0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada elim kirilmis .alci yaptirmaya gidiyorum.macin heycaniyla anlamadik ama.kirilmis elim.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 25, 2015, 00:07:17aynen aracta 4 kisiydik.kimseye bise olmadi allahtan.benim elim kirilmis simdi acilde ogrendik.alciya aldiricaz
Yasin bey tedavi masraflarinizi faturalandirarak kaskonuzdan temin etme imkaniniz vardir. Ugrasmak gerekir. Bilginize bu arada.
Ufak bi hatırlatma, taktığınız aksesuarları sökmenizi tavsiye ederimAdvance vites çerçevesi, kapı tutamakları, varsa torpido aydınlatma, kapı eşikleri, sağlam kaldıysa ampuller vs sökülebilir
Yasin yeni araba verirlerse, inşallah verirler, Eski direksiyonu sökte yenisine tak Arabaya değilde o direksiyon kılıfına acıdım iyimi Maşallah ya, kaza yapıp kırık elle canlı yayın yapınca insanın espiri yapası geliyor.Bu arada o arabadaki arkadaşlarından birisi yada sen nazar etmişiniz arabaya
Geçmiş olsun hocam acil şifalar dilerim. Araç tamir masrafı %50-60 üzerine çıkınca direk pert olarak ayrılıyor bildiğim kadarıyla ki sizde hava yastıklarının hepsinin patlaması ve kapotada değişecek diğer parçaları da göze alırsak büyük ihtimal pert olarak sonuç alacaktır. Tekrar da geçmiş olsun.
Sigortadan alabilir ancak hastane acilde trafik kazası olduğunu belirtmesi ve adli vaka barkodu alırsada ücret ödemez. Gerçi zaten devlet hastanesine gitmiş sıkıntı yok