0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Yasin GÜRSOY (34252) Böyle bir durum varsa karşı araç %100 kusurlu çıkar, sizin kasko o aracın sigortasına rücu eder, senin kaskon bozulmaz. Kaza tespit tutanağına karşı taraftan ters yönden geldiğine dair not düşüp o aracı kullanan kişiye imzalatırsan iyi olur.
Evet Google Maps te de öyle diyor, o zaman adam 100% kusurlu. İşin garip tarafı ilk mesaj 1. fotoda herkes ters park etmiş
Aynen perte ayırmaları sizin açınızdan daha iyi. Yoksa satarken çok.zarar edersiniz.
Kaza tespit tutanağı tutulurken iki tarafta kendilerine göre olayı anlatırlar. Kroki çizilir cadde ve sokak isimleri, yönler yazılır. Birkaç foto eklenir. Hiç tartışmasız imzalanır. Olayı fotoğraf, cadde sokak ve yönlere göre eksper inceler. Kimin ne dediği bu olayda çok önemli değil. Herşey çok açık. Ters yöne giren araba suçludur.
arkadaşim arkadan bir araca vurdu suçlu olmasi gerekirken eksper karşi aracin ters yonden geldigini tespit etmiş karşi taraf suçlu cikti
o zaman arkadaşınız da ters yönde olmuyor mu?
İşin garip tarafı ilk mesaj 1. fotoda herkes ters park etmiş
Bunu ben de farketmiştim de yazmaya üşendim Google yanlış gösteriyor olabilir mi?
olay göbek gibi bir yerde oldu abi beylikdüzünde saçma bir yer var millet düz gitcegine dönmeye çalişiyor , beylikdüzünde oturanlar bilir
Heeee orasımı hakket çok saçma bir yer orası
Geçmiş olsun,25000 TL cvarında masraf gözüküyor.Aracın modeli ne idi?
abi az önce uğradım toyotaya. 24.140 tl masraf görünüyor expertiz yapılmış aynı dediğin gibi rakam.2 parcaya RS yazmıs yani onarılır belki diye sol farın ayagı kırılmıs birde tavan döşemesine rs yazmış ama toyotadaki usta tavanı muhtemelen yapamaz diyorda belki farı onarabilirlermiş.yani 1.000 tl daha düşebilirmiş fiyat. inşallah perte cıkar experide bi arıycam şimdi.