0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolun Murat abi, Yunus Emre abi.Segment büyüdükçe bu agresiflik azalır mı? Ne düşünüyorsunuz var mı eskiden benim gibi agresif olan sonradan durulan?
Alışınca segmentte kar etmiyor Çocuk var mı Mutlu?
Olsa böyle olur mu? Ya düşünüyorum da mazdamı ilk aldığımda yarise göre baya baya sakin kullanıyordum. Sonra dediğin gibi alışınca azıcık agresifleştim, fakat yine de sakin kullandığımı düşünüyorum. (Bu yolu kapatanlar sol şeriti kapatanlar haricinde) Acaba D'ye geçsem daha da yavaşlar mıyım? Araba da 105 beygir yani, hızlı da değil ki agresif olayım, sanki altımda Alman var.
Önünde nizami giden D segment araba görünce ulen bu arabayla böyle mi gidilir diyorsan hiç bulaşma Çocuk yap hayata azcık bağlandırıyor
Gecmis olsun safety first
Geçmiş olsun mutlu bu sıralar bende çok dalgın araba kullanıyorum geri geri geĺirken kenardaki taşa bende tampon alt köşesini sürttümTapatalkla gönderildi
Bu konuda ben şanslıyım siyah araba siyah sprey boya aldım sürrtüğüm yer olursa sıkıyorum spreyi mis gibi oluyor. Cavit abi o pütürleri zımpara ile al sonra renge uygun sprey boya bul sık abi. Gittiğine değmez sağa sola