0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Duran arabada çıkan sesleri düzeltemeyenler hareket halinde gelenleri hiç düzeltemezler. Demek ki birşeylerin parçaların değişmesi gerekiyor ve yanaşmıyorlar. Ya olmayacak iş değil, sonuçta kul yapımı şeyler, ama bunu anında değişmesi gerekiyor. Bu arada araba aslında 65000 değil vergiler ile o kadar oluyor diyen arkadaşlara diyorum, evet doğru diyorsunuz o şekilde değil ama adamlar arabanın yedek parçalarını kaça satıyorlar . Ben bir sağ dikiz aynası sordum adamlar 850 TL dediler artı işçilik, iç havalandırma menfezi sordum 250 TL dediler. eeeee hani nerde araba aslında ucuzda vergisi çok muhabbeti. Adamlar bize bindirme üzerine kurulmuş sistemi kurmuşlar, ve bizde müşteri olarak onlara bindirmeliyiz ve hakımız olanı söke söke almalıyız. Böyle WD40 la süngerle vb şeylerle kendi çözümümüzü yapar durursak adamlar sanki herşey güllük gülistanlık sanarlar. Bakın diğer ÜLEKLER de habire GERİ ÇAĞIRMA vb şeyler yapıyorlar. Amerikada paspas gaz pedalına sıkışıyor diye kazalar oldu, yer yerinden ayaklandı falan, bizde olsa demek ki AL ELİNE MAKASI PASPASI KES muhabbeti olacakmış.
Duran arabada çıkan sesleri düzeltemeyenler hareket halinde gelenleri hiç düzeltemezler. Demek ki birşeylerin parçaların değişmesi gerekiyor ve yanaşmıyorlar. Ya olmayacak iş değil, sonuçta kul yapımı şeyler, ama bunu anında değişmesi gerekiyor. Bu arada araba aslında 65000 değil vergiler ile o kadar oluyor diyen arkadaşlara diyorum, evet doğru diyorsunuz o şekilde değil ama adamlar arabanın yedek parçalarını kaça satıyorlar . Ben bir sağ dikiz aynası sordum adamlar 850 TL dediler artı işçilik, iç havalandırma menfezi sordum 250 TL dediler. eeeee hani nerde araba aslında ucuzda vergisi çok muhabbeti. Adamlar bize bindirme üzerine kurulmuş sistemi kurmuşlar, ve bizde müşteri olarak onlara bindirmeliyiz ve hakımız olanı söke söke almalıyız. Böyle WD40 la süngerle vb şeylerle kendi çözümümüzü yapar durursak adamlar sanki herşey güllük gülistanlık sanarlar. Bakın diğer ÜLEKLER de habire GERİ ÇAĞIRMA vb şeyler yapıyorlar. Amerikada paspas gaz pedalına sıkışıyor diye kazalar oldu, yer yerinden ayaklandı falan, bizde olsa demek ki AL ELİNE MAKASI PASPASI KES muhabbeti olacakmış.SUSMA, SUSTUKÇA, SIRA SANA GELECEK
Murat bey siz şikayetlerinizde kesinlikle haklısınız ve sonuna kadar kovalamalısnız. ama konu biraz farklı bir yon buluyor.ben toyota alırken : ses geleceğini biliyordum, donanımdan yana eksik olduğunu, konforunun çok iyi olmayacagını, performanslı olmayacağını da biliyordum.az yakacagını uzuuuuun vadede sorun (arıza) çıkarmayacağını lpg uyumlu (tartışmaya açık ve uzun bi konu) oldugunu da biliyordum.50.000 TL -- 60.000 TL - 80.000 TL para ödeyeceğim ve ne alacağımı bilmeyeceğim ? ? ? ben o kadar zengin değilim...38.000 TL ye yaris aldım ve o sınıftaki bütün araçları inceledim. (forumlardan sitelerden ve de canlı olarak.) bmw1 mercedes A yı bile inceledim.yani verdiğimiz para karşılığında ne alacağımızı bilmiyorsak sorun kimdedir acaba ?
Bekir Uğur YAVUZCAN kardeşim maalesef hiç bir görüşünüze katılmıyorum. Firmalar aldıkları paranın ve söhretlerinin hakkını vermelidir. ☺