0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman bu durumda PERTE çıkması daha mı iyi oluyor.? İnşallah hayırlısı olsun.
Aynen abi perte çıkmazsa satarken en az 10 - 15 bin tl ucuza satmak gerek bu aracı. Gerçi bu aracı sigorta şirketinden alan kişi emin ol 2 parça boyalı diye satar abi. Kaporta olarak araçta neredeyse hiçbirşey görünmüyor. O kadar hava yastığı nasıl açar şoklardayım.
Çok geçmiş olsun..Hızınız fazla mıydı?
Araç yaşını doldurmamış ve daha önce bir hasara maruz kalmamışsa sıfır araç bedeli ödenir diye sıfır araç poliçelerin de madde var. Poliçeye bakmak gerek.Bu arada Yasin bey sokağa kontrolsüz ve epey hızlı girmişsiniz gibi bir hava var resimlerde.
Ayrıca sag önde açıldıgına göre yolcuda varmış.
Bu arada elim kirilmis .alci yaptirmaya gidiyorum.macin heycaniyla anlamadik ama.kirilmis elim.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 25, 2015, 00:07:17aynen aracta 4 kisiydik.kimseye bise olmadi allahtan.benim elim kirilmis simdi acilde ogrendik.alciya aldiricaz
KAza yerine toplanmış meraklı tipler gibi oldum Hakkında hayırlısı olan olsun Yasin, Geçmiş olsun. Kimselere birşey olmamış, şükür
Yasin bey normal devlet hastanesindeyseniz, Baltalimani kemik hastanesinde elinizi alcıya aldırmanızı tavsiye ederim.
Yani kemer takılı olduğu için aktif oluyor sistem ??Bende pert olacağını düşündüm ama size yeni araç vermeleri gerekir. Yukarıda diğer üyelerimiz belirtmiş zaten