0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bu yazılanları okudukça şöyle düşünmeye başladım, TOYOTA SORUNSUZ DEĞİL MÜŞTERİLERİ SORUNSUZBu ne arkadaş ya, sıfır araba alıpta elinizde WD40 la, sıvı gresle, steteskopla, pamuk tıkacıyla, çift trafalı bantla, pencere kapı izolasyon süngerleri ile dolaşıyorsunuz.
abi sende avensis olduğundan çıtırtı ne demek unutmuşundur
Konu epeydir gündemde değil.Sesler demişken yeni Corollada depo full dolduğunda çalkantı sesi var mı?Söylenenleri ciddiye almazdım.Depo sesi mi olur derdim.Aman Allah'ım demez olsaydım.Depo 3/4 dolu vay anam o ne ses.Ne oluyor dedim.Arkada sanki sörfçü var.Diyer sesler halt etmiş.Sesin gerekçesi de ilginç dalga kıran yok ondan.Ey satıcılar satarken devlet bi yandan vergiyle para kırıyor, sizde para kırıyorsunuz bir de dalga kıran koyun ya.Allahtan yakıt pahalı.Depolar boş.Yoksa biteriz bu sesten.
Her markanın artısı ve eksisi vaR. Toyota forumunda toyotacılar bile araçlarını yerden yere vuruyor. Söylüyorlar olumsuz şeylerini. Ama trim sesi, iç mekan kalitesi çok önemli ise B ve c Sınıfında Alman ya da direk D sınıfı alınır. Alman alırsınız bu sefer onda neden şöyle oldu böyle oldu dersiniZ. LPG uygulanamaz çok yakıyor denir. Denir de denir yani. Hem japon hem iç mekan kalitesi yüksek bir araç pek sanmiyorum olduğunu. Mazda Ford işbirliğiyle baya güzel bir 3 serisi üretmiş çıtırtı iç mekan sesi yok ama yol sesi var azıcık. Bir insan sadece sürücü ise arabasıyla ilgilenmiyorsa o aracı demir yığını olarak görüyorsa zaten o araç onun için geçicidir, sorun bulur. Yarisim varken ibiza denemiştim, iç mekan o kadar kaliteli ki. Kapının tok kapanması, ön göğsün yumuşaklığı. Ama gel gör ki hayatta almam. Çünkü iç mekan oturduğum gibi çok bunalttı. Kendime göre ayarladım koltuğu, arkaya oturamadım. Yarisime şükrettim o gün. Trim sesini duymama rağmen hem de