için kamera almayı düşünüyorum. ön kamera görevi görebilmesi için

Car 3RCA Cable Adapter For  COROLLA REIZ CAMRY CROWN RAV4 PRADO DVD Navigation Headunit 28Pin Blue AV Port
 http://s.aliexpress.com/yYFvIze2
(from AliExpress Android)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1412 kere teşekkür etti
  • 901 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Aralık 18, 2017, 16:18:00 »
Çok fazla bilmemekle beraber araçta şöyle bir özellik var,Araç çalışınca malum gündüz farları yanmıyor taki 1. vştes yada el freni indirilinceye kadar.
Bu özelliklerden yaralanaılabilirmi bilmem  araştırmak lazım konunun uzmanlarından,eğer 1. vites için bir sensör  switch vs var ise belki ondan yaralanılıp araç sadece 1. viteste iken ön kamera yada ön park sensörü devreye girebilir.
Dediğim gibi sadece aklıma geldi ne derece olur olmaz bilemiyorum.
Kolay gelsin Talat hocam eline sağlık şimdiden.
Selamlar
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #66 : Aralık 21, 2017, 10:34:32 »
Çok fazla bilmemekle beraber araçta şöyle bir özellik var,Araç çalışınca malum gündüz farları yanmıyor taki 1. vştes yada el freni indirilinceye kadar.
Bu özelliklerden yaralanaılabilirmi bilmem  araştırmak lazım konunun uzmanlarından,eğer 1. vites için bir sensör  switch vs var ise belki ondan yaralanılıp araç sadece 1. viteste iken ön kamera yada ön park sensörü devreye girebilir.
Dediğim gibi sadece aklıma geldi ne derece olur olmaz bilemiyorum.
Kolay gelsin Talat hocam eline sağlık şimdiden.
Selamlar

abi ön kamera çok kullanılan bir zımbırtı değil ya.
park anında yanaşırken direksiyon mode tuşundan hemen av mode yani ön kameraya alınır. geri vitese takılınca geri görünür öne takınca araç av modunda kaldığı için ön kamera görünür diye düşünüyorum. yapan görmedim daha ama bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Aralık 21, 2017, 12:46:37 »
Kaan av modu için şu ürün olur mu sence? bu kablo +ön için kamera almayı düşünüyorum. ön kamera görevi görebilmesi için

Car 3RCA Cable Adapter For  COROLLA REIZ CAMRY CROWN RAV4 PRADO DVD Navigation Headunit 28Pin Blue AV Port
 http://s.aliexpress.com/yYFvIze2
(from AliExpress Android)
Bu kablodan ben aldım ama bu bizim 2017 ye olmıcak galiba o yüzdende hiç teybi sökmedim iyice araştırın işinize yarıyorsa konuşabiliriz. Bir çinliyle anlaşıp cihzlara iş görecek kutu yaptıramadık oysa yüzlerce kişiyiz.

2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Şubat 12, 2018, 15:57:44 »
Çinden sipariş verdiğim ürünler geldi ama kabloma güvenemediğim için ve kablo bağlantı klemensleride elime ulaşmadığından bağlantı yapamayacam bir zaman daha. Aldığım kabloda touch 2 yazmıyordu ama ben almış bulundum.O yüzden çekiniyorum bir yerlere zarar vermekten. Yeni kablo alacak yada sipariş vermiş arkadaş varsa eline geçince bana av kablonun  teybe giren taraftaki kabloların bağlantılarını çizebilirmi acaba. Arabasına takmış olanlardanda eğer mecbur kalıpta teybi sökerlerse bir zahmet av kablonunteybe giren tarafın kablolarını çizim yapabilirlerse altlı üstlü çok menun olurum. Teşekkürler.
Aldığım kablo linki bu.https://tr.aliexpress.com/item/Car-3RCA-Cable-Adapter-For-COROLLA-REIZ-CAMRY-CROWN-RAV4-PRADO-DVD-Navigation-Headunit-28Pin-Blue/32818821611.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.4HKWS1
Kabloda bu..Ben üzerindeki bantı söktüm şimdilik:

2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Şubat 14, 2018, 09:44:56 »
Hayırlı olsun Muhittin bey

28 pinli kablo olduğu için sorun olmayacaktır. fotoğraflarda yazılar mı var yoksa ürün üzerindeki yazılar mı?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Şubat 14, 2018, 11:40:54 »
Onları ben yazdım ama sanırım belli olmuyor resimde. Martta mezun olmak için tek ders sınavım kaldı ona hazırlanıyorum ondan sonra inşaallah yapabilirsem yapacam yada başka birinden yardım alacam. Kabloya tamamen güvensem videolardan yararlanacam kablodan korkuyorum.(İşin garibi bu kablo projelerinde de siz gibi meraklı olan arkadaşlara baktım, nerdeyse hepsi 2017 ortalarından beri forumda online olmamışlar.) 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Mart 21, 2018, 22:25:00 »
Dün bugün ürünleri monte ettim ama ne yazıkki büyük ihtimal kablo benim ekrana tam olmadı. Herşey tamam ama ses yok. Fakat aleti kullanmadan çakmaklıktaki usbdeki şarkıları dinlerken ses var. Yani kablodan kabloya geçişte sorun yok. Teybi sökmek sorun biraz böyle dursun sonra bir ara teybi söküp kabloyu rus kablosuna göre dizayn etmem gerekecek.

Mesaj Birleştirildi: Mart 22, 2018, 17:21:43
Sonuç bu oldu şi,mdi suçlu bence büyük ihtimal kablo cihazı söküp tv de deneyecem ama lale denen kablolarıda teybin arkasındaki o video açan kabloya takıp sarmıştım teybi sökmeye üşeniyorum sanırım yan tarafı söküp müdahale edecem olmazsa yeniden sil baştan teyp sökülecek. Telefondan bugün yansıttım çok güzel yansıttı ama ses yine yoktu. Eğer tvde deneyebilirsem kabloyu ya düzenlicem yada yeni kablo alacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • RoadChaser
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 17000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Mart 23, 2018, 02:25:50 »

O kadar korkacak birsey yok ben teybi acip lehim yaptim. 2 kablodan korksak toyotaya binmezdik  :)  Suan gayet stabil calisiyor ama 2 yildir 2 kere ya kullandim ya kullanmadim. On kamera ekledim arka kameraya tus ile onu daha cok kullaniyorum.

https://www.instagram.com/p/BDaYfOxgCNc2ipUUjd1QaY02qQMXiKUismAJ9M0/?taken-by=alicilik
'13 Auris 1.4 D-4D M/M Advanced SkyPack-Beyaz
LG G2 Black 32GB with 4.4 KitKat
Junior Detailer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mart 23, 2018, 16:23:30 »
Ali sendede ses yoktu galiba sen halledebildinmi. Ayrıca bendeki kablonun acaba ses laleleri girişimi farklı yoksa altta koyduğum çoğu arkadaşın aldığı kablodaki bir kaç değişik bağlantıdanmı benimkinde ses kaybı oluyor.Normalde touch2 lerde ID:843116 kablo kullanılıyor. Bendeki sanki düz touch kablosu felanmı anlamadım.Resimleri aşağı pğaylaşıyorum iki kablo girişleri biraz sanki farklı ama sese etki nasıl ediyor.