0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GEçmiş olsun ya, Allah beterlerinden korusun. En kötü kazan bu olsun.Resimlere bakınca şaşırdım, çünkü eskiden bazı konularda neden hava yastıkları açılmadı yazılıyordu, özellikle yan taraflar falan. Ama bu yandan da darbe almadığı halde hepsi açılmış Geçmiş olsun tekrardan
ben yandan hiçbir darbe olmadığı halde hava yastıklarının hepsinin açılmasına anlam veremedim sebebini açıklayabilcek varmı
Ama hocam hatırlarsan bir kaç konu vardı yandan darbe almıştı hemde baya ama yinede açılmamıştı, yok şu direk olmamış yok bu drek olmuş denilmişti. Burada hiç bir tarafta darbe yok. Aslına bakarsak arabada bence hiç adam gibi darbede yok.Bu arada çarpılan araba AUDİ onda perde hava yastığı yok herhalde
Onun kapısındakinin açılması normal, ama diğer tarafları açılmamış.Perte çıkması iyimi kötümü bilmiyorum, inşallah gönlünüzce olur da. Eğer ki kötü birşeyse ve bu hava yastıklarının hepsinin açılmasından dolayı ise bence çok saçma.
Hava yastığı maliyeti çok fazla murat abi. Koltuk tavan döşeme ön konsol emniyet kemerleri bunları devreye alan ecular bunlar air bage baglı olarak değişecek. Kaporta aksamını hiç hesap etmiyorum bile. Birde satmaya kalkarken air bag açmış arabayı kolay kolay kimse almıyor.
arif hocamın söylediği şey sizi pert durumundan falan herşeyden kurtarıp sıfır bir araç kazandırabilir biraz araştırmak lazım bu konuyu